Wke

Hur man ändrar i den person du önskar

Har du sneglade någonsin på spegeln och kände sig trött av vad du ser? Är du ständigt avundsjuk på dem som är strålande attraktiv? Eller har du en dröm om att vara någon du kan vara stolt över? Skönhet, Charm, Wit. Det handlar i det här hur guide. Allt du behöver göra är att följa dessa enkla steg.

Steg

Hur man ändrar i den person du önskar. Ändra bara, om du är redo för förändring.
Hur man ändrar i den person du önskar. Ändra bara, om du är redo för förändring.
 1. 1
  Ändra bara, om du är redo för förändring. När du känner att det är dags för ett nytt dig, det är då förändringen kan gå vidare.
 2. 2
  Men om du är skeptisk till att bli något som vägen ut ur din komfortzon, så vistas som du är helt bra. Även om du inte behöver en 101 skäl att byta, du behöver bara veta från ditt hjärta att du är redo. Och när du är redo, kommer kursen löper mycket smidigare, eftersom din beslutsamhet kommer att vara nästan felfri.
 3. 3
  Förändring är aldrig lätt, speciellt när det har kommit från oss själva. Men arbetar stadig och lugn kommer definitivt att göra saker och ting lättare. Du måste också lära sig att förändringar inte uppstår över en natt. Det är en gradvis kurs, och av tidigare erfarenheter är det bästa sättet att förbättra.
 4. 4
  Var medveten om din omgivning. Det är lätt att glömma vår nuvarande livsstil och de som lever bland oss ​​när vi är i förändringsprocessen. Men du får inte orsaka något missöde till din familj, vänner eller vem annan som kan komma i vägen. Det är lätt att glida när din hjärna arbetar ständigt på skillnaden. Men du måste hålla dina nära och kära nära, oavsett hur mycket du förändras. Det är alltid bäst att ha dem innan förändringen, under förändringen och efter förändringen. Det gör oftast hela processen värt mödan. Så se till att du kommer ihåg vad din omgivning är. Du behöver inte ändra dem, bara för att din förändra ditt utseende och personlighet. Det handlar om säkerhet och förtroende. Du måste vara säker och säker på att din förändring allt kommer att gå till planen.
 5. 5
  Gör en lista över dina valda önskningar-start genom att skriva en lista på sådant som du vill att förvänta sig från din ändring. Vill du gå ner i vikt? eller ha en ny frisyr? Är du uttråkad helt enkelt på din klänning förnuft och är villiga att spara ihop till en ny garderob? Eller är du så trött av de misstag och upprör du har orsakat att det enda sättet att fixa dem är om du blir en bättre människa? När listan är klar (stora eller små) kan du börja forskning.
 6. 6
  Forskning de val på din lista-ta reda på vilka frisyrer passar din ansiktsform, vilka stiftelser ser bäst med din hudton. Skapa ett gym schema och boka in ditt lokala gym. Ta reda på vad som är hett inom mode och hur man shoppa kläder. Besök online klädbutiker och få ett smakprov på vad som finns därute på high street. Hitta en idol som du kan fokusera på att bli som när ändringen är över. När du har slutfört alla dina forskning kan du börja med deadlines.
 7. 7
  Fastställa tidsfrister-ha ett datum och tid för ditt mål förändring. Finns det en kommande händelse som du vill ändra till nästa månad är det sommarlov och du vill bli en ny person när du kommer tillbaka till skolan? Vad det än är, har ett mål datum att nå. Det blir allt mer lättare att organisera. Deadline andra saker också. Ställ dig själv en vecka eller så för att förlora två pounds. Boka in på frisörer i veckan från din ändrade deadline så att du har tid att justera runt med ditt hår gör.
 8. 8
  Börja din förändring-nu när du har planerat, tidsinställda och forskat innebär att du kan börja med din förändring. Detta är den del där de flesta av dina ansträngningar kommer att behövas och det är verkligen den delen där du hittar dig själv drev från vänner. Det är nu du kan börja träna och äta rätt mat, det är nu som du kan besöka dina lokala frisörer med färg och klipp du vill. Det är nu som du kan börja spara upp för din nya garderob. Det är i princip den tid då allt blir stressigt. Du kommer att känna dig lite ensam under hela processen, men hålla ut eftersom när det är över kommer det att vara värt det.
