Wke

Hur öka muskeltillväxten

Hemligheten till att bygga muskler snabbt är i näringslära. Som ordspråket säger: "Du är vad du äter". Vad de flesta människor inte inser är att nyckeln till snabb muskeltillväxt äter organisk helhet livsmedel. 85% av de resultat du önskar är att äta ordentliga måltider och del storlek, inte i träning!

Lär dig hemligheterna till Fast muskeltillväxt. Följ dessa enkla steg för att nå snabba resultat.

Steg

Hur öka muskeltillväxten. Ät 5 måltider per dag är avgörande, placerade ut varje 2, 5.
Hur öka muskeltillväxten. Ät 5 måltider per dag är avgörande, placerade ut varje 2, 5.
 1. 1
  Ät 5 måltider per dag är avgörande, placerade ut varje 2, 5 till 3 timmar. Detta håller din ämnesomsättning fungerar och för att upprätthålla en kväve positiv balans för muskeltillväxt.
 2. 2
  Ät komplett protein i alla dina måltider. Muskeltillväxt inträffar när din kväve konsumtionen är större än kväve utgång. Ju större kvävebalansen, desto snabbare din träning återhämtningen blir. Detta är kroppens anabolt tillstånd. Det motsatta gäller när du är i en negativ kvävebalans.
 3. 3
  Drick minst 2 liter vatten om dagen. En stor del av att bygga muskler är att hjälpa kroppen att eliminera avfall, så det kan fokusera på tillväxt (som att bygga nya muskler). Vatten hjälper till att bli av med fett (en form av avfall), så drick upp. Den bästa formen av vatten att dricka är alkaliskt vatten, även känd som Kangen vatten. Det är den bästa källan till vatten för snabb återhämtning efter ett intensivt arbete ute.
 4. 4
  Öka ditt kaloriintag. Du måste äta mer hel ekologisk mat för att bygga muskler. Den genomsnittliga manliga behöver konsumera 2200 kalorier per dag, är kvinnor omkring 1300. Ju närmare du är till dessa siffror, du behålla din kroppsvikt. För att öka muskeltillväxten, måste du lägga till minst 1000 kalorier, så 3200 kalorier för män (det kan finnas fler kalorier, beroende på din storlek och hur stor du vill komma).
 5. 5
  Lyfta tunga vikter och göra sammansatta övningar. Styrketräning är det bästa sättet att skapa snabba muskler. Du bör sträva efter att göra sammansatta övningar som pull ups, marklyft, knäböj, walking lunges etc. Dessa typer av övningar uppmuntrar kroppen att bygga din primära muskelgrupper, (lats för pull ups), men också hjälpa till att bygga den sekundära muskeln grupper (biceps) samt din kärna. What ever tränar du utför, bör du sträva efter att göra 8-12 reps max, vilket innebär att du inte ska kunna lyfta mer än 12 reps på varje övning.
 6. 6
  Gå sakta på negativa rep. Muskel tillväxt sker på den negativa rep (även känd som "ner fasen"). Till exempel, när du gör bicepscurl, det sänker ner vikten som det bygga muskler. Ta 3 sekunder för att sänka vikten för nybörjare, 5 sekunder för förskott utbildare. Du bör uppleva fördröjningstarten av träningsvärk händer i 2 dagar (vilket är normen för muskeltillväxt). Denna typ av träning kommer att tvinga dina muskler att få rivas ner, då din kropp kommer att reparera den och växa ny vävnad för att stödja arbetsbördan.
 7. 7
  Få 8 timmars sömn. Det råder ingen tvekan om detta, är sömn viktigt för återhämtning, reparation och tillväxt. 7 till 8 timmars sömn är optimal för muskeltillväxt.
 8. 8
  Dessa är grunderna för snabb muskeltillväxt, jag hoppas du tycker det är bra, för mer info kan du kolla bränna fett foder muskeln.