Wke

Hur att bekämpa depression och ensamhet utan hjälp utifrån

Depression och ensamhet går ofta hand i hand, och kan skapa en negativ spiral. "Depression" och "Ensamhet" är två skilda effekter på sinnet, men depression ofta resulterar i ensamhet, och vice versa. Det kan leda till men detta kommer att vara i två delar, som förhoppningsvis kommer att hjälpa till att bryta cyklerna. Detta skrevs i samarbete med tidigare deprimerade, ensamma, självmordsbenägna människor.
Tänk att få delta! Det kan inte vara trevligt att höra, men "depression och ensamhet" är lika med "ej volontärarbete och urkopplad". Du förmodligen vill ha kakan och äta den också. Gå till din lokala volontär clearing ~ hus, troligen en katolska välgörenhetsorganisationer, de bryr sig inte om du är katolik, eller ens religiös. Stanna kvar tillräckligt länge för att räkna ut varför volontärer inte (någonsin?) Deprimerad. Dessa människor kommer att vara konstigt för dig i början, men de är stadiga, pålitliga, och välanpassade.

"Alla de största och viktigaste problemen i livet är grunden olösliga... De kan aldrig lösas, men bara vuxit ifrån. Här" outgrowing "visade på ytterligare utredning för att kräva en ny nivå av medvetande. Några högre eller bredare intresse dök upp på patienter horisont, och genom denna breddning av hans eller hennes syn den olösliga problemet förlorat sin brådskande. Det var inte löst logiskt på sina egna villkor, men bleknade när de konfronteras med en ny och starkare liv lust. "Carl Jung

Steg

Hur att bekämpa depression och ensamhet utan hjälp utifrån. Inse att kronisk depression kan vara resultatet av en rad olika saker, och det tyder på att en rad olika saker kan lindra det.
Hur att bekämpa depression och ensamhet utan hjälp utifrån. Inse att kronisk depression kan vara resultatet av en rad olika saker, och det tyder på att en rad olika saker kan lindra det.

Depression

 1. 1
  Inse att kronisk depression kan vara resultatet av en rad olika saker, och det tyder på att en rad olika saker kan lindra det. Öppna för detta, och inte vara envist deprimerad, fastställt att ingenting kan hjälpa. Erkänner att detta (att vara öppen för att prova några saker som kanske inte vettigt för dig) är den sinnesstämning som är mest gynnsam för lyft depression är ett stort första steg, de flesta människors kronisk depression är bara lättad när de försöker kasta pillren- -och bestämmer att de har fått nog av att vara deprimerad.
  • Är du önskar bara lite uppmärksamhet? Detta är helt normalt, och kan hanteras på flera olika sätt, men förmodligen det bästa råd här är att för att kvalitet uppmärksamhet, bör du vara någonstans ger kvalitet uppmärksamhet. Engagera dig i något område där du är mest leds, detta har den extra fördelen av att orsaka dig att räkna dina välsignelser, när du arbetar med de mindre lyckligt lottade än du.
 2. 2
  Se att även kost och livsstil kan ge några bra ledtrådar, är depression ofta en signal om att du har fastnat. Även om detta kan tyckas självklart, tenderar människans natur att vilja förneka, och vänder sig bort från, eventuella problem som anses "för mycket att ta itu med".
  • Även om det kan vara svårt för dig att "höra", just nu, innebär det vanligen att du har några mogna att göra, och kan vara dåligt utrustade för att göra det, men kan någon annans råd (inklusive vår) bara verkar banalt, eller formellt. Förstå att vi har varit där - och du är din bästa "läkare".
  • Även om detta kan vara en dålig utgångspunkt, överväga, och hålla i bakhuvudet, om du inte är medveten om det sätt på vilket du kan "ha fastnat". Om detta är fallet, kommer det ofta vara "elefanten i rummet".
 3. 3
  Kontrollera ditt sockerintag. Ett flertal studier skisserar betydelsen av ett lågt glykemiskt diet i allmänhet, och särskilt för depression. Européerna konsumerar 5 till 10 gånger mer socker än vad som anses säkra, och om du är "medicinering" med socker, kan din depression bara vara kronisk socker kraschar.
 4. 4
  Gör något. All fysisk aktivitet kommer att frigöra endorfiner, och det är ganska svårt att vara deprimerad i detta scenario. Försök att bryta en bra svett, två eller tre gånger i veckan. Om du är en total soffpotatis, har din depression funnit möjligen en viktig orsak, den mänskliga kroppen är bara inte avsedd för så mycket inaktivitet. Har vi hittat din elefant redan?
 5. 5
  Få lite solljus. Det är också ganska svårt att hålla nedtryckt på en vacker, solig dag. Exponering för solljus ökar också dina D-vitaminnivåer, en annan depression kämpe. Mer om det i en minut. Som ett alternativ som kan vara mer praktiskt, fullt spektrum lampor är också mycket bra. Dessa används ofta vid behandling av säsongsbunden depression störningar.
 6. 6
  Ändra ditt sinne. Det kan vara lätt att fixera på ett problem, det är lika möjligt, men kanske lite tuffare om du är deprimerad, att välja ditt humör. Människor väljer ofta depression i ett försök att få uppmärksamhet, att se att detta är självförgörande.
 7. 7
  Kontrollera din kost. Den typiska europeiska kosten är deprimerande, helt själv! Läs Undvik sjukdom eller sviktande hälsa med bättre kost, med särskild uppmärksamhet på den Omega 369 delar, där den beskrivs som att känna som att ta fart (etiketten även säger att inte ta det för sent på dagen), och vitamin D-delen, som fungerar som ett hormon i kroppen, och har varit känt för att lindra depression helt av sig själv.

