Wke

Hur att pressa flip

Det är en gammal skola trick som inte kräver en ollie, så det är bra att prova om du är ny på skridskor eller du kanske bara vill gräva tillbaka till rötterna av skateboarding. Det är ganska mycket en kickflip gjort med enbart den bakre foten genom att sätta press på vissa punkter i svansen för att göra det vända vissa sätt.

Steg

Hur att pressa flip. Gör ett tryck flip korrekt.
Hur att pressa flip. Gör ett tryck flip korrekt.
 1. 1
  Gör ett tryck flip korrekt. Börja med den bakre foten närmare den bakre lastbilen, eller konkav än på en vanlig ollie. Applicera tillräckligt tryck, inte så mycket att det kommer att göra styrelsen floppen uppochned.
 2. 2
  Lära sig att till tryck, tryck ner på brädan och skjuter den framåt på ett sätt som ledning av en aktiv heelflip / fs shovit / varial flip [alla har sin egen version av varje trick]. Det är mer som en tryckande ösa åtgärd än en ollie, ungefär som du försöker att få hjulet bita - att få dina hjul att röra botten av din styrelse och som kommer att skicka din styrelse till en fullständig flip.
 3. 3
  Håll din främre fot ur vägen tills du ser grip-tejp för att hoppa tillbaka på.

Tips

 • Medan popping, sätta press på ryggen tårna för att undvika att göra shovits för detta är att bryta den gamla skolan stil, men arbeta på det precis som alla andra trick.
 • Undvika under-svarvning (ge styrelsen trycket men inte kasta den framåt), men du kan svänga ut om du gör det genom att sparka svarvning, kan över-svarvning resultera i flera fractional Mayhem - så bara jobba på det, och ha kul.
 • Liksom varje nytt trick du inte ska göra det perfekt första gången du landar det. När lära sig att göra detta, hoppa så högt du kan är mycket viktigt. Första gången jag landade det styrelsen landade på marken innan jag landade på bordet eftersom jag hade hoppat så högt.
 • Åta sig att landa trick precis som du gör när man lär sig något annat, det är mycket roligare landning på greppet-bandet som den kommer runt eftersom hjulen är under och du rullar iväg, plus att du kan undvika större slams som kan uppstå när du borgen ut för sent.
 • Försök inte att pop i styrelsen. Istället satte press på den och skopa.
 • När du har landat det du kan fullända den och lägga till lite av din egen stil på det.
 • Många gånger styrelsen kommer att vända som en varial kickflip, detta eftersom din främre fot är inte ur vägen när du ösa på svansen.

Varningar

 • Undvik landa din bakre foten för långt tillbaka, vilket är ett bergsäkert sätt att knäppa din svans. Det näst värsta som kan hända dig medan skridskoåkning är att den kan skjuta ut, så se till att du bär skyddsutrustning.