Wke

Hur lossna av opiater

Har du ville sparka den otäcka opiat vana som har konsumerar varje minut av ditt liv? Följ dessa steg och du kommer säkert att lyckas med ditt mål. Dessa åtgärder är till för att sparka vanan hemma om du inte vill gå till sjukhuset, NA-möten eller en klinik.

Steg

Hur lossna av opiater. Var beredd på mycket hårda slaget du står inför.
Hur lossna av opiater. Var beredd på mycket hårda slaget du står inför.
 1. 1
  Var beredd på mycket hårda slaget du står inför. Alla som har gjort opiater under en lång tid vet om de fasor tillbakadragande. De är mentalt och fysiskt de värsta droger för att komma bort från. De värmevallningar, stunder av att vara kall, rinnande ögon, sömnlöshet, illamående, har ingen energi alls, diarré, och konstant gäspande är nog att köra även den klokaste personen att göra vad det tar att få det nästa högt att må bättre. Följ dessa steg för att göra processen att komma av opiater lättare.
 2. 2
  Försök avsmalnande din användning. Avsmalnande din dos innan du slutar cold turkey gör allt så mycket bättre. om du tar något över 10 mg av någon opiat mer än två gånger om dagen och sedan avsmalnande till en lägre dosering är det bästa du kan göra för dig och din kropp. Du kanske tycker att detta är omöjligt, men det kan göras och abstinensbesvär kommer att minskas kraftigt.
 3. 3
  Prova andra mediciner för att hjälpa dig med ditt uttag. Om du har tillgång till bensodiazepiner som Xanax, Klonopin (klonazepam), eller Valium så är det bra. Tänk på att benzos precis som opiater har beroendeframkallande egenskaper och är lika svårt att komma ut på om det missbrukas. Försök bara ta dem bara när du försöker sova eftersom att försöka sova när man går igenom opiatabstinenssymtom är nästan omöjligt. Alternativt, om du inte har tillgång till dem, sedan försöka Benadryl eller något liknande.
 4. 4
  Gör en resa till apoteket och fylla på Imodium annons, och vitaminer som niacin och kalium. Den Imodium AD kommer till stor hjälp med diarré och kalium och niacin hjälper med ångest och rastlösa ben. Bananer hjälper med kalium, och du kommer förmodligen att kunna få ner det, även om du inte känner för att äta. Också dricka mycket vatten, eller ens 0 kalorier smaksatt vatten, med vissa vitaminer i det. Och att vara i en dusch, eller bad hjälper alltid värkande muskler om du skramlande eller inte.
 5. 5
  Klipp bort all tillgång till återförsäljare, recept som läkare ger dig, och vänner som använder dem. Om du hänga runt någon av dessa så dina försök att sluta kommer att vara förgäves. Ingen person på denna planet kan berätta själva att de bara inte kommer att göra några opiater medan de umgås med det vänner och de kommer att vara bra eftersom det ögonblick din hjärna blir begreppet få opiater är det nästan omöjligt att stoppa dig från att göra dem igen och återfall.
 6. 6
  Anlita hjälp av vänner som inte använder och en förälder om det behövs eftersom de kan vara till stor hjälp när du är på din svagaste punkt. De kan förse dig med stängning och kan hindra dig från att göra det sista desperat försök att få droger.
 7. 7
  Vad du inte lyssnar på dig. När ditt sinne säger att du bara kan göra ett piller och sedan allt kommer att vara ok, det är helt fel. Att ett piller kommer bara förlänga tillbakadragande både mentalt och fysiskt. Säg till dig själv att du kan göra detta och behöver inte dessa droger för att leva ditt liv.
 8. 8
  Håll en positiv attityd genom allt detta. Att bryta denna vana kan göras. Många människor gör det hela tiden och det kan du. Om du känner för att gå och få droger för att få dig att må bättre stoppa dig och prata med någon om vad du känner. Talking hjälper så mycket när du skadar insidan. Minns tillbakadragande från opiater varar ca 7 till 10 dagar som den fysiska delen och den mentala delen pågå i månader efteråt, men du kan driva igenom det med hjälp av dessa steg.