Wke

Hur man har bra taktik för nerf krig

Här kan du läsa en Nerf krig taktik som aldrig har svikit mig ännu. Om du har problem i en Nerf krig, bör du läsa denna.

Steg

Hur man har bra taktik för nerf krig. Och inte ge dig iväg.
Hur man har bra taktik för nerf krig. Och inte ge dig iväg.
 1. 1
  Bygg ett fort. Du behöver ett fort för att köra tillbaka till för mer ammunition, etc. Om du har en våningssäng, montera en bra pistol (dvs. en Vulcan EBF-25 eller ett långskott / recon CS-6) på den översta britsen. Om du har ett litet rum och din säng är hela rummet på sidan av ditt rum, mount vapen diagonalt istället för att skjuta på fiendens entré punkten. Om du har en enkelsäng flytta den och ställa en Vulcan EBF-25 på sängen. Detta fungerar också. Har några andra gömställen och barrikader på din fästning. Har också en vaktpost station eller två. Här bör du ha någon med en spaning.
 2. 2
  Skapa ett lag. Du behöver ett lag för att hjälpa till att driva basen, så att fienden inte tar det som sitt eget.
 3. 3
  Få en trupp. Du behöver också en trupp för att bekämpa fienden utanför basen. Ett bra team kan ha en person med en kulspruta, annan med en recon, annan med två pistoler, och en annan med en prickskytt. Du kan också välja det vapen eller de kan välja det själva # Hide nära fienden, men efter att du kuk. Och inte ge dig iväg. För att dölja när du missat ett skott och du har inget skydd, köra gömma sig bakom ett träd eller gå tillbaka till din bas och få backup. För att försvara dig själv att du kan blockera pilar med din pistol. Om fienden saknar dig, skulle de behöva ladda så skjuter nu innan det är för sent. Har den person med mest ammo gå ut först, sedan den andra mest ammunition, och så vidare. Sedan släppa loss din ammunition på fienden, men hålla koll på hur mycket du eld. När du kör låg, bör du återvända till basen och ladda om.
 4. 4
  Var beredd, eftersom fienden kan följa. Har människor mannen pistolerna, och gör dig redo. när du kör fienden bort, upprepa från steg # 4.
 5. 5
  Dämpning av branden. Det fungerar fantastiskt inomhus och i begränsade områden utomhus med riklig lock, såsom gator. Ett exempel för att storma ett rum eller styra en hall: Ni vet alla de värdelösa, mosade upp pilar du har som inte är tillräckligt noggranna för att döda sig? Ta dem och skjuta dem en masse runt locket så att fienden gömmer sig bakom det inte kan dyka huvudet ut och eld utan att allvarligt riskera att bli träffad. Ställ sedan in ett riktigt rum-clearing formation (alla som täcker en inställd sektor av rummet vid inresan).

Alternate

 1. Börja från steg tre från ovan (för prep). Skapa en skenmanöver. Gör fienden tror att du kommer att attackera någon annanstans än där du egentligen är.
 2. Få kunskap om fienden. Vet var de ska attackera. Fall inte för dina egna trick.
 3. Har aldrig kämpa i uppförsbacke. De människor som är upp backen kommer i grunden krossa dig. Dra bort dem från berget.
 4. Var laget på högre mark. Låt dig inte dras bort om de inte attackerar en viktig plats. Om läget inte är alltför viktigt, inte hålla din position.
 5. Ha mycket tålamod.
 6. Attackerar inte direkt. Attack indirekt.
 7. En Nerf krig är mer en kamp om intelligens. Använd strategi för att ta fienden ner, inte kraft.
 8. Se alltid till att du har tillräckligt ammunition för att överleva.
 9. Kontrollera att du har gott om ammunition. Det är viktigt att alltid ha ammo, så skapa en ammo dump eller stash ammo i din bas.

