Wke

Hur man förbereder sig för att bada

Sig redo att bada tar bara några enkla steg för att garantera en trevlig och intressant tid vid poolen eller stranden.

Steg

Hur man förbereder sig för att bada. Ta reda på var din närmaste simhallar anläggningen är och ta reda på tider och priser.
Hur man förbereder sig för att bada. Ta reda på var din närmaste simhallar anläggningen är och ta reda på tider och priser.
 1. 1
  Ta reda på var din närmaste simhallar anläggningen är och ta reda på tider och priser. Bestäm om du kommer ensam eller med vänner och sortera ut där du möter etc.
 2. 2
  Få en rymlig, lätt att bära, vattentät väska för att hålla allting.
 3. 3
  Kontrollera att du har en baddräkt som inte är för hårt eller för löst. Prova på och kolla i förväg. Om du vill simma under vatten eller känner att du behöver dem, se till att du har några bra glasögon som passar dig. Sätt dem i väskan. Om du vill ha en, packa en badmössa.
 4. 4
  Få en bra storlek handduk och lägg den i väskan.
 5. 5
  Om du vill duscha efter du kommer ut ur poolen, sätta tvål och schampo i väskan. Också, packa en hårborste.
 6. 6
  Om du vill, ta en flaska vatten eller ett mellanmål för när du kommer ut ur poolen.
 7. 7
  Om du tar saker som din mobiltelefon som inte kan bli blöt, ta dem i en separat liten väska, fickor av dina kläder eller en vattentät påse som du kan sätta i din simning väskan.
 8. 8
  Om du simmar i en dörr anläggning, kanske du behöver solkräm för att förhindra ytterligare skador på huden.
 9. 9
  Det bidrar till att göra stretchövningar (5 ~ 10 minuter) innan du hoppar i poolen. Minimerar muskelstelhet efter flera varv i simning.

Tips

 • För tjejer är det en bra idé att blöta håret med vatten först innan du låter den drabbade klor. detta orsakar håret att inte suga upp så mycket klor och skada håret.
 • Om du ska göra mycket hård simning eller simma under en lång tid, ta en sportdryck som makten stöd eller göra vissa saft och lägg den i en flaska. Ta den med dig på sidan av poolen och ta klunkar mellan längderna. Detta kommer dock bara verkligen fungerar om du simmar längder eller gå till lektioner som du skulle behöva hålla sig i rörelse drycken runt.
 • På min skola pool, på den första dagen, räckte coachen ut våra baddräkter i plastpåsar. När vi fick ändras, doppade vi huvudet i poolen, sedan gick över till tränare. Han capped då oss. Han berättade sedan att jogga runt skolan som en uppvärmning. Det var roligt, eftersom pojkarna bär speedos och alla i klassrummen stirrade. När vi återvände, övade vi sätta på och utanför simma cap.

Varningar

 • Se till att du följer reglerna vid simhallen och alltid vara förnuftig i vattnet.
 • Inte simma med kontakter om du bär glasögon
 • Ta inte med elektronik med dig.