Wke

Så att börja dagen

För vissa människor, särskilt de som lider med depression frågor, komma upp på morgonen är mer än bara slå viljan att snooza. Vad ska du bry komma till? Hur hälsar du på dagen om du är upprörd, deprimerad, orolig eller frustrerad? Du kan vara deprimerad, instängd eller bara letar efter någon förändring i din dagliga rutin.

Att veta hur man vaknar upp och börja en ny dag är viktigt att göra livet roligare och motiverande. Och det är lättare än du tror.

Steg

Så att börja dagen. Fokusera på dina mål för dagen, och få dem gjort så fort som möjligt.
Så att börja dagen. Fokusera på dina mål för dagen, och få dem gjort så fort som möjligt.
 1. 1
  Ut ur sängen. Om det är svårt för dig då ställa en väckarklocka och lägg dem på ett bord eller fönsterbräda över rummet så du måste gå upp för att stänga av den. Få en vän att ringa dig och kontrollera att du är uppe, eller en familjemedlem för att väcka dig. Hitta ett sätt att tvinga dig själv så att resten av dagen kommer att bli lättare.
 2. 2
  Hälsar dagen. Ta en stund att dra tillbaka Gardiner, hälsar soluppgången (om du är tillräckligt tidigt!) Och bara vara tacksam för en annan dag. Så många människor är alltför trakasserad eller "upptagen" att vara tacksam för de små sakerna, men i verkligheten är det bara tar några minuter och verkligen gör du bra.
 3. 3
  Vara optimistisk om dagen. Gör detta genom att titta på dig själv i spegeln och säga minst 10 bra saker om dig själv, till exempel, "Jag är bäst" eller "jag har fina ögon." Det kommer definitivt att förbättra din dag.
 4. 4
  Gör dig redo. Ha en dusch, äta frukost, klä på, gör vad du måste göra för att förbereda sig för dagen. Packa din väska, samla dina böcker. Låt inte någon stress eller oro hävdar dig - bara fokusera på att få klar och hålla lugn och avslappnad.
 5. 5
  Fokusera på dina mål för dagen, och få dem gjort så fort som möjligt. Beskriva vad arbetet / läxor du behöver göra, ärenden som ska slutföras, osv och sedan gå rakt fram och göra dem.
 6. 6
  Lita på din inre styrka för att lösa eventuella problem som dagen.
 7. 7
  Kom ihåg detta: "Om livet inte le mot dig, kittla livet" tills det skrattar! "
 8. 8
  Sing (eller hum) någon låt med ett positivt budskap.
 9. 9
  Ät frukost. Det är ett hälsosamt sätt att börja dagen och hjälper dig hela dagen. Det är bäst att äta inom en timme att vakna upp.
 10. 10
  Motion. Det frigör kemikalier i hjärnan som gör att du känner dig bättre.
 11. 11
  Smile. Det kommer att släppa må-bra-kemikalier i hjärnan, och att du känner dig glad, den bästa sinnesstämning för att starta någon dag.

Tips

 • Ta en varm eller varm dusch strax efter uppvaknandet att höja din kroppstemperatur till ett normalt tillstånd. Detta kommer också att lugna de muskler som är trånga på grund av att sova i en obekväm position.
 • När du passerar någon inte så glad, le mot dem och säga "hej!". Det kan verkligen muntra andra upp för att göra deras dag ljusare.
 • Kom ihåg ingen dag är densamma.
 • Om du är andlig, börja dagen med lite meditation eller bön. Detta kommer att hjälpa dig att sätta ditt liv i perspektiv istället för att hoppa med huvudet först in i din dag.