Wke

Hur man lär sig filosofin av ett geni

Låt inte ordet Genius lura dig. Genier är inte de nördiga killar med glasögon och stora böcker i sina händer. Genius är en filosofi mer än en förmåga. Alla har en kapacitet för geni. Det är en fråga om att föra ut det här än att vara en. Albert Einstein är den mest allmänt erkänd geni. Inte så mycket för hans revolutionära arbete inom vetenskapen än för hans filosofiska tankar. I denna artikel har jag försökt att använda några av hans berömda tankar att bygga riktlinjer tänka som ett geni.

Steg

Hur man lär sig filosofin av ett geni. "Fantasi är viktigare än kunskap.
Hur man lär sig filosofin av ett geni. "Fantasi är viktigare än kunskap.
 1. 1
  "Fantasi är viktigare än kunskap. För kunskap är begränsad, medan fantasin omfamnar hela världen, stimulerar framsteg, föder utveckling." - Den enda skillnaden mellan en smart och en inte-så-smart person är hans förmåga att använda sin förmåga för fantasi och kreativitet.
 2. 2
  "Om först idén är inte absurd, då finns det inget hopp för det." Revolutionära idéer låter alltid dumt. Om människor inte skratta åt det, då är det något fel med det! Det viktiga är att ha många idéer hela tiden. När du bestämmer vad idé du ska ägna din energi till, sluta tänka på mer. Aldrig rädd dårskap och avvisande. Det är oftast ett tecken på att du är på rätt väg. Ett geni måste vara orädd.
 3. 3
  "De betydande problem vi står inför inte kan lösas på samma nivå av tänkande som vi var på när vi skapade dem." Detta är den viktigaste lärdomen att ett geni måste behärska. För honom att nå sfären av det extraordinära, måste han utöka sitt tänkande, utforska outforskade platser och tänka tankar som ingen annan tänker. Det är inte så svårt som det ser ut. En vanlig människa tänker från en fast kvot av tankar under hela sitt liv. Med tanke på de begränsningar man själv ställer på sina tankar, att släppa loss sina intellektuella reserver är ett medvetet beslut.
 4. 4
  "En smart person som löser ett problem. En vis person undviker det." Detta följer av ovan. Som din nivå av tänkande sträcker sig bortom vanliga gränser, såg vad som en barriär innan blir en uppenbar möjlighet. Något som kan utnyttjas eller undvikas helt.
 5. 5
  "Hemligheten till kreativitet är att veta hur du döljer dina källor." Var inte i den villfarelsen att de flesta genier är original i sina tankar eller arbete. De flesta av deras idéer var derivat av något annat. Även Shakespeare var inte helt äkta. Kreativitet är mamma till geni. Kombinera två orelaterade saker på ett unikt sätt föder en produkt som ser helt nya. Aldrig avslöja källorna till inspiration. Denna kontakt avgör om du uppfattas som ett geni eller en dåre. Minns historien om äpplet faller på Newtons huvud? Det är inte sant, men dess ett exempel på vad som händer när du avslöjar alla länkar. "
 6. 6
  "Det är inte att jag är så smart, det är bara det att jag stannar med problem längre." Uthållighet är den ultimata ingrediensen. Dina idéer kan få fart som krävs för att etablera sig som verk av ett geni bara om du är viljestark i ansiktet av oppositionen och olycka.
 7. 7
  "En lycklig man är alltför nöjd med den nuvarande uppehålla mig alltför mycket på framtiden." Ett geni slösar inte tid reminiscing om det förflutna eller oroa framtiden. Det enda som vi har är en följd av ögonblick: den nuvarande. För geni, upphör arbetet att vara "arbete," det är hans andlighet. Hans mycket ändamål. Han ger sitt 100% till idag.
 8. 8
  "Försök att inte bli en man med framgång, men försök hellre att bli en man av värde." Låt dina ledstjärnor är dina principer och inte den genomsnittlige mannens strävan efter rikedom och berömmelse. Arbetet för glädje av det. Gör det som din form av service till världen. Gör det för din tillfredsställelse. Chansen är stor att du har fått allt den genomsnittliga människan söker och mycket mycket mer.