Tips

 • Melee attack är inte lika vanligt som nära kvartalet (s) bekämpa, men det är fortfarande tillåtet (så länge det är med hjälp Nerf svärd, pool nudlar, etc.). Du bör göra en Nerf svärd / leksak ljussabel runt.
 • Ha alltid extra leveranser och ammunition i en ryggsäck.
 • Alltid bära en väst dart tag. I de flesta Nerf krig, de är motsvarigheten till skottsäkra västar. Det finns svaga punkter dock, och många människor gör misstaget att ta västen bort efter att ha drabbats. Var medveten om de svaga punkterna, och inte ta västen av efter att ha drabbats. Det är fortfarande bra att använda.
 • Du bör alltid ha en primär vapen, vilket borde vara du längsta skjuta pistol, är det också din största. Din sekundära vapen bör vara en mindre pistol, men det bör skjuta minst fyra kulor. Du kan även ta en tertiär pistol. Det bör vara mindre än din underarm och bör vara mycket portabel. Din kvartar pistol kan vara en pistol i ditt val.
 • För kommunikation, kan tvåvägsradior (walkie talkies) vara mycket användbart, speciellt för relä info om området, om basen ska gå in red alert, etc.


Ett vapen analys, så att du vet exakt vad du vill.

Nerf N-STRIKE Vulcan EBF-25 Vulcan EBF-25 är den mest avancerade, samt dyraste skum dart pistol i mars 2009. Det är en sätesbjudning laddad, helautomatisk pistol med selektiv eld som visuellt är modellerad efter en lätt kulspruta som en M249. Det är en av de enda två vapen i N-Strike linje som kräver batterier för eld (på full auto-läge). Vulcan matas från en 25-pil ammo bälte som matas från den vänstra sidan av vapnet. Bältet kan antingen matas lös eller inneslutna i en liten ammo låda. Vapnet kan avfyras 180rpm med färska batterier. Eftersom batterierna tappar laddning, matar pistolen långsammare och skjuter kortare avstånd. Pistolen kräver sex D-batterier. Detta i kombination med storleken på pistolen, innebär att den väger ca 4 pounds, vilket gör det olämpligt för att bäras av små barn. Bortsett från själva vapnet och dart, innefattar vapnet en ammo box som fäster på basen av mottagaren och ett litet stativ som gör att pistolen enkelt vila på marken. Pistolen har också tre taktiska skenor för montering av tillbehör. Bild otillgänglig.


Longshot CS-6 Longshot är en sätesbjudning laddad, manuellt cyklat dart blaster som visuellt är modellerad efter ett prickskyttegevär som DSR-1, och annonseras som "två sprängare i ett". Den matas från sex-dart clips och kan bara acceptera effektivisera dart. Den har en bult-action cocking systemet och en taktisk skena ovanpå blaster samt en hopfällbar lager som kan lagra en extra klämma. Pistolen inkluderar den huvudsakliga pistolen med en taktisk järnväg och en integrerad hopfällbar bi pod, ett enda skott, munkorg laddad pistol som kan användas som en individuell pistol, eller ett fat förlängning och därför grepp, ett par av sex runda clips, 12 rationalisera dart (den gul-orange version, dock endast omfattar sex pilar och ett klipp), och en räckvidd.


Recon CS-6 Recon är en sätesbjudning laddad, manuellt cyklat dart blaster som visuellt är modellerad efter en halvautomatisk hand pistol och en automatkarbin, såsom en Uzi. Du bör vara försiktig när du hanterar det eftersom det kan fastna om någon skulle ladda om vapnet för snabbt. Den matas genom sex-dart klipp som är gemensamma med Longshot och använder en liknande mekanism för att avfyra. The Recon, liksom Longshot, kan bara acceptera effektivisera dart. Till skillnad från den bult som används för att resa upp den Longshot, använder Recon en slid på toppen av vapnet, liknande på en halvautomatisk hand pistol. Pistolen använder ett modulärt byggsystem och omfattar 4 utbytbara delar. Vapnet i sig är en pistol. Bifogat i fronten är en pipförlängningen som även fäster på Longshot. Under pipan är en laserpekare som fäster via taktisk järnväg. Bakom är ett lager som kan lagra en extra klämman (men detta är inte kompatibel med några andra blasters). Ovanpå är en "pip sight" som är monterad på en taktisk skena och används med en främre post på pipan. Alla dessa delar kan placeras där det är nödvändigt för att passa användarens behov. Förslag på användning: Skala den av dess onödiga delar (sevärdheter, tunnor, lager osv) och använda det sparade utrymme för ammo förvaring. Denna pistol är bra för rum-clearing och undertrycka brand, men som sagt, det är också en jam-o-matic. Rekommenderas ej för n00bs.

