Wke

Hur man klär sig för softball

Softball är en rolig och givande sport som alla kan spela. Men om du inte klä på lämpligt sätt, kan du få några smärtsamma skador. Läs vidare för att lära sig stegen att klä på diamanten.

Steg

Hur man klär sig för softball. Var uppmärksam på vädret.
Hur man klär sig för softball. Var uppmärksam på vädret.
 1. 1
  Skaffa uniform. Det finns flera metoder för detta steg, beroende på din situation.
  • För ett spel: Om du går ut för att spela en organiserad softball spel, bör du naturligtvis vara klädd i samma uniform som alla andra. Detta är inte bara att föredra, är det i reglerna. Om du inte bär samma skjorta och shorts som alla andra, kan du eventuellt kan sparkas ur spelet, beroende på domarens bedömning.
  • För en Practice: Om inte din tränare har särskilda klänning riktlinjer för praktiken, de val som är ganska mycket öppet. Det enklaste alternativet är helt enkelt en bekväm t-shirt och shorts. Se till att skjortan är varken för hårt eller för löst, eftersom du måste ha ett komplett utbud av rörelse för att vara det bästa du kan vara.
 2. 2
  Var uppmärksam på vädret. Softball spel kan hamna spelas i ganska hemskt klimat, så se till att du kolla prognosen innan ut för softball. Om det är femtio grader eller under, skulle den bästa idén är att bära en sköldpadda hals, långärmad tröja under din uniform, eller åtminstone pack en. Och om det är sextio eller över, skulle en enkel enligt skjorta under din uniform vara tillräcklig.
 3. 3
  Bär reglagen. är i grunden lår-cut leggings som skyddar din övre benet från att repas vid glidning. De borde passa ganska tätt, och borde ha kuddar på varje yttre sida. De bör bäras under dina shorts.
 4. 4
  Stoppa in din skjorta. Se till att du stoppa in din skjorta runt, och inte bara på framsidan. Domaren kan eller inte kan ringa dig på det om din tröja är bara undangömt i fronten.
 5. 5
  Bär klotsarna. Dina knapar inte borde ha metallspikar, och borde passa dig bra. Dina skor också bör knytas innan matchen, kanske du även vill dubbelknut dem att se till att de inte lossnar. Var medveten om att det finns faktiskt mer än en typ av klotsar, vara säker på att dina är specifikt softball knapar, och inte någon annan sort.
 6. 6
  Äga en ombonad handske. Din handsken bör inte vara för stor eller för liten. Se till att du är ordentligt kan knäppa handsken stängs för att greppa en boll innan du går in i ett spel, vilket skulle kunna betyda att bryta den i. Här är några idéer:
  • Sätt en softball i handsken och sedan placera den under madrassen. Sov på det genom natten, och det bör vara flexibel på morgonen.
  • Många sportbutiker äger en olja som du kan sätta på din handske innan den i ugnen som gör underverk för sin styvhet.
  • Placera en softball i din mitt, och linda handsken helt i garn. Efter ett par dagar för att vara insvept ska mitt vara redo att gå.
 7. 7
  Bär softball strumpor. Dina strumpor kan vara vilken färg som helst: så länge som hela teamet matcher under en match. Vid en praxis, är det inte nödvändigt att bära strumpor om inte din coach föredrar det, eller om du inte har reglagen för någon särskild anledning.
 8. 8
  Bär inte smycken. Domaren kan ringa dig på det om du bär smycken, och du kan missa din inningen att slå till. Om du har dubbar i öronen som inte kan tas bort av någon anledning, sätta tejp på öronen. Du får inte bära alla smycken, som ingår ringar, halsband, metall hår stift / clips, och örhängen.
 9. 9
  Ha en knäskydd vid behov. Även om det inte är tänkt att, kan din kalv skrapa marken samtidigt som du drar. Om du tror att du av misstag kan göra detta, kanske du vill investera i en bra knäskydd. Medan du är i området eller fältarbete, kan din knäskydd vila på din vrist. Men när du är på slagträet, bör din knäskydd har migrerat till din smalbenet. Detta kommer att göra en massa bra när du skjuter. Det finns två typer av knäskydd, av vilka en är placerade vid knäet. I de flesta fall människor kvar där även när de inte är upp till BAT.

Tips

 • Om du är en stoppare, bör du ha rätt redskap att bära innan en praxis eller starta ett spel.
 • Bära hjälm när du slår live!
 • Köp en speciell handske beroende på din position i INÄGA. Om du är osäker på vilken handske att köpa, fråga någon som vet.
 • Om du har några frågor om en enhetlig, be din tränare.
 • Många människors händer blir irriterad från vadd. Om du tror att du är en av dessa människor, bör du ha en eller två vadd handskar, beroende på diskretion.
 • Se till att du tar en liten ledning beroende på om catcher är bra eller dåligt.
 • Vara beredda att ha framställas kan göra ditt spel / turnering / praktik gå mycket smidigare!
 • Kom alltid ihåg att sätta din knäskydd på smalbenet om du batting.
 • Kontrollera att bandet är på öronen om du bär örhängen.

Varningar

 • Om du försöker att fånga utan ordentlig catcher utrustning, kan du skada dig själv till den punkt att avsluta din softball karriär. Bär alltid din catcher utrustning när fånga, även om det är en avslappnad pitching praxis.
 • Sliding utan glidare, en knäskyddsfickor, eller strumpor kan orsaka allvarliga skador. Aldrig glida utan rätt utrustning!
 • När du går in i ett spel, se till att du följer alla klädkoder. Domaren har rätt att ta dig ur spelet om du inte uppfyller normerna.