Wke

Hur att vinna din fantasi fotbollsligan

Fantasy fotboll är inte alla lycka till. Visst, det är nog 75 procent chans. Men den andra 25 procent? Det är skicklighet, förberedelse och fräckhet. Och det är något som kan läras: här är hur.

Steg

Hur att vinna din fantasi fotbollsligan. Tänk på vilka spelare du vill ha innan du redaktionella spelare.
Hur att vinna din fantasi fotbollsligan. Tänk på vilka spelare du vill ha innan du redaktionella spelare.
 1. 1
  Tänk på vilka spelare du vill ha innan du redaktionella spelare. Koncentrera dig på spelare som har bra statistik, samt ett favoriter.
  • Slösa inte ett öre på kiosk ranking. Dessa publiceras i maj och när ditt förslag rullar runt, de är lika bra som föråldrat. Istället, ta del lokaltidning sport sektionerna under träningsläger: du hittar fler skador uppdateringar än du vet vad du ska göra med, och du hittar super-sliprar. Till exempel, för nyheter om vikingarna, gör en Google-sökning på "Minneapolis" och "tidningen". Du hittar Star Tribune och Pioneer Press, som båda kan vara ovärderligt. Till exempel var denna metod som används för att utarbeta Nate Burleson, en verkligt värdig 4th WR hitta.
  • Titta på körningar. En körning medel, börjar alla utarbetandet från samma position. Till exempel, säga att du planerar att ta din start quarterback i omgång 4, och i omgång 3 där blir en körning på quarterbacks, förändra ditt utkast till strategi och ta honom då.
  • Har aldrig utarbeta en eller en kicker innan du har fyllt de flesta av dina skicklighet positioner. Försvar är grunden tur i lottningen och vecka till vecka match-ups. Överväga att utarbeta 16 försvar, det är, utarbeta en måttlig lag, och sedan vänta en vecka. Ta reda på vem som spelar ett lag med en grön quarterback eller svagt anfall och sedan plocka upp dem. Du kan hitta en mogen match-up varje vecka.
  • Som för kickers, bara ta en kupol booter och du ska vara bra.
  • Hitta kontraktet barnen. Varje år spelare som spelar ut det sista året av sitt kontrakt prestera på betydligt högre nivåer än deras motsvarigheter som har undertecknat feta lön ark.
  • Läs Hur att utforma ditt lag fantasi fotboll.
 2. 2
  Spela för pengar. Även om du spelar i en liga med vänner bara, gör pengar aspekten är det mycket roligare och mer spännande. Det behöver inte vara en hel del, bara några dollar.
 3. 3
  Handel ner. Om du har plockat 3-5, handel ner. Du kommer att må mycket bättre om att ta två spelare rygg mot rygg än vad du kommer att se dina favoriter flyger av styrelsen varannan plockning.
  • Vänta några veckor innan släppa eller handel bort spelare du plockat under de första 10 omgångarna av förslaget och ha tålamod med breda mottagare som tenderar att lägga inkonsekventa siffror från vecka till vecka. Spelare som lider av en hel säsong skada är ett undantag.
 4. 4
  Gör matten. Ta ditt system ligan scoring, ta en miniräknare och en pappkartong poäng avsnitt. Ta reda på om din liga är sned till quarterbacks eller kör ryggar. Chansen finns att det är partisk, även om skaparen inte vet det. Om det skapar paritet i centrum, sedan vänta på din signal ringer och gå till marken eller vice versa. Detta är en otroligt viktig uppgift. Det finns även tjänster på nätet som kommer att ta ditt system ligan scoring och analysera den för dig.
 5. 5
  Håll ut samma team, samma division, eller ens spelare har samma vila veckor. Låt inte en konstig match eller en vecka tar ut fyra eller fem spelare. Om du laddar upp med bengaler och Ravens, och de spelar ett spel som går lågt på grund av snö, är du död. I huvudsak hålla dina ägg i många olika korgar.
 6. 6
  Plocka upp fria agenter. Fria agenter är spelare som inte tillhör någon av din ligans lag. Fria agenter blir tillgängliga på en tisdag, på ett komma först till kvarn. Använd dina kunskaper fotboll nyheter att kräva goda fria agenter. Du måste släppa en spelare eller två för att göra plats för dem på din lista, men det är värt det om du ser en bra spelare.
  • Handel med andra lag för att få viktiga aktörer för att fylla luckor i din roster. Var medveten om att handel måste lämnas till kommissionären före en viss tidsfrist, och de kan avvisas ibland.
 7. 7
  Inte vila. Den NITARE är självbelåtenhet. Om du har det, är du i trubbel. Inse när ditt förslag är lite av en skit shoot - nyckeln är att erkänna misstag och agerar på dem, samt vara före dina motståndare genom att veta spelarna och spelschemat också. Om någon går ner tidigt, logga in och ta hans back-up först. Om någon byster ut en stor match eller två, värva honom upp! Klarar inte på nästa Kurt Warner, Stephen Davis eller ens, Billy Volek.
  • Följ fotbollen nyheterna regelbundet. Ta del av skador och spelare som utför över eller under förväntningarna. Håll ett konstant öga på veckans match-ups.
  • Registrera dig för en uppdatering tjänst som håller dig på toppen av utvecklingen under säsongen. Även om dessa tjänster varierar mycket i kvalitet, fortsätta leta efter en bra en och använda det, de är avgörande om du vill nå slutspel.
  • Grab springa backar vars statistik är på uppgång. Håll dem på din roster som påtryckningsmedel för handel: kör ryggen är alltid populära.
 8. 8
  Titta spelen regelbundet. Varje söndag och måndag, ska du se matcherna för njutning och för att få fram mer värdefull information.
 9. 9
  Ha kul. Fantasy fotboll är en viskning, om du kommer ihåg att prata godmodig skräp till dina offer. Det kommer att sporra rivaliteter, hålla saker och se till känslor av seger när man tar kakan. Men om du förlorar då du inte är tillåtet att ha kul!