Ta dem tillsammans för max upptag av vitamin D, som behöver lite olja i tarmen för bästa absorption. Observera att om din kost innebär sen kväll kokain eller andra endorfin-nedbrytande binges, följt av en dag att titta på TV, är din depression bara självförvållad.

 1. 1
  Skratt är den bästa medicinen. Skratt ger en endorfin frisättning av sig självt. Självklart, om du är i djup depression, detta förmodligen inte kommer att fungera av sig självt, men att hitta humor i en dålig situation kan vända, det finns alltid ett "solsidan".
 2. 2
  Gäspningar kan ha en mycket positiv effekt. För vissa människor kan det kännas helt dum, men åtminstone ge det ett försök. Om du tycker att det är oartigt att göra det inför vänner, kan du träna ensam. Det finns forskning som gäspningar slappnar av och kyler ner din hjärna. Det verkar ha en social funktion också. Om en person börjar, brukar andra kommer imitera beteendet.

Ensamhet

 1. 1
  Inse att även om det kan låta kontraproduktivt intuitivt, kan du "slåss" ensamhet utan hjälp utifrån. Många människor är helt nöjd att vara ensam under perioder, även om det är säkert sant att de bäst anpassade kära njuta kvalitetsföretag ibland, också. Hur är det att de verkar ha ett val? Även om detta ämne kan vara till stor del utanför ramen för en kort artikel, kan vissa ledtrådar vinnas genom att fokusera på tre av nyckelorden ovan kvalitet, nöjd, och val.
 2. 2
  Vet att många människor strid eller undvika depression genom att undvika "ensamhet". Vanligtvis de gör detta genom att köra till en folkmassa-men, som ni kanske redan har upplevt, är det oftast ett dåligt val, i bästa-du vanligtvis bara omge sig med andra människor som söker för att undvika ensamhet och depression, vilket sannolikt kommer att leda till andra dåliga val i loppet av en kväll... bara behandla ett symptom, i huvudsak, och trycka din verkliga problem på vägen till "stängningstid".
 3. 3
  Odla vänskap. Detta betyder inte gå träffa en annan "vackert väder vän" - detta innebär att inse att för att en vän, måste du vara en vän. Det tar lite arbete och lite tid, du kommer inte att ha en kvalitet vän tills de inser att du är där för dem även när det regnar på deras sida av gatan. Observera att det perfekta inte finns, och inte heller kommer du att vara en. Inse att sanna vänner fortfarande har meningsskiljaktigheter, men inser att deras vänskap är viktigare än ett argument. Detta kräver förlåtelse, och kan ta lite övning.
 4. 4
  Seek. Detta kan ta längst tid att förstå, och vara det mest arbete, men det kommer att hjälpa dig med både depression och ensamhet. Om du inte älskar dig själv, förvänta dig inte att någon annan ska. Erkänn dina goda sidor och bygga vidare på dem, stoppa självförgörande språk, och se till att allt du behöver finns inom dig.
  • Om denna sista bit låter banalt, är det för att du inte förstår det, det har att göra med att uppskatta det du redan har, vilket är mycket mer än du tror.
   1. Inse vad en sökare vet, att det som du jaga efter den svåraste kan köras från dig den snabbaste en uppenbar, men svårt alternativet här är att vända helt runt, mentalt, och söka den i den andra riktningen. Vet att även om du måste "gå runt jorden" innan du hittar den igen, åtminstone blir det smällde dig i ansiktet!
  • En enkel och vanlig övning för sanningssökare är att befria sina liv "av allt utom vitala nödvändigheter för en tid, en helg, kanske, till att börja med, den mest radikala, gör-stånd idé som kommer att tänka skulle vara att ta ett liter vatten och gå, helst i naturen, men ett öde garage kommer att fungera, och betongen kommer faktiskt vara mer användbar för dina syften här, en sovsäck skulle vara en lyxig alternativ.
   1. Vart? Gör vad? Det är upp till dig, men en sökare kan berätta för dig att gå inåt och söka någonting. Tänk på att du förmodligen har absolut ingen erfarenhet av "ingenting", och ingenting kan vara en ganska sval hand. När du kommer tillbaka, kommer du att hitta en fantastisk glädje i ditt första glas juice, bara stående i gräset, och hänryckning i en förkylning kan av något du normalt inte skulle ens äta.
    Innan du avfärda detta out-of-sidan anser att människor förgås i brist på en vision, och, om du vägrar att prova detta eftersom du "inte vill", är du ganska mycket öppna för anklagelser om, "Jag tror du är deprimerad ".
    • Det tar en hel del styrka, och du kanske måste bygga upp till det, ett par timmar första gången, även. Fullt uppleva glädjen i att första tuggan, eller vad som helst, eftersom det är där din bot gömmer. Det är värt ett försök, åtminstone, skulle inte du håller? Allt du har att förlora är din depression, och din ensamhet. Lycka till.

