Wke

Hur man läger i öknen


Vill komma bort från allt? Känner för att ta en stor " tillbaka till naturen "campingtur men är en stadsbo? Här är några bra tips på hur man kan komma bort från saker och har en fantastisk tid att göra det.

Steg

Hur man läger i öknen. Ta med rätt personer.
Hur man läger i öknen. Ta med rätt personer.
 1. 1
  Hitta en plats. Plocka ut en närliggande stat eller nationalpark och slå upp det på nätet. Utan ordentlig planering, kan du sluta med en fruktansvärd tid om medlemmar i ert parti vill ha el och VVS.
 2. 2
  Ta med rätt personer. Vissa människor älskar att "rough det", men många människor inte och kommer att saknas deras kylskåp, spis och badkar innan 24 timmar är upp. Goda vänner som umgås och kommer inte att sluta förstöra resan är viktiga. Också, inte gå camping utan någon som har erfarenhet av minst något... Någon som vet hur man knyter en knut eller bygga en brand? Bjud din armé kompis, kommer du vara glad senare.
 3. 3
  Ta de rätta verktygen. Plan för något, och ett missöde slår väl ut. Plan för ingenting, och något går fel och du kommer inte att ha kul. Ta med grunderna: vatten, eld, skydd, mat. Ta med öl om någon känns som bär den. En grundläggande första hjälpen kit är ett måste, tillsammans med tändare (zippos!), facklor och om du tänker väldigt långt från civilisationen, en nödsituationer radiofyr.
 4. 4
  Njut! Så länge vädret inte blir dåligt på dig, hade du förmodligen rostning weenies och marshmallows över öppen eld med riktigt goda vänner. Blandad företag är bra för denna typ av resa.

Tips

 • Kartor och kompass + Att veta hur man använder dem = att veta var du är.
 • Följ reglerna för campingen. Var rimligt med din buller, och vara tyst under tysta timmar. Även brand regler är viktiga att följa, men det är samma sak med alla regler.
 • Det är en bra idé att ta kort och / eller ett brädspel. Du kan spela på picknickbord på eftermiddagen eller kvällen (med en lykta ställa upp). Det ger dig också något att göra om det regnar och du vill vara i tältet.
 • Var medveten om badklippor. Om du är camping nära en sjö, kanske du vill ta med badkläder för att bada.
 • Ta med din Leatherman eller schweizisk armékniv, var MacGyver inte dum.
 • Planera dina måltider. Du bör ta med mat som du kan göra medan camping. Det är användbart om du har en kamin som är gjord för camping resor. Branden fungerar också, om du vet hur man ska laga mat på öppen eld.
 • Ingen gnäll eller gråt på grund av bristande "lyx." Ta inte någon med dig som kommer att gråta för att de inte kan sätta på makeup eller missar sin mamma / pappa / pojkvän / flickvän.
 • Prata med din lokala Boy Scout Troop. De vet de bästa platserna till lägret och hur man kan ha så mycket kul där!
 • Var noga med att vädret kommer att vara anständigt för helgen, om inte, skjuta. Camping i regn är inget kul.
 • Om du kan, läger i din bakgård först, för att se om du gillar det. Det är ingen idé att komma till vildmarken bara för att upptäcka att du inte kommer att njuta av dig själv!
 • Det är bäst att åka på en utflykt med en guide som har erfarenhet av situationen. Detta håller dig säker och ger dig möjlighet att lära dig mer om camping utomhus och din omgivning.
 • Detta är inte ett avsnitt av "Survivor" eller någon annan falsk show. Ingen kommer att vara där för att rädda dig, så var försiktig. Du kommer inte behöva äta larver om du tog en svalare och massor av is. Du kanske till och med dö under camping, så lägret där det verkligen säkert ~

Varningar

 • Var försiktig med vilda djur! Om du ser en svart björn eller puma, göra höga ljud och kasta saker. Om du ser en grizzlybjörn, curl till en boll och låtsas vara en klippa. Björnen kan trampa på dig, men det är bättre än alternativet. Och vad du än gör, närma er inte ett vilt djur av något slag, oavsett hur foglig och icke-farligt det ser ut. Alla vilda djur kan bära sjukdomen eller attackera dig om den är rädd. Och tror inte att djurungar är ett undantag, antingen, eftersom du aldrig vet när dess mamma eller pappa kommer tillbaka.
 • Om du inte är försiktig och ansvarsfull, kanske du skadar allvarligt dig själv eller dö.
 • Titta på dina bränder! Sätt ut dem, och inte starta dem i områden som inte är öppna och fria från pensel och brandfarliga.