Wke

Hur man vinner din auktion stil ligan fantasi baseboll

Ugh. Din älskade fantasy baseball team, "Piazza Parlor", blev kvar på sista plats igen i din liga. Oroa dig inte, min vän, det finns hopp. Denna artikel kommer att visa dig hur man går från idiot till champ.

Steg

Hur man vinner din auktion stil ligan fantasi baseboll. Gå in i förslaget med en plan, inte bara vinge det.
Hur man vinner din auktion stil ligan fantasi baseboll. Gå in i förslaget med en plan, inte bara vinge det.
 1. 1
  Gå in i förslaget med en plan, inte bara vinge det. Mest pengar ligor har ett lönetak på 195€ om förslaget dag. Hur kommer du att spendera pengar på de 23 lediga?
 2. 2
  Få en säsong förhandsvisning, företrädesvis den senaste utgåvan, för det mesta är de veckovisa publikationer.
 3. 3
  Rank spelare för varje position - göra om de 50 eller så för varje position, och mer än så för kannor, spelare verktyg, och män hörn och infielders mitten. På denna lista, har det mesta du är villig att betala för en spelare, och ställa dig till det priset. Gå inte för hårt efter vissa spelare eftersom de spelar för din hemmalaget.
 4. 4
  Bestäm vilka spelarna är verkligen värt 30€ vilka spelarna är värda 15€ och vilka spelare är det minsta (5€). 5€ spelarna är oftast de säkerhetskopior eller subpar förrätter.
 5. 5
  Hitta mitten prissatta killar som kommer att hjälpa tillbaka upp dina högt prissatta stjärnspelare.
 6. 6
  Bestäm om du ska bygga ditt team runt pitching eller slå, kan antingen strategi ge dig framgång, men se till att ditt team är stark i den ena eller den andra så att du kan ta alla tillgängliga punkter i kategorierna. Ett välbalanserat lag kan lämna dig smack dab i mitten av ställningar, oförmögen att dominera i någon särskild statistik.
 7. 7
  Fundera på i säsongen pickups, särskilt om mickar kostar extra pengar i din liga.
 8. 8
  Leta efter "de Redeemers": stjärnor som besvikna i ett år och faller i fantasy utkast. Ta Redeemers och skörda frukterna.
 9. 9
  Se till att du gör bra affärer.
  • Om din liga har smärre leaguers och mindre hackor ligan, använda dem i dina affärer.
  • Handel för kategorier som du är i behov av, inte något du redan är starka i.
 10. 10
  Läs "Moneyball" av Michael Lewis. Om du läser boken, inser du Billy Beane bara kör ett de facto lag fantasi baseboll. Även om du inte behöver overanalyze din fantasi laget, allmänna principer som beskrivs i boken för att plocka spelare kan vara användbart. Joe Shlabotnik s.350 slaggenomsnitt innebär diddly knäböj nästa år, eftersom han inte kan gå och kan inte slå på strömmen. Bara dårar skulle plocka Shlabotnik högt i nästa års fantasy utkast.
 11. 11
  Glöm mycket av vad du vet om avancerade baseball statistik. Avancerade statistik kan vara bra som prediktiva verktyg, men i slutändan ligan kommer troligen görs baserat på mer naiv statistik.
 12. 12
  Prey på okunniga ägare. Som den store PT Barnum sa en gång, "det finns en sucker föds varje minut.", Och detta gäller även i ligor fantasi baseboll. Du kommer nästan säkert att ha någon i din liga som insisterar på att köpa högt och sälja lågt och ridning varje spelares kortlivade våg av framgång för alla det är värt. Använd dem för att köpa spelare med hög uppsidan för nominella priser.

Tips

 • Det bästa laget i ligan kommer inte med all sannolikhet har de flesta stjärnor, men de kommer att ha den bästa mitten prissatta spelare. Dessa är de solida killar som brukar flyga under radarn, och göra skillnad i ligan för inte mycket pengar.
 • Tills du är inte längre en fantasi baseboll neophyte, stick med grundläggande 5 x 5 ligor. (5 x 5 = 5 batting kategorier (BA, HR, RBI, SB, R) och 5 kategorier pitching (W, L, ERA, SO, piska).
 • Aldrig lägga för mycket lager i en stat. Antalet en nyckel är att ha spelare som, i kombination, möjliggöra maximal statistik i alla kategorier. Hoppar över stulna baser nedskärningar på 20% av dina offensiva kapacitet automatiskt.
 • Det kan vara klokt att träna med mock utkast innan den verkliga affären.

Varningar

 • Undvik icke närmare relievers utom i NL eller AL-enbart ligor. Om du spelar i en blandad (spelare pool innehåller de från båda ligorna) ligan, har du verkligen inget företag plocka några lagets mellersta reliever eller set-up man. Lastrummen är inte sannolikt att vara en av den statistik som du behöver.
 • Undvik bänk spelare. Lita inte på den minimala chansen att nämnda spelare kan få speltid.
 • Försök att undvika potentiella ettåriga underverk-dessa spelare kan väljas högt i förslaget efter ett särskilt överraskande resultat förra året, men kommer sannolikt inte replikera sade framgång.