Wke

Hur handskas man med utstående tänder

Är du en grabb som har att göra med utstående tänder? Är du trött på ungar förödmjukande dig för det? Vill du att sluta låta dina tänder komma i vägen för dig att göra vad du verkligen älskar att göra? Om du vill ha någon av dessa saker, kom ihåg att du inte är ensam. Läs vidare för att hitta några sätt att stoppa dina tänder från att ta kontroll över ditt liv.

Steg

Hur handskas man med utstående tänder. Försök att få dina tänder fast.
Hur handskas man med utstående tänder. Försök att få dina tänder fast.
 1. 1
  Försök att få dina tänder fast. Om detta är omöjligt på grund av eller andra skäl, läs vidare.
 2. 2
  Se till att hålla tänderna rena och vita. Du kan göra detta genom borstning, och använda munvatten minst två gånger om dagen, eller när du äter. Om du vill försöka få dina tänder vit, antingen professionellt eller med en hemma blekning kit.
 3. 3
  Om du är en tjej försöker att belysa ytterligare en funktion för att ta bort uppmärksamheten från dina tänder. Försök mascara och / eller ta ut dina vackra ögon, eller rouge för att spela upp dina fantastiska kindben.
 4. 4
  Bär någon klarröd försöka hålla mig till lättare rosa.
 5. 5
  Försök med munnen stängd, eller bara le som du normalt gör när du skrattar åt en väns skämt. Alla har brister så varför ska du bry dig om dina tänder är lite trasslat?
 6. 6
  Inse också att det finns människor för alla och, ja, till och med de som tror att utstående tänder är sexiga, att dugg: webbplatsen för detta är http://groups.yahoo.com/group/buckteethlovers/. Som sådan, är stolt över vem du är är nyttigt och en glad, fördelaktigt sätt att leva ditt liv.

Tips

 • Fokusera på andra saker att göra för dig ansikts ofullkomlighet. Liksom, vara en lojal vän. Skratta mycket! Det är ok! Om du skrattar och tillräckligt (bara vara noga med att inte över-grund det), kommer människor faktiskt vänja dina tänder och börja titta på andra saker som sticker ut, som dina glittrande ögon när du skrattar! Efter ett tag kommer folk vänja sig tänderna och automatiskt se förbi det när de ser dig.:) Var glad! Skratta mycket! Var en god vän! De flesta människor som har "brister" är riktigt trevliga människor! Försök att vara en av dem! (Folk säger att jag är;)) =
 • Ha regelbundna tandläkarbesök, minst två gånger per år.
 • Låt inte dina tänder komma i vägen för saker som du älskar.
 • Om folk inte gillar dig eftersom dina tänder, de är inte dina riktiga vänner.
 • Om folk mobba dig på grund av dina tänder, försöker ignorera dem och det kommer förmodligen att försvinna. Om inte stå upp mot dem, de är troligtvis bara en osäker person på insidan, agerar som en tuff kille / tjej på ut.
 • När du tittar i spegeln, peka dig ut varje del av ditt ansikte, och förmodligen koncentrera och gräma om nackdelarna! Kom bara ihåg att vad andra människor ser är egentligen bara grundläggande saker om ditt ansikte. Så oroa dig inte!
 • Du är din värsta kritiker. Du kanske tror att dina tänder ser riktigt illa, men i verkligheten är de förmodligen inte!
 • Egentligen le för dina bilder, du kommer att se mer naturligt då väljer att täcka upp det.

Varningar

 • Om du bestämmer dig för att bleka tänderna hemma vara försiktig och följ instruktionerna exakt. Om du är ett barn, se till att du får en förälders tillåtelse, och det skulle förmodligen vara en bra idé att ha vuxen tillsyn.
 • Igen om du är en tjej som planerar att bära smink, och är ung be en förälder om lov innan du prova det.