Wke

Hur man redigerar musik för gymnastik golv rutin

Trött på att höra ditt barns tillval-nivå musik golv rutin som används av hälften av de andra tjejerna på möter? Du kan skapa din egen! Med några enkla dataverktyg, träna på att använda programvaran, och tiden för att redigera den till perfektion, kan du skapa en egen musikalisk urval som ingen annan gymnast i världen använder!

Steg

Hur man redigerar musik för gymnastik golv rutin. Identifiera den musik du vill.
Hur man redigerar musik för gymnastik golv rutin. Identifiera den musik du vill.
 1. 1
  Identifiera den musik du vill. Den bästa kommer att innehålla förändringar i tempo och intensitet. Det kan inte ha några texter. Även ett ord, till exempel "go!" kommer att resultera i en automatisk avdrag av varje rutin. Var medveten om gymnasten stil och preferenser, alltför. De kommer att fungera bättre till något som de tycker om och är bekväm med.
 2. 2
  Få ett musikprogram redigering dator och lära sig att använda den. Det finns några riktigt bra freeware program tillgängliga att ladda ner gratis för enskilt, ideellt bruk.
 3. 3
  Konvertera din musik till lämplig filtyp för redigering med oavsett program du väljer. Det finns många gratis program tillgängliga som kommer att göra det åt dig.
 4. 4
  Identifiera specifika delar av den musik som du vill använda för rutin och notera var de finns inom musiken. Du kan göra detta helt enkelt på papper först, notera den tid inom verket, och "namnge" de olika delarna så att du kan hänvisa till dem senare och inte få dem blandas ihop. Till exempel:: 00 -: 23 Intro,:52-1: 02 långsammare övergång, från 1:02 till 1:15 trummor, etc.
 5. 5
  Använd dessa delar för att göra ett "utkast" eller "storyboard" om vad du vill att det ska vara när du är klar. Var noga med att inkludera olika sektioner som skulle vara lämpliga för tumlande passager eller mer "Dancey" delar av en rutin.
 6. 6
  Redigera bort! Se till att dina övergångar är jämn och att det musikaliska timing ändras inte. Lyssna på det ofta när du går längs och du kommer att fånga de platser där det bara inte låter rätt. Som med alla typer av redigering - ljud, video, text - det är också mycket effektiv för att "vandra bort" ett tag. Låt ditt arbete sitta över natten och lyssna på den med färska öron nästa dag. Du kommer att märka saker så att du inte fånga efter att du har jobbat med det ett tag.

Tips

 • Golv motion musik kan inte vara längre än 1 minut 30 sekunder, och det är säkrare att hålla det ett par sekunder korta för att se till att ingen ifrågasätter längden. En lägre nivå optionals rutinen inte ens vara så länge, och du kan klippa det så kort som 01:10.
 • Detta är en långsam process. Förvänta dig inte att sitta ner med ingen erfarenhet och redigera upp ett musikstycke till professionell kvalitet. Du kommer att behöva ta sig tid att öva, lära, och sedan slutligen redigera din valda musik till perfektion.
 • Redigera mellan fem och tio olika bitar av olika stilar att presentera din coach och / eller idrottsman och låt dem välja mellan dem.
 • Diskutera med din coach och ta reda på vad de skulle föredra inom musik: längd, stil, tempo, etc.
 • Var beredd att acceptera att en coach / gymnast kanske inte gillar något av det du har att erbjuda - även efter att du spenderat 100 timmar redigerar ihop allt! Detta är inte nödvändigtvis en kritik av din redigering färdigheter, men en del av processen att välja den perfekta musiken golvet övning för en viss gymnast.