Wke

Hur kan man vara en paintball krypskytt

Dessa är de steg i prickskytte någon med ett paintball gevär utan att veta var du är.

Steg

Hur kan man vara en paintball krypskytt. Bestäm om att vara en sniper är ens värt att spela.
Hur kan man vara en paintball krypskytt. Bestäm om att vara en sniper är ens värt att spela.
 1. 1
  Bestäm om att vara en sniper är ens värt att spela. Att vara en prickskytt är främst för människor som är rädda för att vara i handlingen (eller människor som har tålamod och skicklighet för att göra det effektivt i stora matcher, i små spel krypskyttar är inte effektivt). De flesta normala människor är inte prickskyttar och de bara spela paintball normalt. Men om du vill bli en riktig paintball sniper då är du på rätt ställe. Faktiska krypskyttar kan ta dagar att flytta in till sina mål, och hitta den perfekta positionen. I en 10 minuters paintball spel, kommer detta inte att vara praktisk. Istället anser helt enkelt spela som en skytt, och ta långa skott, samtidigt som den är i frontlinjen. Men i större scenario spel, kan spela som en prickskytt vara en viktig roll, och visa sig vara en mycket rolig upplevelse.
 2. 2
  Sätt på dig.
 3. 3
  Ta av pipan ärmen (det borde redan vara på).
 4. 4
  Ladda / lägg din färg kulor i din markör s tratten.
 5. 5
  Skruva dina CO2 eller kväve tank i markörs asa, eller på din fjärrkontroll linje.
 6. 6
  Ta inte bort säkerheten förrän redo att skjuta.
 7. 7
  Leta efter en plats att sitta och vänta. När du flyttar, hålla din profil så lite att det är möjligt, genom att dra din markör i mot dig så att pipan pekar bort från dig, och resten av vapnet är undangömt bredvid magen. Håll upp huvudet för att leta efter mål, och ta dina steg i långsam takt.
 8. 8
  Vid val av ett område, välj först ett område som kommer att föra mål mot dig. Ju mindre rörelse och arbete ni har att göra, desto bättre är du. Platser som skär eller parallella beresta vägar, öppna fält och byar eller bunkrar kommer att vara den bästa chansen du har till att föra in ett mål. Kom också ihåg att till skillnad från en riktig gevär, är ert sortiment kommer att vara begränsad till en mycket kort sträcka, på max 60 meter. Försök också att hitta platser som är högt upp. Med den höga marken är alltid en bra taktik.
 9. 9
  Det andra, välja ett område där dispositionen inte visas mot en treeline, horisont, eller någon annan typ av horisonten. Mänskliga former drar naturligtvis ögonen mot dig. Välj områden där det finns en brist på ljus som kommer in, såsom buskar, åsar, eller områden där det finns massor av nedfallna löv eller träd. Välj din kamouflage beroende på vilket område, och säsongen också. Fastställande kommer att minska din siluett.
 10. 10
  När du hittar ditt gömställe, se till att du inte redan har blivit upptäckt och är på väg mot ett bakhåll. Ta dig tid att ställa dig upp och få bekväma. I längre spel scenario paintball, du kunde väntar från en timme till en halvtimme. Beroende på vilken typ av spel, kan paintball prickskytte vara opraktiskt på grund av tidsbrist.
 11. 11
  Lay på din gömställe och kollar in folk med dina glasögon. Leta efter markörer för att bedöma avstånd, och basera dina skott. Kom ihåg en gång, att en paintball är inte som en riktig kula, och har en mycket kort räckvidd. Detta område är också allvarligt påverkas av vinden, och om du använder Co2, hur kallt eller varmt CO2 är. Återigen, tidsbrist kommer in för att spela här. Om du är i en kort match, då detta kanske inte är praktiskt.
 12. 12
  Om ett mål inte visas för ungefär 25% av spelet tid, då din bästa insats är att flytta från din position till en ny plats. 25% arbetar en allmän regel, eftersom i korta spel (5-15 minuter) prickskytte inte kommer att vara praktiskt, så flyttar varje par minuter skulle vara normalt ändå. I längre scenario spel, om fienden inte har avancerat till den position du arbetar på, är chansen att de inte kommer att gå igenom den positionen alls. Kom ihåg att flytta!
 13. 13
  Om du hittar en person, sikta med ditt vapen på honom men inte skjuta förrän du är redo att skjuta. Skjut inte om du är i området eller ditt mål ser dig och skjuter först. För om din färg kulor inte göra det till ditt mål, kommer att ge bort din position och den personen kunde komma undan eller komma efter dig.
 14. 14
  När du är i skjutbana syftar på din person. För att göra detta, flytta din syn eller omfattning över ditt mål, och försöka centrera sevärdheterna över målet kropp, eftersom detta är den största massan och mest lätt att slå. Om du tror att du har ett bra skott och en bra siktlinje, lägga handen på markörens utlösaren / spaken och pressa den att avfyra en paintball.
 15. 15
  Om ditt första skott missar och den personen inte vet var du är, vänta på en annan shot. Att sikta igen, titta på där bollen gick. Om det böjda åt vänster eller höger, är det möjligt att du antingen hade en spik i vindhastighet eller Co2 hastighet. I detta fall, justera för vind, och ta en ny bild.
 16. 16
  Om ditt första skott missar och personen vet var du följa med en volley skott, och flytta bort från ditt mål om möjligt.

Tips

 • Det kommer att hjälpa att tänka på "paintball prickskytte" mer som ett bakhåll.
 • Se också till att din markör är intakt och korrekt inställd.
 • Aldrig stanna på en plats efter bränning.
 • Se till att flytta snabbt men tyst när man letar efter ett gömställe.
 • Se också till att sikta noga först innan du fotograferar någon istället för att bara uppfostra din pistol och skjuta vilt.
 • Om du menar allvar med prickskytte, sedan investera i en Co2 expansionskammare eller en Nitrogen System. Regelbundna Co2 har spikar i hastighet, vilket gör dina bilder mycket mindre tillförlitliga. En CO2 expansionskammare kommer att möjliggöra för gasen att expandera, innan att den avfyrats.
 • Var säker på att din räckvidd regelbundet siktade i.
 • Investera i en Red-Dot Scope, eller investera i ett ACOG-sikte kommer att ge dig en fördel, eftersom de är mycket lättare att se genom glasögon, sedan hårt sevärdheter. De ger dig också mer av ett allmänt område på var din paintball kommer att slå.
 • Barrel längd kommer att spela en faktor, eftersom 14 tum eller större fat har visats ha längre avstånd i skytte. Men utöver 18 inches, har det funnits vissa tvivel om huruvida fat är effektiva.
 • Se till att du använder dina glasögon när prickskytte.

Varningar

 • Håll handen borta i slutet av paintball pistolens pipa när du fotograferar.
 • Låt inte barn under åldern av 12 spel med markör (pistol).
 • Släpp aldrig säkerheten tills du är redo att skjuta.
 • Beroende på fältet, Skjut inte alltför nära målet. Istället, skrika ut "Surrender or Die", eller vad området kan be dig att göra. Skott för nära, kan orsaka fysisk skada.

Saker du behöver

 • Goggles
 • Paintball pistol
 • Paint bollar
 • Lufttryck tank
 • En Hopper (förvaring för färg bollar)