Wke

Hur man blir en turnering paintball spelare

Med god disciplin, bör du lätt bli en stor spelare på nolltid.

Steg

Hur man blir en turnering paintball spelare. Hitta en paintball markör som du använder för att starta din turnering karriär.
Hur man blir en turnering paintball spelare. Hitta en paintball markör som du använder för att starta din turnering karriär.
 1. 1
  Hitta en paintball markör som du använder för att starta din turnering karriär. Om du vill spela speed-ball turneringar ser till att din markör (pistol) har de erforderliga turneringen former av eld, är lätt att underhålla och att du är bekväm med det. Om du är mer intresserad av sport spel än turneringsspel sedan investera i en mer ingångsnivå inställning kan vara en bättre idé, men senare, kanske du vill uppgradera din markör eller köpa en bättre. I Paintball branschen, nya och bättre produkter släpps varje år och sporten är ständigt föränderliga. Många produkter som är två år gammal nu anses föråldrad, men fortfarande kan utrustningen ändå.
 2. 2
  Vid inköp av ny utrustning är det alltid bäst att gå till din lokala pro-shop. Här kan du få en bra känsla för vilken typ av utrustning som du vill köpa.
 3. 3
  Köpa från en lokal butik erbjuder många fördelar jämfört med att köpa på nätet, såsom: lokal garantin (många butiker erbjuder en garanti för att de som köper i butiken för att göra några reparationer mycket enklare), paket erbjudanden (lokala områden är betydligt mer benägna att kunna arbeta fram ett avtal med en spelare som är på sina områden mycket än ett företag på nätet), du stöder paintball samfundet i ditt område, kan inse det om du köper från internet du inte stödja lokal paintball och om vi inte stöder lokala butiker sporten kunde dö.
 4. 4
  Om den lokala butiken inte bär märket av markör eller annan utrustning du vill köpa prata med spelarna vid ditt lokala område. Många är mycket villiga att låta dig testa sin utrustning och ge dig råd om framtida köp.
 5. 5
  När du börjar spela inte bli upprörd om du inte blir ombedd att gå med i ett lag, få sponsrade, etc... dessa saker kräver massor av hårt arbete.
 6. 6
  Öva. Öva, öva och nämnde jag praktik?
 7. 7
  Det finns massor av värdefulla övningar du kan träna både hemma och på ditt lokala område.
 8. 8
  Om din lokala fältet har en sponsrad grupp be dem om du kan gå med dem för vissa övningar, inte förvänta sig att de måste låta dig göra det.
 9. 9
  Några saker att träna:
 10. 10
  Snap skytte: Snap skytte är där i en sekund du pop ur bunkern, avfyra ett enda skott eller liten skur av skott och kolla tillbaka i din bunker.
 11. 11
  Spela tight:
 12. 12
  Spela tight kommer att göra det svårare för din motståndare att eliminera dig.
 13. 13
  Löpning och Gunning:
 14. 14
  Öva att hålla dina skott på mål som du kör. Förmågan att eliminera folk medan du flyttar till en annan bunker är en fördel jämfört med det andra laget.
 15. 15
  Det finns många andra aspekter av spelet som bara kommer över tiden med erfarenhet. Fält medvetenhet, anpassning till området, timing, teamwork och kommunikation kommer alla med att bara spela på fältet. När du tränar, inte bara fokusera på att spela andra lag. Borrning är mycket viktigt.
 16. 16
  Conditioning. Du bör passa för att spela paintball. Snabbhet och uthållighet kan ge dig ett försprång framför nästa kille. Du kan använda en boxning guide för träning och bantning. Äta rätt och motionera dagligen är grundläggande delar i paintball.
 17. 17
  Network. Att spela på lokala områden och vara social med de andra spelarna är nyckeln. Lär känna de lokala teamen och ägare fält samt regelbundna spelare och eventuella sponsrade team dessa områden har.
 18. 18
  Visa dina kunskaper. Att spela med eller mot dina lokala lag kommer att öka din synlighet. Ju bättre du spelar med dessa lag desto mer sannolikt andra lag kommer att vara intresserade av att spela med dig.
 19. 19
  Hitta ett lag att gå med eller gör din egen. Om du gjort ett tillräckligt bra intryck, kanske några lag inbjuder dig att gå med eller erbjuda dig en tryout. Det finns oftast många lokala lag som ger tryouts. Men om du är ganska ny i sporten och har inte deltagit i några turneringar, är det inte en bra idé att starta ett lag. Starta och upprätthålla ett team är hårt arbete. Bara att gå till din lokala område och spela som en walk-on. Oroa dig inte om att gå med eller starta en grupp utanför bat. När du är en bra spelare, kommer saker och ting falla på plats (lag och sponsring).
 20. 20
  Se till att du vet hur man kommunicerar med ditt team, komma med kodord för bunkrar, människor och problem innan spel.
 21. 21
  Se till att divisionen och ligan du är i passar din stil och erfarenhet.
 22. 22
  Gör dig ovärderlig för ditt lag. Utnyttja en sponsor är det bästa sättet. Om en familjemedlem eller vän äger en butik eller verksamhet, skulle en sponsring gör du en gud till dina lagkamrater. På grund av den höga kostnaden för turneringen paintball, sponsorer är ett måste. Varningens ord, det finns inte många sponsorer utanför paintball branschen som ger dig en sponsring. Även om du får ett paintball företag att sponsra ditt team, de ger oftast rabatter på sina produkter om du inte är en högt rankad divisions laget. De flesta lag inte får några ekonomiska sponsring och nationella tävlingar är mycket kostsamt (flygbiljetter, hotellrum, anmälningsavgift, färg).

