Wke

Hur kan man vara en skater flicka

Ja, alla vill vara en skater dessa dagar, och många fler flickor får in det. Varje åkare tjej säger att det är allt för sport, men många av de flickor som säger att de "skate" är det för pojkarna. Här är hur du kan vara en real deal skater chick!

Steg

Hur kan man vara en skater flicka. Börja med en bra skateboard.
Hur kan man vara en skater flicka. Börja med en bra skateboard.
 1. 1
  Börja med en bra skateboard. Inga billiga sådana från Wal-Mart. Även om de är 20€ dollar och kan vara frestande, inte köpa något därifrån, eller några andra butiker som. Få en från en bra skridsko butik. Fokusera inte på hur det ser ut, bara få en bra, komplett mini logo däck. Gå till en lokal skridsko butik och be någon ifrågasätter. Var inte rädd för att säga, "Hej, jag är ny på det här och jag undrar..." De kommer sannolikt att vara mer än glada att hjälpa dig. Det är inte ofta man ser en tjej som försöker åka skridskor.
 2. 2
  Köp en bräda. En mindre styrelse och medelstora (53mm-57mm), softish (92a-98a) hjulen kommer att vara lättare att lära sig på. Oberoende lastbilar slår bäst men Thunders eller Ventures är bättre för en nybörjare eftersom de vänder mindre och gör din hjulbas längre så din styrelse kommer att kännas stabilare. Spara upp pengarna och gå till din lokala skridsko butik och köpa en komplett installation inklusive däck, truckar, hjul och kullager. Fråga dem om de kan sätta ihop eller lära sig att göra det själv. Dessutom har dem gå över de delar av styrelsen med dig. Du kan också få andra delar till din styrelse och lura ut att göra det dig. Till exempel, får grepptejp med galna mönster på dem och olikfärgade hjul och lastbilar. Eller du kan åka ut färgen pennor och sprayfärg.
 3. 3
  Få lite skyddsutrustning. En hjälm, axelvaddar, knäskydd, etc. En hel del åkare bär bara ingenting eller en enkel baseballlock att se bra ut inte vara så omedveten att riskera ditt eget huvud för utseende, eller du kan lida stora, permanenta skador. Detta kanske låter som dina föräldrar prata, men om du ramlar kommer du vara glad att du har en hjälm på.
 4. 4
  Få bra skate skor. Normala skor inte greppa inte bra på skateboards, och om du vill göra trick som Ollies, kickflips och alla de andra coola tricks, kommer dina vanliga skor slita i 30 minuter. Mocka och läder är mer hållbara än duk. Emerica / Etnies, Lakai, Nike, Converse, Adidas, Puma, Vans, DC, Supra, Circa, DVS, Globe, Habitat och Fallen alla göra bra skateskor. Viktigast av allt, aldrig köpa skor flicka skate! Du kan få dem för utseende, men de gör inte mycket bra. För ungefär samma pris, kan du få längre livslängd, bättre grepp, Guy (pojke / unge eller män s) skate skor. Du kan alltid få vanligt skater skor och dekorera dem senare med en paint penna eller sharpien. En skostorlek konvertering diagram hjälper dimensionering killen skor eller prova 1,5-2 storlekar mindre än flickor skostorlekar. http://www.zumiez.com/size-chart klicka på skor
 5. 5
  Börja långsamt. Försök inte att slipa rälsen, kickflip off av 10 trappsteg Stairset. Bara kryssning runt tills du är bekväm. Dessutom kanske du vill räkna ut din hållning. Regelbunden rider med din vänstra fot framåt och skjuta med din högra fot. Långben rider med höger fot framåt och skjuta med vänster fot. Skjut Mongo (med din främre fot) vid första om du vill, du går snabbare och du redan vet hur man skjuter switch om den dagen kommer. Om du vill veta mer, gå till about.com och sökning.
 6. 6
  Lär dig att Du ska nog lära dig att ollie. Detta är vad alla trick i skateboard kommer ifrån. Dess mycket viktigt. Också gå till skate park att lära. Jag menar att vara blygsam, men folk bryr sig inte om du är dåligt. Sedan kan du be folk "Hej kan du hjälpa mig med min ollie?" Dess alltid bra att göra detta och inte vara rädd för att folk gillar att det får dem att må bra.
 7. 7
  Få lite skridsko vänner. När du vet en sak eller två om skridskoåkning, hitta några vänner som är villiga att gå med dig. Det är funner att åka skridskor med vänner än ensam. Och dessutom, vill du verkligen att falla ned, ser dumt och har ett blåmärke ensam? Nej Få några vänner.
 8. 8
  Vara blygsam. Om du lär dig hur man skateboard, inte agera som din den coolaste skater flickan någonsin att kliva på en skateboard. Så många tjejer förlorar det på detta. Var ärlig och ödmjuk om dina förmågor, pojkar svarar bättre på det.
 9. 9
  Gör din hemläxa. Vet vad alla delar av en skateboard kallas och vet vad man ska kalla de trick du gör. Deck, kullager, truckar, hjul, grepptejp, enkelt.
 10. 10
  Lär dig att åka skridskor. Öva grunderna i skridskoåkning. Du kan titta på skridskor How-To finns på Youtube, men det bästa sättet att lära sig är att faktiskt gå ut och starta.
 11. 11
  Var inte rädd för att falla! Lär dig att falla... Rädsla är din värsta fiende när lära sig att skateboard. Se till att ha rätt växel när skridskor och inte rusa in i att lära komplicerade trick tills du har bemästrat rullande, stoppa, skjuta, skäror, svarvning, kickturns, och ollie.
 12. 12
  Inte handla på platser som hett ämne för din skate kläder. De enda saker som du skulle vilja därifrån om du är fast besluten att se cool vore band t-shirts, tröjor, och piercingar.
 13. 13
  Bär inte för mycket smink! Lite är stor, som något mer naturligt. Om du bär tung eyeliner och ögonskugga dess cool också om det fungerar för dig, men bara notera att det inte fungerar för alla.
 14. 14
  Få sponsras av skridsko märken om du är tillräckligt bra. Det är verkligen svårt att få sponsrade though. Några av de bästa åkarna kan inte bli sponsrad av någon annan än deras lokala skridsko butik.
 15. 15
  Ta reda på vilken typ av åkare du är. Det finns flera typer av åkare: Freestylists, som i grunden skapar sina egna häftiga tricks, gata åkare, som handlar om hopp och finfördelar, vert åkare som gör flips, ramper, och är oftast de personer du ser på TV, och kryssare, som är ett slags släkting till åkare, som huvudsakligen om några ramper, hållning, och massor av fart. Cruisers är oftast misstas för posers. Men om thats vad du gör, det är ok.
 16. 16
  Ta detta kul frågesport för att se om du har en chans att göra det som ett proffs en dag http:/ / www.quizmoz.com/quiz.asp?quizid=50313

