Wke

Hur man kasta en super bowl party

Super Bowl kommer en gång om året och ger en perfekt möjlighet att få din fotboll kärleksfull familj och vänner tillsammans i ett party hemma, där du kan titta på matchen på din storbilds-TV, knapra på snacks och njut av ett urval av drycker.

I själva verket behöver dina gäster inte ens vara pigg på fotboll eller sport att komma in i andan av Super Bowl, eftersom det är en bra ursäkt bara för att träffas och ha kul. Här är några förslag på olika sätt att kasta din Super Bowl fest hemma.

Steg

Hur man kasta en super bowl party. Bjud din familj och vänner, och med dina kollegor.
Hur man kasta en super bowl party. Bjud din familj och vänner, och med dina kollegor.
 1. 1
  Bjud din familj och vänner, och med dina kollegor. Ju fler, desto bättre, så länge alla kan se tv klart och du har tillräckligt badrum. Det finns en hel del enkla sätt att bjuda in dem. Ett bra sätt är att skicka en massa bildtext. Vad någonsin sätt du bjuder, se bara till att det är lätt för dem att se alla detaljer och adress på den part. Uppskatta hur många människor kommer att hamna sitter runt och om sittplatser kommer att vara ett problem, be dina vänner och grannar om du kan låna några före händelsen, särskilt om de kommer tillsammans också. En annan idé är att använda mindre TV i utrymmen som kan vara till besvärliga att se den stora skärmen TV från. Detta kommer att säkerställa att där gästerna hamna läcker ut, kan de alltid hålla ett öga på spelet som det fortskrider.
  • Skapa en budget för din fest. Om du tror att finansiera partiet på egen hand är för mycket att hantera, inkludera med din inbjudan en begäran om att gästerna OSA och föra mat eller dryck för att dela. När RSVP samtal kommer igenom, har du möjlighet att begära en viss objekttyp (förrätt, efterrätt, dryck) och du kommer att minska oddsen för över-representerar ett visst objekt eller fat.
 2. 2
  Rengör huset. Se till att huset är i ett anständigt skick när gästerna anländer. Välkomna dina gäster till en gris stallet med tvätt på golvet eller tomma burkar läsk är inte bidrar till feststämningen! Få hela hushållet inblandade i sanering till ett lättare arbete på det. Om det är riktigt hemskt, åtminstone rengöra TV-rum, samt badrum och stänger dörren till alla andra rum. Vänta inte till sista minuten!
  • Om du bor i ett område under snö, se till att det finns gott om plats för stövlar, jackor och accessoarer kallt väder att placeras nära ytterdörren.
  • Klar is och snö från vägen till ditt hus om det är relevant. Gäster som glider över kommer inte att vara i ett glatt humör.
 3. 3
  Ställ upp huset. Lägg ut alla tabeller som du behöver, ta med stolar, och ta fram grillen set. Täck borden med dukar (välj sådana som är lätta att ta bort fläckar från) och stoppa flera soppåsar någonstans nära bordet för enkel åtkomst. När du skapar dryck och mat plats, tänka på där människor kommer att stå så att du inte kommer att få dem att blockera TV-vyn.
  • Dekorera. Sätt upp dekorationer eller lagnamn och färger. Om din hemstad eller andra favoritlag spelar, går alla ut och dekorera framsidan sätt dörröppningen, brevlådan, och ens överväga att klä upp i ditt lag färgar.
  • Om du ska ha gäster som hejar på olika lag, upprätta en imaginär linje (eller på skoj, "dra" en med maskeringstejp) ner i mitten av rummet. Dekorera varje sida i en lagets färger.
  • Om du vet att du kommer att ha icke-fläkt gäster, överväga att avsätta ett lugnt område någon annanstans i huset där de kan samlas och prata, vila, eller titta på något de skulle föredra att se. Detta kan också vara till hjälp för mycket små barn och de som vårdar dem.
 4. 4
  Shoppa för mat och dryck. Om du vill, kan du be folk att kasta in antingen med pengar eller att få mat till huset. Livsmedel kan innehålla chips och dip, picknick eller grilla objekt som hamburgare och korv, eller beställa mat i förväg, som pizza eller super-långa deli smörgåsar.
  • Gör mat fotboll tema där så är möjligt.
   • Använd football dekorationer med maten.
  • Plan för några hemgjorda bakverk eller dessert behandlar med fotboll dekorationer.
  • Drycker inkluderar läsk och saft för barn och icke-drickare, och olika typer av öl för vuxna. Vanligtvis butiker kommer att ha Super Bowl specialerbjudanden, t.ex. en 2 för 1 eller rabatter eller försäljning för veckan, så dra nytta av dessa.
  • Glöm inte att ta hänsyn till eventuella särskilda kostbehov eller preferenser (till exempel socker-fria behandlar för diabetiker och kött-fria alternativ för vegetarianer).
 5. 5
  Organisera maten layouten. Det bästa råd är - inte krångla alltför mycket. Detta är en kompisar och fans parti, och tanken är att alla är fria att hjälpa sig själva och njuta av prestigelöshet av tillfället. Du behöver inte välja vilka marker du ska öppna först, bara öppna allt och sätta lite av varje i stora skålar, väljer mängden skålar beroende på hur många som kommer över för spelet. Placera drycker i kylare eller plastbackar i hyllorna först, sedan dumpa is över dem. Se till att det finns ställen att ställa ner den varma maten när det kommer ut, och låt plattorna,, servetter och krydda upp för alla att hjälpa sig själva till.
  • Ju mer mat som kan tillagas i förväg, desto bättre, så att alla frigörs från alltför mycket Köket tid.
 6. 6
  Gör dina gäster känna sig hemma när de anländer. Snacka om spelet medan pre-showen pågår. Göra satsningar för att se vem tänker vilket lag som kommer att vinna. Lägg sidosatsningar, exempelvis punkt sprider och mängden gårdar MVP (mest värdefulla spelare) sprang. Prata om hur ni tror att hela säsongen gick generellt.
  • Häll drinkar i början om så önskas, men se till att låta gästerna veta var dryckerna är och att de är välkomna att fortsätta hjälpa sig själva när som helst under hela festen. En kommer också hålla kontroll utbudet nivån av dryckerna och utsättning som behövs.
  • Har alla skriva ner vem de tror kommer att vinna och vad slutresultatet kommer att bli innan spelet börjar. Award en dum pris, som en stor fotboll piñata, till den person som kommer närmast.
  • Om du vill ha en dricka spel, träna de triggers i förväg med alla presenter, till exempel vissa fraser som gjorts eller spelar. Läs hur man gör en sport dricka spel för fler idéer.
 7. 7
  Använd halvtid som lunchrast. Super Bowl-reklam är känd för att vara den bästa och högsta betalda reklamfilmer spelas på TV (ja det sägs att 10 miljoner människor tune in för denna aspekt enbart), så du kanske vill göra det lätt för gästerna att hänga omkring med plattor av livsmedel. För dem som inte är så upphetsad av att titta på annonser, använd halva tiden för att diskutera spelet progression och annat. Om det finns barn runt, spendera lite tid att fråga dem vad de tycker om spelet hittills och förklara något för dem som kanske inte förstår.
  • Ordna i förväg vem som kommer att ansvara för att poppa ut ur rummet för att värma upp snacks, grill, eller vad du har bestämt dig för att tjäna för lunch. För att göra det rättvist, kanske du roster människor att turas om kocken verkligen inte tänka saknade delen av spelet.
  • Kontrollera att diskmaskinen är klart i början av spelet. Du kan snabbt fylla det i slutet av paus för att hjälpa minska sanering behövs senare. Alternativt kan du använda engångsartiklar och det blir mindre kladd att brottas med.
 8. 8
  Rekrytera personer för att hjälpa dig ren eller den plats efter matchen. Fråga folk om de vill ta någon av resterna av mat och dryck. Efter alla lämnar, gör några mycket lätt rengöring och sedan slappna av!

