Wke

Hur bodysurf

Denna artikel handlar om att lära sig att rida vågor utan en styrelse av något slag. Bodysurfing är lätt och roligt med lite övning.

Steg

Hur bodysurf. Hitta en bra plats för bodysurfing.
Hur bodysurf. Hitta en bra plats för bodysurfing.
 1. 1
  Hitta en bra plats för bodysurfing. Börja med att försöka lokala stränder som inte får mycket trångt. På så sätt kommer du knackar inte över några intet ont anande beachgoers.
 2. 2
  Bodysurf nära badvakter, speciellt när första lärande. När det är möjligt, försök att gå in med en.
 3. 3
  Ut i vattnet och titta där vågorna bryter. Den bästa platsen för att fånga en våg är precis innan den toppar / crashes.You 'll vill börja rida på vågen efter det toppar. Kontrollera att vågtopparna bakom dig medan du inför stranden.
 4. 4
  Vänja sig under eller över vågorna. De flesta av vågorna du möter kommer inte att vara perfekt för bodysurfing. Om du inte smita de dåliga korrekt, du ska få rullade genom vågorna snabbare än du tror. Om du tar en tvångshandlingar från vågorna, komma in i "säker zon" som är området bakom där vågorna bryter.
 5. 5
  Börja simma hårt när en våg börjar krön strax innan den når dig. Det enda sättet att komma över vågen för en bra resa är att röra sig så snabbt som vågen är.
 6. 6
  Sparka så mycket du kan och använda armarna för att styra din rida när du simmar på toppen av vågen, eftersom det kommer att börja bära dig.
 7. 7
  Ha kul och gör ditt bästa för att följa god surf etikett. Om någon annan redan rider en våg, få ur vägen och inte försöker att släppa in dem.
 8. 8
  Ett annat roligt sätt är när vågen plockar du upp, för att försöka att hålla dig själv rakt med du armarna framför dig, kommer vågen bära dig riktigt snabbt, men du kommer inte att kunna styra.
 9. 9
  Försök att hitta en vän eller familjemedlem som redan vet hur man gör detta. de kan lära dig mer än Google. Alternativt, om du ser någon på en strand gör detta, kan du be dem om hjälp
 10. 10
  När du har gjort det ett tag ska du få kläm på det.

Tips

 • För en snabb åktur, eller i trånga utrymmen, simma rakt mot stranden med våg. För längre turer, om det inte finns en massa människor runt, prova bodysurfing över vågen vid ungefär en 45-graders vinkel mot stranden. Det kommer att göra din resa mycket längre.
 • Det ryktas att det är lycka att vifta med händerna i vattnet medan du väntar-nästan som shooing en fluga.
 • Många erfarna bodysurfers använda särskild flipper för att få extra fart och samtidigt bodysurfing.

Varningar

 • Om en våg kraschar innan den når dig, dyka under den och bort från stranden. Om du försöker att rida, vara varnade för att man kunde få kastas runt ganska dåligt. Även små vågor har mycket makt för att slå dig runt.
 • Var försiktig med raster. När vågen bryter precis vid strandlinjen, och du fånga den för en åktur, kommer det att vara kort! Du kan få fyllda rätt in i sanden.