Tips

 • Titta runt försöker undvika tunnelseende (fokusera på en spelare bara) eftersom du kan bli flankeras.
 • Se till att du vet fältet innan du spelar. Detta kommer att avsevärt öka dina chanser att vinna.
 • Spela bättre lag och spelare. Du kommer aldrig att få bättre playing människor värre än du.
 • Titta på videoklipp på TV och på nätet för att plocka upp drag från de bästa spelarna.
 • Aldrig vara rädd för att göra något på området. Mod och självförtroende kommer att låta dig göra viktiga drag på fältet.
 • Köp paintball tidningar (t.ex. Action Pursuit Spel) och studera upp på den senaste utrustningen och tekniken. Andra stora tidningar mer inriktad mot turneringen paintballers är Facefull, P8nt och Paintball Games International.
 • Om du menar allvar med att spela turneringen paintball, får du förmodligen nya markörer och redskap varje gång på ett tag. Det kan bli dyr, så om du menar allvar med att spela inte spendera för mycket på din utrustning i början.
 • Spela varje match alla ut.
 • Öva varje chans du får. Men, kan det bli dyrt.
 • Håll alltid ditt fat upp.
 • Paintball är konkurrenskraftig, men bör alltid vara roligt.
 • Aldrig bli avskräckt. Du kommer inte att göra så bra de första gångerna du spelar bra lag, men hålla på det.
 • Din gonna bli skjuten. Det gör inte ont. Flytta upp fältet så mycket som möjligt och ta itu med fiender när du har gjort din väg till en bunker i kampen området.
 • Aldrig skrika på en ref. Deras jobb är svårt och provocerande dem inte kommer att hjälpa dig. Om du har ett problem, lugnt förklara situationen för dem.

Varningar

 • Människor kan vara rädd att bollar sårad. De sting, men ju mer du spelar, du vänjer dig.
 • Speedball kan få heta, dricka mycket vatten, till skillnad woodsball det finns inte så många träd att skugga och skydda dig från solen.
 • Blir dyrt

Saker du behöver

 • Paintball mask
 • Snabb elektronisk markör som är lätt
 • Snabb elektronisk tratt
 • Kolfiber eller stål tryckluftstank (mest avancerade turnering markörer bör inte köras på C02
 • Armbågsskydd
 • Knäskydd
 • Paintball byxor
 • Paintball Jersey (frivilligt, men för turneringsspel måste du ha armarna täckta
 • Paintball handskar (tillval)
 • Slider shorts (med mjuka kupor)
 • knapar (Valfritt, men rekommenderas) Fotbollsskor är bäst eftersom de flesta turneringarna inte tillåter användning av stål spikar, kontrollera reglerna för din liga att vara säker.
 • Förslag: Smart Parts Vibe (liten budget pistol som är tillåtet i de flesta turneringar och bara kostar 115€) Smart Parts Ion (en liten budget pistol som är tillåtet i de flesta turneringar och är en bra markör) men en ännu bättre pistol för 150€ är proto SLG, bästa vapnet för priset (SLG-superlätt pistol)
 • Massor av pengar.. Om du vill gå en hel del är det en dyr sport