Wke

Hur att filma skateboard

Filma Skateboardåkare att visa andra som aldrig har sett denna aktivitet kan vara svårt på grund av den hastighet och vänder och vrider. Med omsorg, och en bra kamera du bara skulle kunna filma denna sport att lära andra hur man skateboard.

Steg

Hur att filma skateboard. Köp en videokamera eller videokamera en liten Panasonic eller Sony videokamera mellan 225€ - 375€ eller en dyrare Sony VX1000, VX2000 eller en VX2100 detta är bättre eftersom den har ett handtag och är mer professionella, men bara börja i liten skala och successivt flytta upp till dyrare kameror.
Hur att filma skateboard. Köp en videokamera eller videokamera en liten Panasonic eller Sony videokamera mellan 225€ - 375€ eller en dyrare Sony VX1000, VX2000 eller en VX2100 detta är bättre eftersom den har ett handtag och är mer professionella, men bara börja i liten skala och successivt flytta upp till dyrare kameror.
 1. 1
  Köp en videokamera eller videokamera en liten Panasonic eller Sony videokamera mellan 225€ - 375€ eller en dyrare Sony VX1000, VX2000 eller en VX2100 detta är bättre eftersom den har ett handtag och är mer professionella, men bara börja i liten skala och successivt flytta upp till dyrare kameror. Se till att du köper en mini DV-kamera och har en FireWire 400-port på datorn. Tape föredras eftersom den är lätt att förvara. Sony premier är de mest populära MiniDV-band bland skridskoåkare
 2. 2
  Köp ett fisheye-objektiv för kameran. Detta används för att få personen att filma närmare åkare samtidigt både fulla åkare och hinder inom samma ram. Detta bidrar också till mindre föremål visas längre eller längre.
 3. 3
  börja filma. Om du använder en mini dv se ditt band är på LP-läge för maximal kvalitet. Du kanske vill börja med att filma trapporna. En vanlig framgångsrik vinkeln är 3 fot från botten av trappan, ut ur den passerar vägen med dig hukade ner så kameran nästan vidrör marken. Starta inspelning när åkaren är ca 5 - 10 m bort från toppen av trappan.
 4. 4
  Fokusera kameran på trappan set tills de är sekunder ifrån att köra trick. Rikta kameran upp så du får både kroppen av åkare och hela trappan i fokus. Det är viktigt att du pekar kameran upp när de dyker deras styrelse.
 5. 5
  hålla åkare och trappor som i syfte som de är i luften och se till att inte klippa ut huvudet eller styrelse. På deras landning se till att du fånga främst åkaren. Det är mycket viktigt att du lämnar så lite mark som möjligt mellan åkarens styrelse teknik, för att göra trick ser mycket bättre. Håll kameran stadigt, och fokusera på sina trick. Var inte för nära eller för långt borta.
 6. 6
  Fånga en grind genom att falla tillbaka, men den förblir parallell med samma hastighet. Ställ in fokus på trick och skridskoåkare, som landar på nätet är lika som landar på trappan.
 7. 7
  Förstå att dessa är de vanligaste sätten att filma men valet av vinkeln är upp till dig. Öva tills du får det right.Keeping koll på de avstånd som du använder, och avståndet som ger den bästa bilden.

Tips

 • När någon stampar något stort, alltid hålla kameran rulla. Aldrig för mycket film.
 • Försök inte att zooma när du använder ett fisheye. De flesta är avsedda att användas i teleläget och zoomning kommer att få den att gå ur fokus.
 • Försök att alltid ta två av allt. Två batterier, två band, etc. Detta gör att du aldrig behöver oroa sig saknas footage grund heller.
 • Vidvinkel eller Fisheye av 0,63 x - 0,3 x föreslås
 • Börja spela tidigt och slutar sent, du alltid vill göra detta för att undvika att missa dessa sällsynta ögonblick eftersom du är alltför orolig för din band.
 • Stå still och hålla kameran stadigt.
 • Var väldigt, väldigt kreativ med dina vinklar. Du kan alltid införa ett nytt skott i filma när du spelar runt med din omgivning.
 • Ta ytterligare åkare. Många kommer att användas av den energi som varje annan skridskor bättre och ger dig mer att filma.
 • Justera dina färger, vitbalans, exponering etc. Om du ska filma en linje, köra genom platsen först och testa dina inställningar och ställa dem till önskad inställning.
 • Dont aktivera alternativet av SteadyShot på med ett fisheye, kommer det snedvrida vinjettering

använda longboard hjul för att stoppa dig från att strippa upp på pinnar och stenar

 • Gör inte filmen med ett fisheye för allt. Speciellt för stora luckor eller uppsättningar.
 • När filma med en DSLR är det oftast bra att använda manuell fokusering med ett fisheye.
 • Aldrig säga något till åkaren när du märker att de blir frustrerade med sina trick.
 • Försök filma vid olika tider på dagen. Detta kommer att ge dig mer tagningar att arbeta med senare när man försöker lägga mångfald till en full längd film.

Varningar

 • Försök att hålla ett avstånd från åkare som sönderslagna kameror är dyra att åtgärda
 • Se till att du har ett fullt batteri, tejp, och en enkel transport kamera fall.
 • Tala inte eller heja under inspelningen. Det kan vara svårt att motstå gratulera din skater, men det är definitivt bättre än att ha förstört filmen på grund av dina jubel. Om du inte kan motstå gratulationer, försök hålla den på ett tag för att lämna lite kast bort utrymme, fortsätt sedan att gå upp och bege dig till åkaren för några höga femmor etc.