Wke

Hur man ska behandla genital herpes naturligt

Orsakas av herpes-Simplex Virus-2, är genital herpes en vanlig sexuellt överförbar sjukdom som producerar ett utbrott i underlivet, skinkor eller anala området av både män och kvinnor. Även medicinering är tillgänglig för att kontrollera och förhindra att dina utbrott, kan du ta reda på hur man behandlar genital herpes naturligt, vilket i sin tur kan bidra till att stärka din hälsa på grund av de åtgärder för att stärka immunförsvaret.

Steg

Hur man ska behandla genital herpes naturligt. Förstå tecken och symtom på herpes så att du kan göra ett välgrundat beslut om behandling.
Hur man ska behandla genital herpes naturligt. Förstå tecken och symtom på herpes så att du kan göra ett välgrundat beslut om behandling.
 1. 1
  Förstå tecken och symtom på herpes så att du kan göra ett välgrundat beslut om behandling.
  • Under den första förekomsten av ett herpes utbrott, känner du att du har influensa. Blåsor börjar inträffar runt infektionen platsen, och efter några dagar, kommer de att gå sönder och bli smärtsamma, sipprar sår. Utan behandling kommer dessa sår läker i cirka 3 veckor, men det kan ta längre tid för kvinnor. De sår vanligen inte lämnar ärr.
  • Efter det första utbrottet, kommer viruset flyttar till nervcellerna och bli vilande. Faktorer som stress eller sjukdom kan leda till efterföljande infektioner eftersom ett nedsatt immunförsvar kan vara en faktor i viruset blir aktivt igen. Efterföljande upprepningar brukar läka snabbare och är mindre smärtsamt än det första utbrottet, och vissa drabbade hävdar att de känner smärta, domningar, klåda eller ömhet i samband med villkoret timmar till dagar innan sin debut.
 2. 2
  Börja med att förbättra din kost för att behandla herpes naturligt.
  • Använd mat rik på vitamin B och C, zink, järn, mineraler och / eller lysin att bidra till att stärka ditt immunförsvar.
  • Ett dagligt intag av färsk frukt och grönsaker, t.ex. papaya, morötter, fikon, aprikoser, äpplen, kål, rödbetor, mango etc. bör arbetas in i dieten.
  • Undvik socker, skräpmat och alkohol, och röka skall upphöra helt och hållet.
 3. 3
  Använd olivolja som en behandling genom att ta en kopp och tillaga den i en kastrull. Lägg lite bivax och lavendel. Efter det att blandningen har svalnat, sprida det på det område som innehåller utbrottet.
 4. 4
  Intag echinecea som en annan behandlingsmetod grund av dess immunsystemet egenskaper.
 5. 5
  Överväg propolis i en salva formulär. Propolis är vaxartad substans som bina gör.
 6. 6
  Ät vulgaris ört prunella eller svamp rozites Carpeta (även känd som gypsy svamp) som behandling för herpes.
 7. 7
  Använd en kylklamp på det drabbade området. Detta kommer att bidra till att minska smärta och svullnad.
 8. 8
  Ta ett varmt bad med bakpulver för att lindra smärta och klåda.
 9. 9
  Håll ditt könsorgan rena och torra.

Tips

 • De flesta naturliga behandlingar har inte godkänt för behandling av herpes av FDA så du hittar dem under näringstillskott istället för med den vanliga over-the-counter läkemedel.

Varningar

 • Genital herpes ökar risken för livmoderhalscancer hos kvinnor, så regelbundna cellprov är nödvändiga för att säkerställa att cancern inte uppenbart.