Wke

Hur man tränar för att slåss med Isometrics

På gatorna i dag eller när du är med din vän (s) du vet aldrig om du kommer att utmanas att ett slagsmål eller någon kommer gegga med dina vänner. Träning kan hjälpa dig i en situation som denna.

Steg

Hur man tränar för att slåss med Isometrics. För det första, aldrig underskatta din motståndare.
Hur man tränar för att slåss med Isometrics. För det första, aldrig underskatta din motståndare.
 1. 1
  För det första, aldrig underskatta din motståndare. Nackdelen med ISOMETRISK är att det inte är mätbar. Du måste arbeta hårt och smart med ISOMETRISK genom att hålla en logg över din träning och mäta det så gott du kan.
 2. 2
  Använd ISOMETRISK att bygga en rustning av muskler på din kropp och att ha alla runt styrka. Konstruera ett runt-postprogram och använda flera gemensamma ISOMETRISK så mycket som möjligt.
 3. 3
  I programmet, successivt öka intensiteten av dina viktigaste övningar. En marken och pundet fighter kan öva en isometrisk pull där hans loggpost kan vara: set 1 tio sekunder ljuset, ställ 2 tio sekunder ljus, set 3) tio sekunder medium, som fyra tio sekunder Medium - tunga, och ange 5 tio sekunder tunga. Alternativt, spela in din intensitet numeriskt exempel: set 1 20% ansträngning, ställa 2 20% insats, set 3 40% insats etc.
 4. 4
  På lång sikt, öka intensiteten i några av dina isometriska övningar. Vid varje träningspass, kommer marken och pundet fighter gradvis öka intensiteten i hans dra motion. Ibland, mäta din styrka för de mätbara övningar. Marken och pundet fighter kan prova en arm hantel lyft från golvet för att se hur väl hans Isometrics lift byggde sin styrka. Allt detta är funktionell.
 5. 5
  Få igång. Komplettera din striderna och gymnastik med Isometrics.
  • Upprätta dina prioriteringar. Till exempel, om du MMA träningspass varje vecka, så det är din prioritet. Om du har väldigt lite ledig tid i en viss vecka på grund av skola, arbete eller sociala skäl och familjeskäl, spendera din dyrbara fritid på din MMA träningspass. Använd ISOMETRISK att snabbt gå igenom en komplett rutin när du har lite mer tid. Andra viktiga saker är: uthållighet arbete, stretching, studera, teknik arbete, borrar och styrketräning.
  • Arbete på dina svaga punkter genom att undersöka ditt nuvarande program och lägga Isometrics att snabbt arbeta på dessa svaga punkter. Till exempel, om du gör handstand armhävningar, göra några ISOMETRISK för dina axlar.
  • Baserat på din stridsteknik göra funktionella Isometrics. Gör en isometrisk tryck på en vägg med en knuten näve, detta är en all-around ström byggare som kan göras i de mest spartanska förhållanden. Har en partner punch buken med vadderade handskar för att stärka dina muskler där utöver din isoton buken arbete där.
 6. 6
  Filial ut i dynamisk spänning.
  • Föreställ dig att det finns vikter i dina händer, du försöker att dra upp dem, men samtidigt försöka pressa ner dem så att du använder din egen kraft mot dig själv.
  • Vissa hårda stilar av kampsport använder dynamisk spänning, integrera användningen av dynamisk spänning i din rutin.
 7. 7
  Isometrics och fria vikter (isotonics) både bygga hastighet och styrka med fria vikter vara mer effektiva. Det fina med ISOMETRISK är att det kan bygga styrka där fria vikter, maskiner, tunga väskor och andra apparater inte kan. Dra nytta av detta, forska och vara kreativ.
 8. 8
  Använd vad som finns eller till en låg kostnad. Lista de olika tekniker som du skulle använda och göra ISOMETRISK för dem. Isometrics kan göras mycket snabbt och om att göra många övningar gör dem för bara en eller två uppsättningar vardera. Planera en isometrisk program, till exempel, av 45 isometriska övningar gjort under tre pass med 15 av dem gjort vid varje träningspass. Om att göra var och en i fem sekunder och två uppsättningar, är den totala tiden 15 övningar x fem sekunder X 2 set = 150 sekunder.
 9. 9
  Bygg din egen enhet. För hela styrka och bygga upp en rustning av muskler, göra eller har någon göra en smal power rack för Isometrics. Planera på papper designen för denna makt rack.

Tips

 • Försök svårt att inte vara över självsäker.
 • Använd din styrka och snabbhet.
 • Använd ditt sunda förnuft i en kamp, ​​inte bara använda dina ögon.
 • Genom att utbilda och sparring hårt och upplever extrem trötthet och smärta i det, du kommer att vara mycket ovilliga att komma in i en riktig kamp.
 • Döm inte din motståndare genom att bara titta på dem.

Varningar

 • Återigen inte vara över säker!
 • Om du leka med en kompis (eller någon) inte skadar dem för mycket eller annat du kan hamna förlora en vän. Detta är inte en god risk att ta!
 • Gör inte detta för mycket om du har högt blodtryck.