Raider CS-35 Raider är det senaste vapnet i N-Strike linje i mars 2009. Det matas från en trumma magasin (kompatibel med Longshot och Recon) med en 35 pil kapacitet som införs genom sidan av vapnet, liknar på ett tidigt Hotchkiss kulspruta och har en 2 lägen, däribland enda skott, och Slam Fire. Den levereras i en blå färg system. Den innehåller en integrerad hopfällbar skuldra lager och ett taktiskt järnvägssystem, samt ett främre grepp som fungerar som pumpa handtaget.

Longstrike CS-6 Longstrike är en av N-Strike nyaste vapen. Det är en prickskyttegevär med en löstagbar trumma, den har en normal klipp, och på rumpan av vapnet har två klipp innehavare. Den levereras i blå färg. Den Longstrike kommer med många taktiska skenor, och kommer med något som liknar en räckvidd. Avstånd och gevärets makt varierar, och aldrig liknar någon av samma modell.

Stampede ECS Stampede liknar Vulcan, utom mindre och arbetar på ett annat sätt. Det är klipp elektriskt (ECS) och har den högsta dart kapaciteten i alla NERF vapen, exklusive Vulcan bältet och Raider trumman. Den har en Blast sköld som skyddar användaren och är en sköld liknande den hos alla tunga maskingevär. The Shield är löstagbar, vilket är praktiskt eftersom det taktiska skenan på blaster är bakom skärmen, och framför den, som är ockuperat av skölden. Den har en cylinder liknande den Vulcan, och har en speciell främre Hande som utvecklar sig till en GEVÄRSSTÖD. Folk kommer att förväxla detta pistolen för Spartan NCS-12.

Maverick rev-6 The Maverick är en munkorg laddas manuellt cyklat enkelverkande revolver stil Nerf Dart pistol, visuellt en hybrid av både en halvautomatisk och revolver hand pistol. Den har en snabb brand sex-dart roterande trumma. Leksakens cylindrar dubbelt så pipan, till skillnad från riktiga revolvrar. Maverick är en igenkännbar modell i N-Strike sortiment, sett i media, från filmer till webb serier. Det är också en av de bäst säljande NERF vapen, ofta är lätt tillgängliga i butiker som säljer leksaker. Leksaken paketet ingår sex sugkoppen spets Micro Dart och en kartong mål. Emulera en gunga ut revolver, släpper frisläppandet på vänster sida tunnorna för omlastning. Luftfjädern måste spännas genom att dra tillbaka på den översta bilden. Cylindern förskott motsols framifrån av leksaken, eller till höger om skytten. Fjädern frigörs av avtryckare. Blaster har en Tactical Rail System är kompatibel med nästan alla CS-6 leksaker. De tidigare versionerna av Maverick presenterade en blå kropp med en gul cylinder, samt en något annorlunda form. Detta har sedan överförts till dess gula kroppen med svart cylinder färgschema. Maverick har genomsnittliga räckvidd och precision, men det är bäst med kort intervall. Omodifierad, inte leksaken cylindern inte helt släppa från kroppen komplicerande omlastning. Den blaster kan acceptera någon Micro dart, inklusive Streamline Darts, även om större Tagger Dart tenderar att fastna i roterande mekanism.

Nitefinder ex-3 Nite Finder EX-3 är det mest moderna upprepningen av Nerf klassiska pistol-liknande blaster som har en integrerad batteridrivet ljus målare (LED) (marknadsförs som en "lasersikte".) Den blaster innefattar tre Micro Dart, två av vilka passar till en integrerad ammo hållare, samt en kartong mål. Till kuk vapnet, drar användaren en cocking ring, som fortfarande är i läge tills man trycker på avtryckaren. Den Nite Finder kan acceptera någon typ av Nerf Dart (inklusive Tagger och Streamline Darts) och har en toppmonterad tillbehörsskena. Den Nite Finder ståtar lång räckvidd och bra precision. Dess enkel mekanism och billigt pris är det en utmärkt kandidat för ändringar, av vilka kan utföras utan att ens demontering av blaster. (Men observera: Paket påstår inte att ändra dart eller dart blaster.) Blaster är ganska högt för att fungera, och är ännu mer så när ändrats, trots att en sådan ändring bara ökar sitt utbud med några meter om du inte ändrar fat till pvc, CPVC, PETG, eller mässing. Dessutom håller den taktiska skenan inte bilagor bra alls. Fortfarande är det Nite Finder en av NERF bäst säljande vapen, frånsett Maverick.