Tips

 • Plast och papper över silverbestick är nyckeln! Papperstallrikar, plast redskap, och koppar är disponibel och billig. Använd bestick, som tång, för mat.
 • Tänk att få eller göra en tårta som är inrett på något sätt för att återspegla den Super Bowl händelsen.
 • Kylare som innehåller alkohol bör säkras när barn är i närheten.
 • Om det finns en grill, hjälpa varandra eller laga maten före starten av spelet. Såvida en person inte har något emot att vara i fronten av rök och inte TV, bör alla bidra på något sätt.
 • Du kan göra det riktigt enkelt för dig själv genom att beställa en "Super Bowl Party in a Box" som omfattar tallrikar, servetter, muggar och en fotboll snack skål.

Varningar

 • Begränsa dina gäster alkohol intag, om de har för avsikt att köra senare. Erbjud dig att släppa hem någon som har haft för mycket att dricka, eller kalla dem en taxi. De kan hämta sin bil nästa dag.
 • Varna dina gäster att det kan finnas människor som kommer tillbaka på vägen från barer och sina egna partier, så ta extra försiktighet.
 • Använd inte en inomhus grill om det är en elektrisk. Om du är i ett kallt klimat, antingen få en elgrill eller laga mat på spisen.
 • Kanadensare titta på Super Bowl kan inte se de stora annonser i pausen, men kommer att få lokalt producerade och kära, beroende på vilken station du tittar.

Saker du behöver

 • Storbilds-TV (er) och kanske några mindre
 • Snacks
 • Drycker
 • Stolar
 • Bord och dukar för livsmedel
 • Grill (tillval)
 • Satsa glider (valfritt)
 • Spel (valfritt)
 • Någonstans tyst för icke-fans att glida iväg till