Wke

Hur kan man vara en samuraj

Numera är Samurai-dom mindre om att spöa skurkar med en gigantisk Katana och mer om heder och rättvisa, med andra ord, bushido utan en gigantisk kniv vid din sida. Om du fortfarande är intresserad, även utan närvaro av ett svärd, sedan hålla behandlingen.

Steg

Hur kan man vara en samuraj. Stick upp för de små människorna, som de mesar.
Hur kan man vara en samuraj. Stick upp för de små människorna, som de mesar.
 1. 1
  Ljug inte. Det spelar ingen roll vad du ljuger om, bara inte ljuga om det, brukar det hjälpa något. Om det inte är att hålla sig från att kränka någon, som att säga till någon att de ser trevliga ut, även om de inte gör det.
 2. 2
  Stick upp för de små människorna, som de mesar. Jag säger inte att du ska gå "Spider-man" över någon översittare du stöter på, i själva verket inte gör det förutom i extremt dåliga situationer. (Du vet dem när du ser dem.) Bara få i killens ansikte om han plockar på någon mindre än honom. Även om han gör slå dig, kommer folk att märka vad du gör, och de kommer att respektera dig för det.
 3. 3
  Kom ihåg att du inte behöver vara en kille att vara en samuraj. Ja, anser alla att vara en samuraj måste du vara en pojke, är detta fel. Flickor kan ha precis och mycket skicklighet och massor mer känslor så ibland tjejer kan vara bättre än killarna.
 4. 4
  Skilja rätt från fel. När du har avslutat något vara fel och dåligt, för att undvika krav och rättvisa och inte göra det som är rätt är inte en Samurai attityd.
 5. 5
  Du bör reserveras i att uttrycka din åsikt. Bara säga vad som verkligen är din åsikt om ett ämne, inte tanklöst kasta dina 5 cent i varje samtal, annars kommer du inte att kunna upprätthålla dina åsikter, och folk kommer att överväga dig att vara okunnig och en idiot.
 6. 6
  Frukta inte döden. Detta var den viktigaste delen av att vara en samuraj. Bushido är verkligen "sätt att dö" eller leva som om man redan var död. Detta innebär att leva som om du är död, handla som om livet är bara en dröm och död är uppvaknandet. En samuraj hållare måste vara villiga att dö när som helst för att vara trogen sin herre. Samtidigt ha en herre eller mästare är inte vanligt i dessa dagar, dess ändå och viktig aspekt av att vara en samuraj.
 7. 7
  Försök att få vissa färdigheter, som att göra kampsporter och komma i form.
 8. 8
  Mest av allt ha tålamod, ta dig tid att titta och analysera din omgivning. Planera dina rörelser.
 9. 9
  Bara skada andra när du har verkligen bestämt att det är absolut nödvändigt för välfärd för massorna.

Tips

 • Honor är nyckeln i vägen till att bli en bra samuraj. Inte agerar på ett sätt som gör att du ser sleazy, billigt, feg, eller på annat sätt dåligt.
 • Köp några böcker eller göra en del efterforskningar på Bushido. Använd dem som en riktlinje för hur du ska agera i vissa situationer.
 • Var inte kaxig. Det hjälper inte alls, i alla situationer. Stolthet kan döda.

Varningar

 • Trots samurai är krigare, slåss inte om du inte absolut inte har något val. Låt den andra killen kasta första slaget, och sedan slog ner honom. När du slåss, var inte rädd för att bli sårad, du bara bör engagera sig i en kamp om du planerar att försvara dig själv, aldrig slåss bara för sakens skull.