Wke

Hur kan man vara en självständig kvinna

En självständig kvinna vet vad hon känner, säger vad hon verkligen tror och lever trogen sina egna värderingar. Hon äger sin egen makt och ser ut för sig själv. Hon är oberoende på alla nivåer - hon kan göra sina egna pengar, följa sin egen väg, och vara sin egen bästa vän.

Steg

Hur kan man vara en självständig kvinna. Få ett grepp om den praktiska saker-verksamhet i den verkliga världen innebär att kunna göra en mängd olika saker på egen hand-från arkivering skatter att investera för att hitta en bra fastighet återförsäljare.
Hur kan man vara en självständig kvinna. Få ett grepp om den praktiska saker-verksamhet i den verkliga världen innebär att kunna göra en mängd olika saker på egen hand-från arkivering skatter att investera för att hitta en bra fastighet återförsäljare.
 1. 1
  Få ett grepp om den praktiska saker-verksamhet i den verkliga världen innebär att kunna göra en mängd olika saker på egen hand-från arkivering skatter att investera för att hitta en bra fastighet återförsäljare. Att kunna hantera sådana saker kommer att hjälpa dig att bli mer själv-effektiva och ge dig självförtroende att du kan få saker att hända för dig själv. Om du inte vet hur man gör något, gör det till en prioritet att ta reda på hur. Massor av kvinnor inte investerar därför i de flesta fall har vi inte sett våra mammor gör det. Förstå att du måste medvetet lära sig saker som inte kommer naturligt. Få böcker, ring din bank, be någon - ta en liten handling idag.
 2. 2
  Få ärlig i relationer-som kvinnor, vi värdesätter våra relationer till den punkt där vi går längs en ​​ganska lång sträcka bara för att komma överens. Vi är inte beredda att uttala oss sanningen om det upprör någon annan. Vi låtsas vara vad vi inte är så att vi kommer att vara omtyckt av våra vänner. Allt detta tar så mycket av vår energi och utarmar vem vi är kärnan. Vad är poängen med ett förhållande eller en vänskap där man inte kan vara vem du är, där du känner dig obekväm att säga vad du egentligen tycker? För att få riktigt ärlig, kan du behöva ändra från att inte konfrontera saker att se verkligheten i vitögat. Börja säga vad du tycker. Börja ange vad du behöver. Dina relationer bör stödja er, inte dränera dig.
 3. 3
  Sätta gränser på jobbet-som kvinnor, har vi en tendens att blanda känslor med arbete. Som ett resultat, kan vi sluta ta på mer än vad som är rättvist, behaga människor i en utsträckning som skadar oss och inkräktar på vår tid, och slutligen inte få rättvist betalt för det arbete vi gör. Gör en lista på de sätt på vilka du ger vår makt bort. Ber du inte mer pengar även om du vet att du får betalt mindre än marknadspriset? Gör du andras arbete och att få någon kredit för det? Är du är naiv om en situation? Är du rädd att det inte skulle finnas något bättre där ute för dig? När du vet vad som håller dig tillbaka, arbeta för att övervinna den. Om du behöver byta jobb för att få betalt rättvist, gör det. Gör att en prioritering. Om du inser att du inte får kredit som är riktigt din, räkna ut sätt att få det. Speak up När arbetet är din. Gör uppdrag som ger dig mer synlighet. Gör vad som krävs för att situationen inte kommer att förändras förrän du gör.
 4. 4
  Arbetet med att hitta en sund relation. Vad hindrar dig från att hitta en bra relation? Är det så att du känner att du inte är tillräckligt bra så att du alltid välja att vara med män som förstärker den tro? Eller du inte ger folk en chans och fixeras i dina idéer om vilken typ av person du ska vara nöjd med. Få ärlig mot dig själv om varför du inte har den typ av relation du verkligen vill. Vi vet alla, åtminstone på någon nivå, vad det verkliga problemet är. Ibland kan det verka som en hel del arbete för att åtgärda detta problem. Till exempel: Hur du ändrar en djup övertygelse om att du är egentligen inte så älskvärd, behöver du inte verkligen förtjänar det bästa? Du förmodligen kommer att behöva arbeta med detta på flera olika nivåer - du kan välja att få terapi, göra saker som ökar din självkänsla, gör en hel del självrannsakan genom journalföring. Allt detta tar arbete och energi och engagemang. Men om du inte gör det, kommer du inte få okej med dig själv. Och du kommer inte riktigt att ha en själv att dela med någon annan.

Tips

 • Utöka din umgängeskrets - olika människor kommer att tilltala olika delar av dig.
 • Göra nya saker - lära sig en sport, ta upp matlagning.
 • Be om hjälp när du behöver det - från en vän, familj, eller en terapeut.
 • Utbilda dig på pengar - Gå till seminarier, köpa böcker som "Rich Dad, Poor Dad".
 • Lär dig att förhandla. Läs "Kvinnor inte frågar."