Tips

 • Även i en liga som ger dig poäng för återvändande gårdar, gå inte ut underteckna inkonsekventa eller oklara spelare. Om de har en dålig dag återvända, åtminstone en nr.2 mottagare eller översta springa tillbaka kan kompensera för det genom att ta fångster och köra för touchdowns.
 • Känn din liga regler! Det finns nästan ingenting som är riktigt standardiserade i fantasy fotboll, så det är svårt att lita på webbplats eller tidskrift ranking som beräknades med olika poängsystem i åtanke. Ger din liga poäng för mottagningar? Sedan utkast innehav mottagare och kör ryggen som kan fånga tidigare än du skulle i en liga som belönar endast varven och touchdowns. Det finns massor av regler variationer, så vet hur din liga avviker från normen och har du en stor fördel redan från början.
 • I en standard scoring league, alltid försöka få din start kör ryggen i de första 3 rundorna. Bygg ditt team av din kör ryggar. Fast nuförtiden, med uppkomsten av breda mottagare, kan detta vara något att titta på när trenden börjar skifta. Poäng-per-fångst ligor kan tillåta ägarna att fylla på mottagare istället. Dock kommer vissa ägare på mindre ligor försöker fortfarande att hitta framgång i strumpan upp på att köra ryggar.
 • Ett nummer 2 eller nummer 3 mottagare på en stor grupp är bättre än ett nummer 1 på en dålig.

Varningar

 • Låt inte vem som helst registrera sig för mer än ett lag i en enda liga. Granska alla avslut för tecken på samverkan mellan lag som är ur jakten och grupper som fortfarande konkurrenskraftig.

Saker du behöver

 • Tillgång till Internet
 • Fotboll nyheter (tidningar, uppdateringstjänst, etc.)