Wke

Hur man beräknar baseball WAR

Under årtionden använde baseball fans och analytiker konventionella statistik att jämföra spelare från olika epoker. Däremot kan statistik från en spelare från Döda-Ball Era inte extrapoleras till dagens termer utan att större justeringar. En ny, komplicerad metod för statistisk analys kan hjälpa fansen prydligt definiera en spelares värde till sitt team med ett enda nummer. Kriget, eller vinner Above Replacement, anser rating praktiskt taget varje aspekt av en spelares förmåga, i rätt historiskt sammanhang, och ger fläkten en noggrann uppskattning av spelarens effektivitet. Läs dessa anvisningar om du vill lära dig att beräkna rating baseball WAR.

Steg

Hur man beräknar baseball WAR. Förstå vad WAR åtgärder.
Hur man beräknar baseball WAR. Förstå vad WAR åtgärder.
 1. 1
  Förstå vad WAR åtgärder. WAR är en enkel representation av en serie mycket komplexa ekvationer. Konceptet är avlad av baseball statistiker Sean Smith. Den utger sig för att mäta värdet av en spelare till sitt lag, uttryckt i segrar. Du kan hitta en spelares WAR rating genom att följa en 3-stegs process:
  • Kompilera spelarens enda säsong statistik i alla relevanta kategorier för säsongen som du undersöker.
  • Bestäm ligan genomsnittet för varje statistisk kategori. Du kan bara beräkna WAR siffror efter att du har undersökt alla spelare. En spelares WAR är baserat på hans siffror jämfört med ligan genomsnittet, men i slutändan räknas mot de beräknade statistiken för en spelare som skulle ersätta honom i sitt lags uppställning. Replacement spelare har oftast KRIG betyg långt under ligan genomsnittet.
  • Applicera spelarens statistik till de av ersättande spelaren. Efter att hitta skillnaden i varje kategori, ta summan av dessa siffror och dividera med 10. Kvoten är spelarens WAR rating.
 2. 2
  Bestäm WAR rating av icke-kannor mot ligan i snitt i en mängd olika offensiv, hastighet och Fielding kategorier. Dessa inkluderar:
  • OPS +: Ta summan av spelarens on-base procentsats plus hans drämma till procentsats, och jämföra summan till ligan genomsnittet. Resultatet ger en siffra för batting löper över / under genomsnittet.
  • Ballpark och era justeringar: Du måste fylla i ytterligare detaljerad analys för att införliva egenskaper basebollarenor och spelstil under säsongen du analyserar. Gör detta genom att undersöka spelarnas statistik på enskilda parker och jämföra siffrorna till ligan genomsnitt. Dessa justeringar extrapoleras på spelarens slå driver siffra för en slutlig total.
  • Hastighet: Du kan bedöma en enskild spelares hastighet mot ligan genomsnittet genom att mäta flera olika kategorier. Stal baser, stulit, grund bollen double play och extra baser tas alla faktor i denna siffra. Du måste undersöka play-by-play register kontrollera en spelares effektivitet i att ta extra baser. Jämför spelarens statistik ligan genomsnittet i de övriga kategorierna. Resultaten ger en siffra ovanför eller nedanför ligan genomsnittet som du lägger till i batting körs numret.
  • Fielding: Mät spelarens defensiva kapaciteter mot ligan genomsnittet för putouts, assist och fel på hans primära ställning. Detta producerar ett stort utbud figur. För infielders, tillsätt intervallet siffran till spelarens double-play nummer att komma fram till en defensiv nummer. Lägg det defensiva numret till batting körningar och siffror hastighet.
  • Position Justering: Vissa positioner är svårare att spela än andra. Detta anses i krig betyg. Exempelvis shortstops får en 8 justering av deras krig. Höger fielders är -8. För en komplett lista, söka på nätet efter justeringar kriga placerar.
 3. 3
  Hitta ersättande spelarens rating. För att hitta den teoretiska ersättare spelarens rating, subtrahera 20 körningar från de kombinerade medelvärdena i de olika kategorierna.
 4. 4
  Beräkna spelarens WAR rating. Jämför betyg av spelaren och den ersättande spelaren. Dividera skillnaden med 10 för att hitta WAR rating av spelaren.

Betygsätt en kanna

 1. 1
  Sammanställ en kanna statistik i flera kategorier och jämföra varje till ligan genomsnittet. De viktigaste statistiken för att hitta en kanna WAR rating är:
  • Earned körninggenomsnitt: Jämför kanna ERA till ligan genomsnittet.
  • Defensiv justering: Bestäm försvarskapacitet av laget som spelade bakom kannan, jämfört med resten av ligan, och tillämpa den siffran till kanna rating. Detta görs genom att jämföra Fielding rating av varje av lagets ställning spelare till ligan genomsnittet och tillämpa detta belopp till rating.
  • Fielding Oberoende pitching: FIP är en sammanställning av de tre kategorierna kannor styr helt och hållet: utslagningar, promenader och springer hem. FIP, kombinerat med genomsnittlig innings per start, ger en siffra som motsvarar antalet körningar en pitcher måste spara för att kvalificera sig för en seger. Hitta kanna FIP och jämföra det med ligan genomsnittet.
  • Pitcher s vinnande procentsats ovanför byte: För att hitta kanna vinnande procent, beräkna det genomsnittliga antalet innings per start. Detta antal uttrycker hur många körningar kannan måste spara för att kvalificera sig för en seger. Subtrahera league-genomsnittet FIP ​​från kanna FIP och dividera resultatet med den körningar-sparade numret. Detta resultat kommer att uttryckas som en procentandel. Lägg 0,500 till denna siffra för att få kanna vinnande procent.
  • Använd en.380 vinnande procentsats som riktmärke för jämförelse. Subtrahera kanna vinnande procent från denna siffra för att få resultatet.
 2. 2
  Hitta kannan WAR rating. Ta kanna justeras vinnande procent över utbyte och multiplicera det med antalet kastade omgångar. Dividera denna produkt med 9 för att göra ett nummer som uttrycker hur många segrar kannan är värt.