Wke

Hur du lär simma lektioner för barn

När det gäller att lära simlektioner, det finns vissa grundläggande riktlinjer som alla erfarna simma instruktör följer. Vare sig de gör det medvetet eller naturligt, här är några simma lektion grunderna som ska ta plats i processen. Hur du lär barnen att simma:

Steg

Hur du lär simma lektioner för barn. Kom ihåg säkerheten först.
Hur du lär simma lektioner för barn. Kom ihåg säkerheten först.
 1. 1
  Kom ihåg säkerheten först. Aldrig vända ryggen mot en nybörjare. Ha en livräddare eller vatten watcher. Speciellt om du undervisar en stor grupp, använder flytvästar. Om undervisning en liten klass av förskolebarn (4 eller mindre), använd en progressiv flytväst).
 2. 2
  Visa att du bryr dig. Varmt välkomna varje elev. Håll handen och gå dem upp till poolen. Håll handen och gå dem tillbaka till föräldrarna. Berätta mamma eller pappa hur underbart de gjorde. Detta är också en god säkerhetspraxis, speciellt om däcket är halt.
 3. 3
  Var förberedd. "Att inte förbereda förbereder sig för att misslyckas." Alltid ha en Lektionsplanering med både ålder lämpliga färdigheter och progressioner.
 4. 4
  Alltid skapa en positiv miljö. Först och främst, ryggraden i din strategi vara positiv. Varje klass ska domineras av leenden och skratt, massor av beröm och positiv feedback!
 5. 5
  Använd praktiska färdigheter tongångar. Färdigheter bör delas upp från lätt till svårt, eller enkla till komplexa. Vid Swim Lessons University, inkluderar vi skicklighet tongångar som har testats och provat rätt i de laminerade lektioner planer för dig (se exempel nedan)!
 6. 6
  Sandwich "korrigeringar" med komplimanger. Komplimang, korrekt, komplimang. En bra teknik. Åtminstone, komplimang dubbelt så mycket som du rätta.
 7. 7
  Lär ålder lämpliga färdigheter. Det handlar om läroplanen och ha en bra en. Alltför ofta lärare uttråkad undervisa en färdighet så de hoppar till något annat. Stort misstag. Lärande är en process, inte en händelse. Gå igenom de tongångar och ha tålamod.
 8. 8
  Barn fokuserade först. Färdigheter sekund. ALDRIG sätta behärska en färdighet inför barnets välbefinnande och lycka. Ett barn måste älska att lära sig först, innan han / hon kan lära sig att simma. Genom att tvinga färdigheter eller progressioner på ett barn innan han / hon är klar, kan du förvandla ett barn av att simma lektioner tillsammans.
 9. 9
  Använd skill lämplig utrustning simma lektion. Kickboards, till exempel, är underbara verktyg. Men för tre-och fyraåringar speciellt, vill du många att ersätta en nudel först och sedan uppgradera dem till en kickboard när de behärskar sparkar med nudel. Kickboards, nudlar, och skivstänger är det primära lära sig simma verktyg jag rekommenderar (tillsammans med några leksaker och rekvisita för vår förskoleverksamhet simma lektion).
 10. 10
  För förskolebarn, använda mer av en verksamhet synsätt. Barn 5 och under (speciellt 3: s och 4 s) behöver en annan strategi än vad som traditionellt gjort för äldre barn. Nyckeln med förskolebarn är att hålla lektionen engagerande och omdirigera sin uppmärksamhet genom att göra lärandet som spela.
 11. 11
  Beröm ansträngning! Barn är inte alltid kommer att plocka upp en ny färdighet. Det är oerhört viktigt att vi prisar ansträngning samt färdighet mästerskap. Efter allt, när en färdighet kommer naturligt, lär barnen inte livslånga vanor som uthållighet och arbetsmoral. Å andra sidan, om de måste jobba för det lite och inte bli avskräckt, lär de sig de ovärderliga egenskaper beslutsamhet och uthållighet.
 12. 12
  Gör lärande som spela. Ha kul! Om det är roligt, kommer dina elever att vilja komma tillbaka och utveckla en livslång kärleksaffär med vattnet.
 13. 13
  Utbilda föräldrar om vikten av att lära sig simma, och samtidigt betona att det inte finns något sådant som drownproofing. Många föräldrar antar att när ett barn har tagit simlektioner, kan de simma ensam. Detta är inte fallet. Även om vissa barn kan bli mycket skickliga simmare, alla barn måste övervakas medan du simmar.
  • Betona att om någon av dina elevers familjer har pooler hemma, fortfarande dessa pooler (oavsett om de är barnpooler, ovan mark pooler eller i-marken pooler) inte bör lämnas tillgänglig för barn om vuxna inte är närvarande.
  • Betonar också att en del elever fortfarande kan behöva flythjälpmedel när de simmar. Föräldrar kan också anta att ett barn som har tagit simlektioner har "examen" från behovet av flythjälpmedel. Beroende på barnet, kan detta också inte vara fallet.
 14. 14
  Agera som en professionell. Klänning för framgång, anländer tidigt, hålla tidsplanen, hålla din utrustning och rekvisita prydligt organiserade på däck (inte tillåter saker att sväva över poolen), och undvika att tala om personliga problem.

Tips

 • Följ dessa Swim Lessons Grundläggande tips för simning instruktörer och förtjäna respekt för alla du stöter på, medan du undervisar en färdighet som kan rädda ett barns liv.
 • Alltid ägna tid under dina klasser (några minuter varje klass) till säkerhets undervisning vatten instruktioner.
  • Förutsatt att du ger simlektioner i en pool eller ett område med en svag till obefintlig ström, kan det vara en bra idé att ägna en del tid under en av dina klasser att förklara andra försiktighetsåtgärder när du simmar bland strömmar. Du kanske gillar att förklara, till exempel vad en rip ström är och vad du gör om fångad i ett. Det kan inte skada att ha föräldrar närvarande denna diskussion också.
 • Förutsatt att du undervisar en grundläggande simning klass, har information till hands om mer avancerade klasser eller kurser där barnen kan lära sig att simma konkurrenskraftigt, i fall du har en särskilt ivrig student som vill bada oftare eller blir skickliga än vad du avsikt att undervisa i din kurs.