Wke

Hur bli av med depression

Depression är en sak som håller en person ner. Är du, eller en nära familjemedlem eller vän, som lider av det? Jag hoppas inte. Men ifall jag skrev den här artikeln för att hjälpa till människor över hela världen.

Steg

Hur bli av med depression. Skjut dig borta från olycka.
Hur bli av med depression. Skjut dig borta från olycka.
 1. 1
  Få ut lite! Även om du inte känner för att stiga upp, gå ut och upptäcka nya platser, ge dig bättre det en go! Du vet aldrig vad som kan hända. Ja, jag är rätt. Kanske något mycket spännande kommer att hända, som att gå till en restaurang och vinna en gratis middag, eller är den 1000: e kund i en butik.
 2. 2
  Smile! Depression kan dödas när du har ett lyckligt leende på läpparna. Det kan vara så användbart. Även om du inte lider av depression, ta en chans att le och blända dig.
 3. 3
  Ta del! Livet kan vara så mycket enklare om du håller dig borta från att tänka negativa tankar, och bara flytta och göra! Delta i saker som du kanske aldrig kunnat föreställa till exempel: baka contest, en kids fun club, söka roliga jobb som att läsa för barn, etc. Det kan vara vad du vill.
 4. 4
  Skjut dig borta från olycka. Detta är mycket viktigt för en person som lider av depression. Tänk på bra saker. Du kan göra detta genom att titta på en komedi film (för att hålla dig bort saker) eller titta på ett fotoalbum av det förflutna, för att få dig att le och minnas goda minnen. Skjut dig borta från negativa tankar.
 5. 5
  Stick med människor som du är mest nära. Om det inte finns någon liknande, hitta en vän till dig som aldrig drog ett argument med dig, aldrig misshandlat dig eller aldrig gjort dig att må dåligt om dig själv. En som också är snäll, generös och inte domdera eller självisk. De kommer att få dig att känna bättre.
 6. 6
  Get up! Sitt inte bara där och vara lat. Du har bara ett liv, så att du bättre leva det! Inte spendera eftermiddagen vistas i sängen oroande att du aldrig kommer att må bättre. Detta kommer att få dig att känna hemskt. Sov inte under dagen. Gör något uppmuntrande.
 7. 7
  Bara njuta! Sluta oroa dig, mår dåligt, tänker på negativa saker och njuta. Njuter behöver inte vara en knepig uppgift, det är en fantastisk känsla av glädje som en person har att göra minst tio gånger i sitt liv. Så bara vara glad!
 8. 8
  Erbjudande! Om det är ett jobb som du letar efter, gå ut och få det innan någon annan gör det! Min väns dotters skola hade en tom kortplats för matematik klass och hon erbjöd sig att ta det! Nu är hon har så roligt barnen undervisning dagis om siffror!
 9. 9
  Pratar mycket. När du börjar prata (om något bra) kommer du att känna dig mer bättre. Men tala inte om dåliga saker och bekymmer. Det är bättre om du pratar om något glad eller rolig. Tillbringa en kväll med din familj och berätta skämt till varandra eller göra något kul tillsammans.
 10. 10
  När du får depression, känner du att du är svag. Jo, jag känner inte så! Försök att skjuta bort den tunga tanken på den svaga du är kropp och tro att du är den mäktigaste personen i världen! Det kan vara dumt, men det fungerar och känns bättre. Vad jag egentligen försöker säga är att: aldrig koncentrera sig på något som är motsatsen till positivitet och lycka, eller du kommer att känna all din lycka flyter bort från dig. Om du inte vill att det ska ske, undvika alla negativa liv omkring dig.

Tips

 • Var vänlig. Om du är otrevlig mot andra, kommer de att vara oförskämd tillbaka till dig och sedan snart folk kommer att sluta hata dig, vilket kommer att orsaka ännu mer angryness, sorg och värre: depression.
 • Tillbringa mer tid med människor som får dig att skratta. Snart kommer du att skratta your head off och njuter!
 • Om vad som orsakade depressionen var andra människor som gör narr av dig av någon anledning då måste man förstå att ingen kan döma dig, eller göra narr av dig. Du är vem du är, och om du inte gillar dig själv då du behöver ändra, men om du sedan förbli densamma och strunta i vad andra säger.
 • Försök att inte ge i lättja! Det ska verkligen hålla ner dig och försök att ta kontroll över ditt liv. Gå upp och göra något!
 • Titta på människorna runt omkring dig. När de blir sjuka, de försöker att vara lycklig. När de är trötta, de gör en förbättring att tala med andra. Se hur de är så fulla av energi och liv medan du är tråkig. Gå upp och göra något, att leva på rätt sätt i ditt liv!
 • Få ett husdjur och leka eller gå med det!
 • Undvik att titta på skräckfilmer. Med detta, kommer det att du föreställa negativa tankar.
 • Använda sig av läkarundersökningar för att se om din depression är ett resultat av brist på Omega 3. I en nyligen publicerad artikel, fann amerikanska forskare låga halter av omega 3-fettsyror i mormjölk av kvinnor med förlossningsdepression.