   Tips

   • Att sätta ihop ovanstående råd om mobbning, kan du finna det mest konstruktiva, om du inte kan bara ta bort dig från en upprepning översittare närvaro, prova följande, att erkänna att en översittare mestadels är "få bort" på din mentala smärta, vägra att ge dem något - om du har möjlighet att presentera för mobbaren uppträdande av, "Hej, jag har mer problem utfodra min katt än du ger mig, ta det, det är inga problem", kommer du att förneka dem vad de är ute efter, och de kommer snabbt (ofta direkt) visar en förändring i deras inställning. Lägg märke till hur de omedelbart kan förlora en del ånga, och verkar plötsligt osäker på sitt nästa drag. En bra tyst svar på ett hot om våld (erkänna att din nervös reaktion på hotet är det mesta av vad de är ute efter), har återstående lugn, och tänker på dem som om de vore ett hörn, vild katt, som, på ett sätt är de. Mobbare missfoster då visade medlidande, du är skyldig att se en bokstavlig "hoppa", och några verbala utbrott, i reaktion - om du kan hålla huvudet kallt attityd, även efter detta, kommer de inte snart närma dig igen. Om de gör det, kan du komma tillbaka hit och lägga upp det, vi väntar fortfarande på det inlägget. Öva detta med en kompis först, om du behöver, det fungerar bra mest>!.
   • Din depression kan eller inte kan vara en kronisk beteendemönster (som en vana). Tänk om det oftast orsakas av vissa ohanterat, förbryllande situation - eller en person som du inte kan stå - som trycker dig. Möta det så gott du kan. Var handlingsorienterad. Kanske kan du försöka hjälpa någon som är i sämre skick, och må bra om det.
   • === Face översittare ===
   • En liten övning som kan betala dig utdelning, om du tar det på allvar - avsluta den här meningen: Min hund är gladare än jag för det mesta eftersom ______. Oavsett vad du sätter i det tomma är där din hund har fördelen av er, och bara du kan ändra detta. Få, eller bli av med, oavsett vad du lägger i det tomma. Säg inte att du "kan inte". Framsteg är framgång, i varje bit och paket som livet fortsätter, eftersom någon form av framsteg som är möjligt är det viktiga.
   • Om du inte vill möta denna situation, sedan bara utesluta honom / henne från ditt liv så mycket som möjligt.
   • Om det var en person / mobbning i skolan: ansikte som personen på ett säkert ställe, liksom i skolans cafeteria - när du står bredvid en lärare. Var noga med att läraren är uppmärksam och säga:
    "Du är den mest problem med att göra personen jag någonsin träffat. Du tror verkligen det här mobbning är rolig och smart? Tja, det är inte kul eller smart."
   • Se till att du inte ens agera som du ska slå, skjuta eller använda svordomar. Låt den personen ser dig under kontroll och cool.
    • Om du skakar: Det är okej. Skakningen är bara kamp eller flykt reaktion orsakad av adrenalin (det är din egen naturliga stimulantia släpps ut i blodet av en körtel som kallas binjurebarken). Det kan göra dig starkare och snabbare, men det är också vad våghalsar får ut av att göra farliga saker, eller tyvärr spänning betyder mobbare och kämpar, alltför.

   • Om det är verkliga övergrepp, rapportera dem till en polis för misshandel. Det verkligen kan vara nödvändigt, vare sig du vill det eller inte.

   Varningar

   • Det tar tid att helt läka, ge inte upp. Fulfillment, i detta, gör framsteg varje dag - snarare än i en "händelse."
   • Samtidigt kommer det enbart och "bemanning-up" kan överklaga till dig, ibland be om hjälp kan betyda skillnaden mellan liv och död.
   • Det är inte för psykologisk eller medicinsk vård eller rådgivning. Det är inte för att diagnostisera eller behandla någon. Dessa är förslag som kan hjälpa.
   • Oavsett hur frestande det är, ger inte i att använda skärning eller droger för att ta bort din sorg. Detta kommer bara att förvärra din situation.
   • Om du har några självmordstankar eller åtgärder berättar någon omedelbart.
   • Se en kurator, socialarbetare eller annan sådan person omedelbart, om symtomen förvärras.
   • Du är din största fiende! Vi har alla döda vinklar där oss själva är berörda, och du är möjligen att göra med din. Vad händer i ditt huvud, kanske inte vad som är saklig.