Secret strejk som-1 The Secret Strike AS-1 är en fickformat pump-drivna blaster. Den levereras i en blaster förpackning innehållande två Micro Dart, en kartong mål, och en bältesklämma. Den minimala blaster en av endast tre medlemmar i N-Strike område att använda det klassiska pumpsystemet, och kräver cirka sju pumpar att skjuta en pil. The Secret Strike är det billigaste vapnet av N-Strike linje, som kostar cirka tre dollar. Även om det inte kan jämföras med dess fulla storlek motsvarigheter, det är ett roligt komplement till andra sprängare och kan överraska offer när den dras ur en ficka. Det kan ändras liksom andra komprimerad gas sprängare, men dess en undergång är det faktum att dess lilla tanken lätt kan spricka. Det är det minsta Nerf pistol någonsin.

Unity Power System

Den Unity Power System är en uppsättning bestående av pistol-liknande Scout IX-3, Titan AS-V.1 raketgevär, Hornet AS-6, nio Micro Dart, och Mega Missile. Det är betydligt mer kraftfull än de andra vapnen i N-Strike linje. Den första uppsättningen att använda N-Strike moniker, de sprängare har en röd-och-grå färgskala som skiljer dem från andra N-Strike produkter. De sprängare knäppa ihop till System Unity Ström, som kan avfyra Titans raket, Scout s dart, och Hornet dart sprack samtidigt. Scouten IX-3 är en pistol-liknande blaster som använder ett system cocking slide liknar Maverick. Den har en integrerad tillbehörsskena och förvaring för två extra pilar. Utan modifikation, har blaster genomsnittliga intervallet, är ganska tyst, och noggrann. En knapp på bilden gör att blaster för att eldas med en knapp på Titan.

Hornet AS-6 har en konfiguration som inte liknar något verkliga vapen. Den blaster laddas genom pumpning med luft och igen med en avancerande enheten. Användaren laddar en pil in i var och en av dess sex tunnor, som eldas sekventiellt genom att upprepade gånger trycka på avtryckaren eller i en skur genom att trycka den stora sidan knappen. Den blaster accepterar alla Nerf dart, och har ett skott-återstående indikator i den avancerande enheten. När fullt pumpas, är blaster förvånansvärt kraftfull, skytte över 50 meter. Modifiera blaster är svårt men möjligt. Sammantaget är Hornet tung, svår att prime, och svårt att ladda om. En knapp på toppen av blaster gör det möjligt att vara eld av Titan när knäppte ihop

Titan AS-V.1 är ett mycket stort raketgevär. Ansatsen lager används för att pumpa blaster, och användaren kan övervaka trycket på svängbara mätaren. Avtryckaren lanserar Mega missil, den största biten av Nerf ammunition, i hög hastighet. Även robotens spetsen krossar som en säkerhetsåtgärd, har skyhöga raket tillräcklig fart för att såra offer och ägodelar skador, vilket kan ha bidragit till den knappa tillgången. Ändra en Titan kan vara mycket svårt, eftersom luften strypningen är väldigt tjock. Ändå, när moddat, förändringar inkluderar en förlängd flygtid för missilen, men minskar precisionen.

Systemet är relativt dyra. Hornet och Titan har nyligen blivit tillgängliga för köp oberoende av uppsättningen. Hornet fristående versionen innehåller sex Micro Dart och är tillgänglig för ungefär halva priset av Unity Power System. Titan fristående set levereras med en Mega missiler och Titan blaster.

Switch Shot EX-3 Denna pistol liknar Blaster säljs med N-Strike Disk Shot. Den rymmer tre pilar och tuppar som en Nite Finder, men det här vapnet har en twist. Den förvandlas till en spelkontroll för N-Strike video spel för Wii. Spelaren kan helt enkelt trycka på knappen nära pipan och de bästa veck ned vilket gör det möjligt att ta bort dart launcher och sätt en Wii Remote för att använda i spelet. I verkliga livet pistolen skjuter allt från 15 till 20 meter. Den finns i två sätt: genom att själv, eller medföljer spelet.

