Wke

Hur att snärja ett djur

En snara är en fälla tillverkad av en slinga av tråd. Du kan snärja ett djur i en överlevnad situation relativt lätt utan något bete med följande teknik.

Steg

Hur att snärja ett djur. Du kommer att behöva en snara gjord av tunn men ändå stark stålvajer.
Hur att snärja ett djur. Du kommer att behöva en snara gjord av tunn men ändå stark stålvajer.
 1. 1
  Du kommer att behöva en snara gjord av tunn men ändå stark stålvajer. Snares är relativt billiga. Kom ihåg att de flesta sannolikt att du bara får en fångst av en kabel som de snor när ett djur är fångad.
 2. 2
  Leta efter en plats att ställa din snara. I en överlevnad situation du tittar på djur som kaniner, ekorrar och bisam.
 3. 3
  Om du är i ett höglänt skogsområde eller fält, leta efter vägar i tjockt gräs eller buskage. Gör en kvalificerad gissning på vilken typ av djur är att använda leden. Detta är viktigt eftersom det kommer att diktera storleken på er loop och höjd snara vid inställd.
 4. 4
  Till exempel, en stig längs en ​​bäck kan vara från tvättbjörnar, pungråtta och räv. Slingan ska vara cirka sex inches, använd din knytnäve på marken med tummen sticker upp för att bestämma höjden på botten av slingan. I ett vattenområde leta efter spår i träsket eller i botten av dammen. Troligtvis dessa är gjorda av bisamråttor. Ställ din slinga på 2-3 inches och en tum och en halv från marken. Troligtvis med bisamråttor kabeln kommer att kunna återanvändas eftersom de inte är stora djur.
 5. 5
  Centrera snara i mitten av leden.
 6. 6
  Fäst det ner till en fast ankare (träd, staket, root). Kom ihåg tumregel, du kan förväntar sig en kanin utan förbereda för en elefant.
 7. 7
  Nästa dag kan du hitta din fångst vid liv. Var beredd att sända djuret. I en överlevnad situation du behöver en klubb, är det en bra idé att förbereda en innan du kontrollerar din snara. Ett snabbt slag eller två mot huvudet är det mest humana sättet att sända djuret utan att använda en pistol.

Tips

 • Eftersom snaror är bra för en användning, kanske du vill packa tre eller fyra i en överlevnad eller förbandslåda. Även de mer snaror du ställa det bättre de procentsatser som du kommer att fånga något.
 • En snara som har använts och kinked kan användas för andra ändamål i en överlevnad situation.
 • Ett bra ställe att sätta snaror är på stockar passerar en bäck. Tvättbjörnar, pungråtta, räv och ekorrar använder dessa strukturer varje natt. Kom ihåg att sätta öglan lägre djur håller en lägre tyngdpunkt med sina huvuden när de passerar på en stock.

Varningar

 • Jakt med snaror är olagligt i vissa länder.
 • Om du är i en överlevnad situation och har aldrig snärjde ett djur, vara säker på att djuret är dött innan du tar bort från fällan. Ofta en tvättbjörn-typ djur blir bara chockad och återfår medvetandet. Du kommer inte bara att förlora din måltid men nu måste ta itu med ett djur biter!

Saker du behöver

 • en snara
 • tråd, garn, eller rep
 • en kniv skulle hjälpa