Wke

Hur man blir en bra paintballer

Några lärdomar från en paintball slagfält på teknik och stil.

Steg

Hur man blir en bra paintballer. Se till att du vet vikten av din egen utrustning.
Hur man blir en bra paintballer. Se till att du vet vikten av din egen utrustning.
 1. 1
  Se till att du vet vikten av din egen utrustning. Din utrustning bör inte vara alltför skrymmande eller tunga, eftersom detta kommer att sätta dig på en stor nackdel på fältet.
 2. 2
  För att lära dig grunderna du kommer att behöva lära "markör" positionering. Först sätta på masken (för att göra det mer realistiskt). Du kan använda en liten laserpekare tejpade pipan på markören för att representera var du skulle drabbas om du sköt en paintball. Nu, med pekaren på och masken på, lägg den i skjutplatsen. Lär den positionen. Om du kan, (sätta markören fat-down) och försöka uppskatta var skottet skulle slå innan du ens ta upp din markör. Snabbt ta upp din markör till skjutplatsen. Öva detta för en stund, och sedan utan att lasern pointer.but inte låta motståndaren ser ljuset annars motståndaren kan spåra det tillbaka det du och märker du om alltför många motståndare märker du innan du inser det och sedan ha ett annat mål.
 3. 3
  Även dyra paintball gevär kan ha dåliga bränning skattesatser (du kan fixa det). Ta din mitten och pekfingret och placera dem i luften som om de vore en sax. Placera tummen rakt och lillfingret och ringfingret som du håller en pistol. Ta din mitten och pekfingret och placera dem på avtryckaren. Börja avtryckaren sakta fram och tillbaka, sedan blir snabbare och snabbare. Detta kallas "walking trigger". Du måste sätta mer press på dessa fingrar i en riktig markör trigger. Prova detta med olika vapen, och hitta en som du kan skjuta med den snabbaste. Det finns på marknaden triggers tillgängliga för nästan alla vapen. (Detta fungerar endast för markörer med Det är en trigger som har plats för två fingrar "double trigger.".) Denna teknik kallas även "spray och be" eftersom du inte är vanligtvis sysslar med exakthet, endast med få en massa färg i luften snabbt.
 4. 4
  Löpning och skytte: inte mycket att säga här, det är obligatoriskt i paintball. Med laserpekaren, satte pistolen i skjutplatsen. Då syftar laserpekaren på en vägg inne i ditt hus. Försök att hålla lasern på väggen stadigt när du går från promenad, jogga, att springa. Du kommer att känna sig bekväma efter ett tag.
 5. 5
  Behärska konsten att bunkra. När du är i en tre-mot-tre man match, komma in i en bunker! När du hittar din man, börja skjuta. När du får din man, se till att han är den enda hotet skjuter på dig. Håll honom eller låta honom springa ut i färg och sedan springa mot honom, avfyra ett par rundor och se till att du träffar honom. Du kan försöka bunker honom när han är minst supecting det eller har dina lagkamrater stift ner honom, sedan bunker honom.
 6. 6
  Lär dig att snapshoot (det är där du är i en pistol slagsmål och du hoppar ut ur en bunker precis tillräckligt för att få några skott och gå tillbaka in). Titta din position. Ett sätt att förbättra shapshooting är att öva framför en spegel. Få bakom ett föremål framför spegeln och öva göra korrekta skott som poppar ut ur föremålet, eller så kallad, bunker.
 7. 7
  Var beredd på att ladda i en eldstrid. Kontrollera att du har paintball skida i din sele. Förmedla information till din lagkamrat (skrika "omlastning, COVER ME!"); "Cover me" är nyckelordet och inte alltför högt för då om du skrika genom himlen det kommer att eka och då kan det ta opoments när omlastning gör du vunerable öppnar nu din tratt. Håll ett finger på avtryckaren, ta en pod ut då dyker upp i kapseln, och häll i färgen i vapnet. Kasta din pod på marken (oroa dig inte, du kommer att få tillbaka dem), stäng behållaren och börja skjuta. Du kanske inte vill skrika "omlastning" eftersom det andra laget kommer att höra lika bra, och försöka bunker dig. Öva omlastning och du kommer inte att behöva be ditt team för att täcka dig.
 8. 8
  I speedball, kommer de flesta parker gör du sätter ditt fat eller pistol på döda lådan (den plats du går bakom eller när du slår), då de kommer att säga 3,2,1 riktigt snabbt eller normal start på din position främre, mitten eller rygg. Starta bränning nu.
 9. 9
  Position info. Det finns 3 huvudsakliga positioner i speedball: främre, mellersta och rygg.
 • Frontmannen är den som reläer information om vad som pågår till mitten och ser för fönster eller öppningar till bunker eller ta ut en spelare.
 • De mittersta spelaren förmedlar information från framsidan till baksidan. de skjuter en massa färg, så de bör ha en bra tratt och bli stora snapshooters.
 • Tillbaka män skjuta en massa färg för att försöka få män ut och hjälpa till med öppningar för frontfigur.
 1. 1
  Promenera fältet och har en spelplan.
 2. 2
  I woodsball, som ibland kallas recball

, Strategi och kommunikation är nyckeln. Ha en strategi och kommunicera med dina lagkamrater. Två av allt slår en enda ess.

 1. 1
  Gå ha kul ute paintballing
 1. 1
  Försök verkligen, verkligen svårt att inte bli terrrrible

Tips

 • Försök att hålla sig i rörelse och bara stanna för omslaget, desto långsammare du är desto lättare är det att träffa.
 • Arbeta som ett team.
 • Kommunicera med ditt team.
 • Bär en mask, alltid, varje gång på fältet. Aldrig ta bort det medan i spelområdet.
 • Men mest av allt, följ dina instinkter, och använd sunt förnuft.
 • Ha kul.
 • Köp uppgraderingar, men fokusera på din skicklighet. En pistol är bara så bra som dess skytt.
 • Titta alltid där du skjuter (om du spika din lagkamrat att han kan bli förbannad)
 • Spela tight, inte har armbågen sticker ut.
 • Dubbla och tredubbla laget motståndare när det är möjligt. (Detta betyder inte att lossa din markör på någon stackars kille.)
 • Köp bra goggles.
 • Läs och följ reglerna i varje park.
 • Dessutom, när du har blivit skicklig men har inte många
 av pengar, spara upp ca 300€. Denna summa pengar bör vara gott att köpa en bra pålitlig uppsättning av utrustning. 
 • Läs manualen för din markör för att lära dig hur du använder din markör.

Varningar

 • Använd alltid skyddsglasögon när på spelplanen. Även om det inte finns någon pågående spel.
 • Läs och följ alla skyltar
 • När du skjutit ut, försök att säkert lämna spelområdet så snart som möjligt. (Håll din markör över huvudet.) Kör inte genom en skottlinjen.
 • Använd ett fat kondom / lock / strumpa. Om du fortfarande använder en tunna plugg, ersätta den med en tunna fodral. Mycket få områden kommer att möjliggöra fat pluggar som ska användas längre.
 • Tänk på att vissa människor tar rackartyg vandalism allvar och kan resultera i domstol framför slumpmässiga främlingar plus det skulle kunna publiceras som kan vara ett problem.

Saker du behöver

 • Ett bra team
 • En mid level markör
 • Pengar är en stor faktor om du inte är rik
 • En närliggande paintball fält. (Prova denna locator ).