Wke

Hur man använder ett gevär bult åtgärd

Lär dig hur du använder denna vanliga och enkla vapen, i varje kaliber

Steg

Hur man använder ett gevär bult åtgärd. Rikta pistolen ifrån dig och någon i området - Den säker riktning är nästan alltid på mål (s).
Hur man använder ett gevär bult åtgärd. Rikta pistolen ifrån dig och någon i området - Den säker riktning är nästan alltid på mål (s).
 1. 1
  Rikta pistolen ifrån dig och någon i området - Den säker riktning är nästan alltid på mål (s). Om du sätter upp målen själv, vet vad som ligger bortom dem. Se till att du vet hur man hanterar ett skjutvapen säkert, och alltid följa alla regler.
 2. 2
  Öppna bakstycket genom att öppna bulten. Flytta spaken eller bult handtag uppåt, dra sedan bulten bakåt så långt du kan. (Tvinga inte det, bör det inte komma lätt)
 3. 3
  Om det finns en runda i sätesbjudning, ta bort det. Kontrollera om har hostat (det kommer vara indragen så) - om det är en misständning, kassera den. Om du inte vet var den kom ifrån, kassera den. Annars brand det på egen risk.
 4. 4
  Om ingen runda, lokalisera ett magasin, och placera den under överträdelsen, genom lager. Du måste klicka den på plats. Vissa gevär kräver manuell laddning genom att placera den runda bakom slutstycket och skjuta rundan framåt in i det, tills det är säkert. Vissa gevär har också en inbyggd i tidningen, som kräver antingen en strippa klipp eller manuell laddning av varje runda. Dessa gevär tar vanligtvis 5-10 rundor. För att ladda kulor manuellt i dessa gevär, skjuta kulor ner i magasinet, de passar med följelocket. Försök inte att montera en extra runda i sätesbjudning, fyller tidningen till sin kapacitet.
 5. 5
  För slutstycket framåt så långt du kan, och sedan stänga den. Skruvhuvudet river en kula från magasinet och geväret är nu redo att avfyra.
 6. 6
  Wrap din dominanta hand runt handtaget, hålla pekfingret ut sidan varbygeln.
 7. 7
  Cradle framsidan av vakten med dig andra sidan (inte röra pipan)
 8. 8
  Lås gevär i axeln. Håll fast det ordentligt.
 9. 9
  Valfritt: Om du har en sele, kan du få bättre kontroll genom att linda den hårt med armen som vaggar gevär.
 10. 10
  Ta säkerheten, genom att klicka på "brand" eller röda knappen.
 11. 11
  Sätt fingret inuti varbygeln.
 12. 12
  Antingen använder omfattning och placera hårkorset på målet eller rada upp de två syn inlägg (en på framsidan, en på baksidan av pistolen)
 13. 13
  Ta ett djupt andetag och låt två tredjedelar av det. Hold.
 14. 14
  Krama avtryckaren försiktigt.
 15. 15
  Andas ut, ta bort fingret från avtryckaren vakt, säkerhet på. Upprepa från (4) för att skjuta igen.

Tips

 • Valfritt: Att ha en sele gör gevär lättare att bära och kan hjälpa till med stödjande geväret. En bra, oftast billig investering.
 • Mest stabilt läge att skjuta från är benägen, eller ligger ner med armbågarna axelbrett, håller vapnet ordentligt i axeln.
 • Andningen är mycket viktigt - att få en bra gruppering så att du kan ändra sevärdheter att se vapnet avfyras där du vill att den ska avfyras, du måste skjuta på samma ställe i din andning cykeln varje gång, utan att justera din position.
 • Vissa gevär har en straight-pull bolt action. För att öppna bulten, dra rakt bakåt. För att stänga den, skjut rakt fram. Det finns inget behov av en separat öppning / stängning rörelse.
 • Du kommer inte se kulan lämnar vapnet, så försök inte.

Varningar

 • Säkerheten först!
 • Kontrollera att du har rätt kaliber ammunition. Det kommer att noteras på rutan av ammunition. Se till att den matchar med nummer och namn stämplat på geväret. Bara för att numret är samma, eller liknande, betyder inte att ammunitionen kommer att arbeta i pistolen. Till exempel kommer en.22 Long Rifle tar inte något av följande ammo-.22 Short,.22 Magnum,.223 Remington,.220 Swift,.222 Sako-även om kulorna är lika i storlek.
 • Vapen är farliga! Se till att du inte skjuter på något som du inte vill. Ammunition större än 5.56mm (t.ex. 7.62mm/.308/etc) kan skjuta över flera kilometer och fortfarande döda. Även en liten rund (.22 LR) kan döda på över 500m.