Tech målet Denna pistol liknar Nite Finder och Switch Shot. Den säljs i en combo pack som innehåller vapnet, tre sonic mikro dart, och en elektronisk mål. Det mellanliggande planat att ändra men har ingen taktisk järnväg. Pistolen har en cocking ring som sträcker sig ut på baksidan (liknande den på Nite Finder) och har medelhög eldkraft.

Reflex IX-1 Reflex är ett litet blaster som passar i en ficka. Det kan avfyra en pil i taget. Den har en liten cocking slide, N-Strike Tactical Rail ovanpå och medelstora eldkraft. Det säljs inte av sig själv, men kan erhållas i N-Strike Tech Target 2 Player uppsättningen och i en Toys "R" Us exklusiv förpackning med sex kallas N-Strike Attack Unit.

Disk Shot Disk Shot är en uppsättning som är tänkt att hjälpa till med att sikta praktik. Användaren använder en fjärrkontroll för att driva en disk bärraket som skjuter stora skum diskar i luften, sedan försöker slå dem med en liten blaster. Den innehåller en liten blaster och sex Micro Dart, en skiva launcher, sex stora diskar, en fjärrkontroll och en sladd för att driva disken bärraket.

Buzzsaw Den Buzzsaw är en blaster som avfyrar skum bollar istället för dart. Den är laddad med toppen av vapnet och har en stor cocking ring. Det marknadsförs för yngre barn som tycker om att använda bollar och kan ha svårt att hitta små pilar. Den har en 4 boll kapacitet.

Atom Blaster Den Atom Blaster är en relativt liten och svag boll blaster och är ganska sällsynta. Den levereras inkluderar pistol och en ballistisk boll. Det verkar vara modellerad efter någon form av granatkastare.

TILLBEHÖR Tactical Light: Innehåller 10 Micro Dart och en spårgående ficklampa som projicerar ett ljust grönt ljus för att se i mörker.

Taktisk Omfattning: Omfattar 10 Micro Dart och en spårgående utrymme för ökad inriktning (omfattningen har ingen förstoring alls).

Dart Påfyllningsförpackningar Extra tidningar finns tillgängliga för Recon, Longstrike, Raider, Deploy och Longshot, säljs separat eller i förpackningar om tre. De omfattar inte något dart. Flip-clip-systemet omfattar 30 Streamline dart, två snabba-reload clips och en grå klipp connecter. När du får slut på ammunition med det första klippet, bara ta ut och vända på klippet runt. Extra magasin för Recon, Longstrike, Raider, driftsätta och Longshot säljs även i förpackningar om två. Dessa förpackningar inkluderar 10 Streamline Darts totalt. Extra Micro Dart, Sonic Micro Dart, Tagger Dart, Streamline Darts, och Glow Dart med N-Strike branding finns i förpackningar om 8 till 30. Några av dessa pilar är svårt att hitta (Streamline etc.) Påfyllningsförpackningar för Vulcan som inkluderar 25 Sonic Micro dart och en ammunition bälte finns också tillgängliga. Ammo Boxes modelleras efter ammunition fall av WWII. De håller Trehundra dart vardera och kommer med antingen 100 Sonic Micro Dart eller 100 Streamline Darts. Ballistic boll refillförpackningar säljs som inkluderar 5 mjukt skum bollar för användning med Buzzsaw.

Dart typer Micro dart

Tagger dart

Sonic dart

Ny "Camo Ammo" dart

Glow dart

Ballistisk boll


N-FORCE Nerf Swords åska Fury (gul)

Åska Fury (blå)

 • Ha en karta över området och om möjligt, en karta över fiendens fortet.

Varningar

 • ALDRIG SPELA PÅ VÄG IN A BOX!! En person som kör kommer inte tänka två gånger innan du kör över kartong.
 • Var försiktig med sylt.
 • Bär glasögon. Om du inte gör det, då kan du få ditt öga sköt ut.

Saker du behöver

 • Nerf vapen.
 • Lag.
 • Boxar etc. för att göra din fästning.
 • Ammo.
 • En bra, stor plats att släppa lös plast krigföring, såsom bakgård, etc.