 9. 9
  Du måste försöka komma ihåg att slappna alltid och att inte låta saker komma på en gång. Så länge du gör detta steg för steg så borde det hända mer naturligt. Forskningen är din viktig del, bör du använda internet för din forskning och tidningar, de är de bästa för utseendet. Om du vill ändra din personlighet så är det bäst om du arbetar på att själv
 10. 10
  Komma till rätta med den nya du-så din deadline har kommit, stod nu framför spegeln och din en helt ny person rätt? Är du bättre än dina förväntningar eller sämre? Oavsett vad, genom någon fysisk förändring du kommer att ha en bild i huvudet på den person du förväntar dig att se ut. Var inte besviken om den bilden inte ser tillbaka på dig i spegeln. Det är hur mycket du har förbättrats som räknas. Om du vill ha en stor förändring, för en riktig chock sedan gå hela fungerar. Förlora några pounds (om du verkligen behöver för) eller tona upp dina muskler för att få en slank figur. Har en ny stil, en ny hårfärg och klippa och en helt ny makeup och hud regim. Du bör få utseendet förändras ur vägen först och arbeta på din personlighet senare.
 11. 11
  Personality förändring. Mentalt-Detta kommer att bli den svåraste delen av förändringen, eftersom när människor ändrar där personlighet är det svårt för dem att hålla fast vid det. Tror inte att det är fejk för att du vill förbättra dig själv. Det finns ingen skada i att bli en bättre människa, precis så länge du gör det rätta. Du kanske har ångrat något du nyligen gjort och tröttnade på dina barnsliga sätt. Du vill vara den personen som alla kan chatta alltför lätt, och glatt och alltid vill vara i din närvaro. Det handlar om förtroende. Om du är trygg med dig själv, din atmosfär och människorna runt omkring dig så finns det egentligen inget att oroa sig för. Du måste känna komfort och avkoppling som du chatta och umgås med gamla och nya människor. Det är lätt när man vet hur. Men det tar ytterligare praxis. Försök att hålla känslorna i schack och inte bära ditt hjärta på ärmen. Människor som ett litet mysterium, det är bättre att inte vara den som spiller deras livshistoria ut till posten mannen. Bara vara dig själv, vara udda och roligt och vara öppen för alla sinnen. Döm inte eller skvaller om människor. Bara acceptera dem för vem de är och vara glada att de är dem. Försök att lära sig om nya kulturer, försök att se det vackra i världen och få nya vänner. Hitta din konstnärliga sida och måla, eller skriva en dikt. Lär pianot och hitta din dolda talang. Det är oändliga mängden av val vi har, vi behöver bara hitta det och arbeta med det. Vem som helst kan förändras, när de är säkra på vad de vill, och vem de vill vara.
 12. 12
  Slutligen-din personlighet är bättre, ditt utseende är bättre och du verkar åtnjuter världen mycket mycket mer.
 13. 13
  Håll dig positiv och optimistisk inför framtiden, vara stolt över var du är idag och älskar världen för sin skönhet och natur. Alltid göra det rätta, inte skadar din kropp på ett sätt som du inte borde. Bara hålla stark, gör din familj stolt, dina vänner och dig själv och mest av allt vara lycklig.

Tips

 • Gör bara ditt bästa, aldrig jobba själv för hårt och få 8 timmar eller mer sömn varje natt. Drick mycket vatten och fylla din kropp och mat som är bra för din kropp och ditt sinne.
 • Var ödmjuk när folk prisa ditt nya jag.
 • Tvivla inte din ändring i processen. Om din känsla lite osäkert om det kommer tillsammans, bara ta ett djupt andetag och tänka på alla de positiva du har gjort hittills. Arbeta med dem och förr eller senare dessa negativa brukar vara så negativ.
 • Ha kul och vara stolt över den nya du.
 • Försök att vara lycklig och bekväm genom hela förändringsprocessen. Det kan vara roligt och du får lära dig en hel del också.
 • Gör inte något som kan skada dig eller någon annan runt dig, bara göra det rätta.
 • Försök yogaövningar som hjälper dig att komma över denna process. Det kan bli ganska stressigt, så avkoppling metoder är alltid bra i denna expertis.
 • Föra en dagbok spåra din process för att hjälpa dig på vägen. Fortsätt använda tidskriften för att påminna dig om att du kan vara vem och vad du vill vara.