Wke

Hur man identifierar en tåget fan

Ser du alla efter bättre eller ny mästare team? Har du någonsin undrar om de är "riktiga fans" gillar de påstår? Eller får man intrycket att de är Bandwagon fans? Här är hur man identifierar en av dem, och inte för att bli en illojal individ.

Steg

Hur man identifierar en tåget fan. Veta vem som är den nuvarande bästa laget.
Hur man identifierar en tåget fan. Veta vem som är den nuvarande bästa laget.
 1. 1
  Veta vem som är den nuvarande bästa laget. Oavsett om det är Steelers, Celtics, Värme, gröngölingar, Colts, eller bara om någon annan, frågar människor vad deras favorit lag i någon sport. Om man säger att det bästa laget (låt oss säga Steelers i detta fall) är hans favoritlag, fråga honom varför. Om han säger bara något i stil med: "Eftersom de är fantastisk!" han troligen innebär att de gör fantastisk. Detta är en bandwagon fläkt.
 2. 2
  Se hur lojala dessa fläktar är till sitt lag. Detta tar tid eftersom du kan behöva vänta en säsong eller mer. Om laget förlorar ett slutspel, mästerskap spel, eller inte göra slutspelet, och dess fläkt utställningar ogillar i laget, väl han var igår och nu är han en större förlorare än hans team!
 3. 3
  De kan använda falska skäl för att förklara sin "lojalitet". Tåget fans tenderar att använda alla de samma, generiska skäl att förklara lojalitet. De kan säga: "Jag har alltid gillat laget!", "Min familj är från Boston.", Eller det mest uppenbara: "! De är bara bra" ursäkta. Vem skulle alltid ta hand om några typiska fotbollslag från Indianapolis, en stad som ingen bryr sig om och har en ignorerad, oerhörd basketlag, Pacers, före 2007?
 4. 4
  Kolla in deras "redskap fan". Dräkt är avgörande. Har dessa människor bär sina tröjor, mössor och tröjor? Fråga dem också. Ibland kan en vanlig person skulle säga, "Jag gillar precis jersey / cap." Fair-väder fans skulle brukar ha en helt ny jersey. Om det finns en person i ett Cowboys Jersey där ute bär en just nu, är han antingen en rättvis väder eller inte en rättvis väder fan. Kom ihåg att varje lag slår motgång någon gång. Även om Dolphins fick förstördes av Jaguars 62-7 i ett slutspel under 1999, och Cowboys har avslutat sin ordinarie säsong FRUKTANSVÄRT efter att ha förlorat till örnarna 44-6, fortsätter en riktig fan att visa stöd och jubel på laget.

Tips

 • Vackert väder fans tenderar att rota för flera lag åt gången. Även om man i samma idrott, eller ibland rivaler i samma division! A Steelers, Colts, jättar, pantrar, 49ers, Laddare, Jets och Dolphins fläkt är en tåget fan. Real fans sida med ett lag i en rivalitet oavsett vad.
 • Om alla rötter för Steelers i Super Bowl, det finns inget sätt alla av dem kan vara främsta kandidaterna. Kanske gillar de precis laget. Hejar på ett lag i en stor spel är annorlunda än hejar på dem alla sen-ordinarie säsong / slutspel.
 • När du säger att vackert väder fansen hur de egentligen är om laget, kommer de vända antagligen. Gå bort och kalla dem en förlorare eller något. Om du vill kompromissa, berätta för dem att de måste heja laget för resten av deras liv. Detta är stort för dem.

Varningar

 • Inte bara anta att de är vackert väder fans på språng. Lär känna dem väl under en tidsperiod.
 • Inte någonsin, någonsin, någonsin känner dig frestad att bli en!