Wke

Hur man slår en slowpitch softball

Om du är ny på Slowpitch softball, här är några steg för att förbättra din träffa. Det kommer att hjälpa att utöva detta med verkliga kannor liksom i en vadd bur.

Steg

Hur man slår en slowpitch softball. Ta flera gungor för att värma upp.
Hur man slår en slowpitch softball. Ta flera gungor för att värma upp.
 1. 1
  Välj din bat. Se till att det är en juridisk slagträ för din liga. Din coach eller manager kommer förmodligen kontrollera att ut först. Bat bör inte vara för lång eller för tung för dig att ha utmärkt kontroll och känna sig bekväma svänga den. Bat hastighet är mycket viktigare att storleken av BAT i hur bra eller hur långt du kommer att träffa bollen.
 2. 2
  Ta tag i bat. Om du bat righty, kommer du sätta din högra hand ovanför vänster och tvärtom om du bat Lefty. Grip nära handtaget, men känn dig fri att kväva upp om du behöver större kontroll.
 3. 3
  Ta flera gungor för att värma upp. Se till att du är tydlig med att träffa någon och få dina muskler redo att svinga hårt. Swing hela vägen genom och öva god teknik.
 4. 4
  Kliv in i smeten ask i en hållning som känns bekväm. De flesta människor står direkt parallell till hem plattan. Du kommer att vilja justera avståndet från hem plattan för att ge dig utrymme att slå bollen om insidan men inte så långt bort att du inte kunde nå en plats på utsidan av plattan. Du kommer att vilja ha bra balans och flytta fötterna om skuldra längd isär. Se till att din bakre foten (en närmast catcher) är väl planteras som du kommer att använda den här foten för att driva och vinna makt när du svingar.
 5. 5
  Ta en eller två svängningar i smeten ask. Se till att din sving täcker hem plattan. Stigningen har att göra det över hem plattan så se till att du står där bollen kommer att passera dig mellan bröstet och halva låret. Du kan hålla upp en hand om du behöver mer än ett par sekunder för att få set och sedan bara sänka den när du är klar.
 6. 6
  Håll ögonen på bollen. Bollen måste båge mellan 6-12 fot och landa precis förbi hem plattan. Bestäm så snabbt som möjligt om detta kommer att bli en pitch som du kommer att kunna träffa väl. Många gånger du kan få kontakt med en stigning som är utanför strejken zonen men det kommer inte vara din bästa hit så försök att inte svänga på dem. Om planen är platt (inte arch 6-12 fot), även om den korsar plattan, behöver du inte att svänga och planen kommer att kallas en boll. Om du inte kommer att svänga, koppla av och kliva ur smeter rutan när bollen passerar plattan. Se till att din bat är tillbaka och redo att gå om du planerar att svänga.
 7. 7
  Sväng snabbt på bollen, svinga bat nivå eller mycket svagt uppåt. Kom ihåg bat hastighet är nyckeln här och se till att svinga genom bollen. Ditt mål är att försöka få pipan av BAT att träffa mitt på bollen. Du kommer att ha mer tid att vänta eftersom bollen kommer in på en långsam båge så se till att du samtidigt din sving för att få kontakt med bollen som den korsar din strejkzonen och där du träffar bollen bäst. Stride mot kannan när du svingar för att öka din fart och bat hastighet. Linje-enheter är snabb och oftast svår att fånga inte slå direkt på en Fielder så det är därför du vill svänga nivå. Om du dyker upp bollen (slå bollen högt i luften) utan större avstånd, är du svänger upp för mycket. Pop ups kommer att ge fielders tid att komma under bollen för att göra det ut så justera din sving om det behövs. Också, Svinga inte ned antingen som detta kommer att orsaka en grounder och kommer också att ge de fielders en bättre chans att få ut dig. Om du träffar en foul boll (boll som inte är mellan de vita linjerna som sträcker sig till utmark staket) du kan ha svängt för tidigt eller du kanske inte har träffat bollen rakt. Försök också att se till att du gör kontakt med bollen på sweet spot av bollen eller vid den bredaste delen. De flesta metall softball fladdermöss har en större sweet spot som gör det lättare att slå bollen bra.
 8. 8
  Om du är i ett spel, kommer du att köra till första och lyssna eller titta på din första bas coach för att avgöra om du ska köra till andra eller bo på först. Alltid kör förbi påsen om tränaren inte vinka dig. Om detta är praxis. Få din bat tillbaka och gör dig redo att slå igen.

Tips

 • Förtroende är viktigt, så varje gång du kliver in i smeter rutan, tror att du kommer att få en bra träff.
 • Öva att bli en bättre torped. Koncentrera dig på att svänga genom bollen och svängande nivå. Ju fler platser du tittar på desto bättre kommer du att kunna avgöra vilka bollar och som är strejker. De flesta människor är pull hitters (hit till vänster fält om du är en righty eller högra fältet om du är en lefty) speciellt i slowpitch softball så blir ett bra drag torped först. När du har ner grunderna, så du kan arbeta på att slå bollen till det motsatta fältet
 • Se till att du väljer den tyngsta bat du kan svinga snabbast. Båda är viktiga, men det är bättre att offra en liten bat vikt för en snabbare sving.
 • Var inte rädd för att ta en plats eller två om du är nere på din sista strejken. På din sista strejken, svänga om det är nära. Även om du får reda på att du kanske kunna flytta en löpare över. Dessutom kan vissa kannor blir besviken om de har problem med att kasta strejker så inte ger dem en lätt genom att svänga på en dålig plan.

Varningar

 • Se till att du är fri från andra människor, djur och föremål innan svänga. Fladdermöss kan göra ont!

Saker du behöver

 • Bat
 • Softball (er)
 • Pitcher eller pitching maskin
 • Batting handskar (särskilt om du tar många svängningar)