Tips

 • Vara originell och rolig.
 • Bara ha roligt och du bör alltid påminna dig själv anledningen till att du har börjat åka skridskor. Kom ihåg, ingen ingen smärta vinna!
 • Ge inte upp på skateboard eftersom du inte kan få tricks ner. Det tar tid! Även några av de bästa åkarna ta över ett år att lära sig Ollie.
 • Var inte full av dig själv, och inte ljuga om trick som du inte kan göra.
 • Inte alla åkare tjejer hålla sig till vanlig svart och vitt och dova färger. Mixa och matcha färger som elektriskt blått och svart rutig skinny jeans (tro det eller ej, tighta byxor är lättare att åka skridskor i) med vissa regnbågsfärgade DC hightops. (MEN, flicka skate skor är hemskt att åka i. Guy skor har bättre grepp).
 • Visst det är roligt att vara den enda tjejen i parken, men se inte fastna i det. Dess allt om att ha kul, och lära sig nya tricks och komma över en rädsla!
 • Skating tar tid, särskilt om du vill lära dig trick, så ha tålamod och framför allt ha kul!
 • Vara en åkare för att du vill. Var bara dig själv.
 • Lär känna några åkare på din skola. De kan vara en stor hjälp och ge uppmuntran när du känner för att ge upp på skateboard.
 • Fokusera inte på ditt utseende. Du är mest sannolikt att få kallas en poser. Börja förändras långsamt.
 • Klänning i stil men inte som en kuggfråga: bara om det värsta du kan göra.
 • Få dina vänner i skridskor också. Skating ensam är okej men det är inte hälften så roligt som skridskoåkning med vänner. Bara göra dem börja åka skridskor! Du vill att de ska älska det lika mycket som du gör.
 • Några rekommenderade märken (för däck) är: Element, FLIP, Zero, Anti-Hjälte, Tjej, tänka, choklad, och Enjoi.
 • Prata med snubbar där ute. Be om hjälp. De kommer att vara mer än glada att hjälpa dig.
 • Kom ihåg, skjut dig själv. Steg upp ditt spel. Tro på dig själv.
 • Att få en hårklippning eller bär håret i en hästsvans håller håret från att få i ditt ansikte, eller du kan bära en hatt.
 • Var trevligt, men se till att ha några återkomster lagrats för brat som frågar dig varför du inte bär Abercrombie.
 • Alltid ha färg.
 • För att beräkna din storlek i mens, subtrahera två från din nuvarande storlek. Ex: storlek 10 kvinnor = Storlek 8 män
 • När folk ser att du inte kan landa det, kommer du att betraktas som en poser.
 • Med alla medel gå till Camp Woodward minst en gång!
 • Var dig själv! Du kan vara den mest flickaktigt flicka ute och ändå åka. Du behöver inte gå ut och spendera pengar på skor du acctually kan åka skridskor i eller åka skridskor varumärke skjortor. Var stolt över vem du är. Bara för att du kan åka betyder inte att du måste göra nya vänner eller något. Om du inte gillar de andra åkarna då hänger inte ut med dem. Om de är bråkmakare sedan bo borta! Dina gamla vänner ska respektera din nya sak och de kan prova det själva. Bara för att du är en åkare nu betyder inte att du måste ändra hela ditt utseende, personlighet, eller livsstil. Om du vill så är det okej, men gör det inte för att någon kallade dig en poser.

Varningar

 • Om du bara in för utseende och få killar, kommer folk kallar småningom du en poser.
 • Du kan bli sårad gör detta SPORT såvida du inte är en naturlig skridskoåkare och väldigt mycket tur.
 • Säg inte andra människor att du är en åkare. Låt dem lista ut det själva. Du kan också kallas en poser om du ska visa upp att du är en skater flicka.
 • Aldrig göra PE i skridskor. De kommer att ramla av.
 • Samtidigt försöker få vänner, inte komma på alltför starkt.