Wke

Så att slå hemlängtan

Även om du har roligt på semester eller ha tid av ditt liv på college, kan du fortfarande känner hemlängtan. Home är tröstande, bekanta och fylld med människor som älskar och bryr sig om dig. Även om det är lätt att komma ner på dig själv och vill köra tillbaka hem, det finns åtgärder du kan vidta för att övervinna hemlängtan. Här är en guide på Google för att slå hemlängtan.

Steg

Så att slå hemlängtan. Börja med att ha några enkla bilder av specifika kära som du missar.
Så att slå hemlängtan. Börja med att ha några enkla bilder av specifika kära som du missar.
 1. 1
  Börja med att ha några enkla bilder av specifika kära som du missar. Alltför många bilder kan leda till alltför många missade minnen.
 2. 2
  Hitta en aktivitet att göra när du missar din familj. Kanske måla eller sy? Du kan alltid skicka ditt hem skapande tillbaka så en del av er kommer att vara med dem. Detta hjälper också dig från att fokusera på hem för mycket.
 3. 3
  Kontrollera att du har en vän. Du kommer att vara hemlängtan mycket oftare om du är ensam. Att ha en vän ger en distraktion från mår dåligt, och det ger dig någon att prata med om det som kan trösta dig och få dig att må bättre.
 4. 4
  Om du inte kan ansluta med ditt hem och är avskilt dagbok. Berätta det din oro och hur du har känt. Home är ofta en källa till trygghet och kärlek. Att ha något att sätta dina känslor i förhindrar saknade dessa egenskaper.
 5. 5
  Ring mamma, pappa, sis, bro, kusin, mormor eller vem och hålla kontakten. Det är viktigt att acceptera det faktum att du är utanför hushållet så håll din kallelse begränsas till en eller två gånger i veckan. Ringa för mycket kommer att få dig att känna en del av händelserna även om du inte är, och kommer så småningom att leda till mer hemlängtan.
 6. 6
  Håll en positiv attityd! Tänk på alla de fantastiska saker som händer just nu. Kanske du är borta på college eller starta ett nytt liv? Fokusera på att göra ett nytt hem i stället för att missa ett gammalt. Och om du bara borta tillfälligt försöka njuta av vad du upplever nu. När du kommer tillbaka, vill du inte att se tillbaka och se att all din tid ägnades i misär.

Tips

 • Tänk på hur lycklig du är att ha en plats eller människor som är värt saknas. Skulle inte det vara värre om du inte missa dem alls?
 • Oroa dig inte om vad som händer hemma. Koncentrera dig på vad du gör när du är, inte vad som händer hemma.
 • Håll kontakten!
 • Om du missar din pojkvän, skriva kärleksbrev till honom.
 • Det finns många sätt att hitta och göra bostäder någon annanstans inte känna sig tvungen att överväga en plats ditt hem hitta en ny nära dig.
 • Du kommer så småningom att komma över att vara hemlängtan. Människor går iväg till college och flytta bort hela tiden. Så försök att komma över det, och gå njuta av livet!
 • Koncentrera dig på vad du gör, i stället för de människor du missar.

Varningar

 • Kom ihåg att människor hemma saknar dig så mycket du saknar dem. Om du vet kommer i kontakt med dem kommer att göra dem upprörda, kommer det att vända i göra dig upprörd. Höra dem gråta kommer inte få dig att må bättre. Istället för att ringa försöka mejla eller skriva brev.