Wke

Hur att campa minimalistisk stil

Minimalistisk camping kan låta överflödigt med tanke på att många människor campa för att komma bort från våra tungt materialistiska livsstil. Men när man tänker på all campingutrustning som har saluförts på dem som älskar att campa, är det möjligt att sluta släpa ett substitut för nästan allt i ditt hus och till slut genom att inrätta en mini-slott hemifrån. Var är det roliga i att dra alla dina sysslor och grejer med dig?

Minimalistisk camping handlar lika mycket om attityd som det handlar om utrustning, och gör dig själv utrymme att bara komma igång är det mest befriande aspekten av alla. Visa över-packers och campare konsumistiska precis hur minimalistisk camping bör vara!

Steg

Hur att campa minimalistisk stil. Var beredd att grov det, att anpassa vad naturen ger och att göra de saker som du har gör dubbel plikt.
Hur att campa minimalistisk stil. Var beredd att grov det, att anpassa vad naturen ger och att göra de saker som du har gör dubbel plikt.
 1. 1
  Var beredd att grov det, att anpassa vad naturen ger och att göra de saker som du har gör dubbel plikt. Minimalistisk camping handlar om eschewing den allt bredare spektrum av hemtrevliga bekvämligheter som säljs som campingutrustning. Per definition är en minimalistisk sommarlägret inte en växel-orienterad sommarlägret och är ofta en person som finner bara gå in i camping återförsäljare en överväldigande upplevelse, än mindre släpa allt det extra grejer om! Problemet med allt detta redskap är att det skräpar din upplevelse från början (vad man ska ta, vad man ska lämna, etc.), väger ner din transport, och det tvingar dig att göra erfarenheter som riktas av växel istället för att låta själv att ledas av de naturliga underverk omkring dig. Genom att lämna mer saker hemma och tar mindre och vara mer beredda att göra göra, kan du ha en otrolig minimalistisk camping erfarenhet.
 2. 2
  Tilld en liten till medelstor väska per husbil bara. Personer under 10 får dela en påse tillsammans, och kudos till alla över 10 som går med på att göra samma sak. De mindre påsar, den mindre grejer redan. Inom denna väska, har varje person att tillgodose sina kläder, skor, behov badrum (inklusive), underhållning behov, och allt annat som inte är direkt relaterade till inrättandet av campingen själv. Ställ utmaningen och berätta för dem att det finns inget mer utrymme. Och veto stora väskor!
  • Ha en grundläggande regel att om packaren inte kan bära sin egen väska i fem minuter utan att vilja lägga ner den, kan de inte ta det med dem men måste göra det ljusare.
 3. 3
  Räkna ut vad du behöver på campingen. Att överleva bekvämt för ett par dagar fram till några veckor, skulle grunderna du behöver är:
  • Boende: den, eller två eller flera tält om en stor grupp plus groundsheet. Bara ta tillräckligt tält för den mängd människor - du behöver inte extra tält för vardagsrum, kök och allt annat (om du gör, så boka stugor och undvika camping). Du kanske vill ha en generell tarp också, för alla typer av möjligheter.
  • Sovutrustning: per person du behöver en sovsäck. Extra kalla människor kan ta med antingen en varmare sovsäck eller ett extra utrymme filt.
  • Kläder: Var beredd att bära kläder mer än en gång (använder deodorant) och lagret för att tillgodose skiftande temperaturer. (Gått för långt? Ta en liten flaska tvättmedel som fungerar i kallt vatten. Du lätt kan rengöra några underkläder i ett handfat, och torka den på toppen av tältet.)
  • Matlagning redskap: Håll det riktigt basic. Ett litet fältkök (och bränsle) en till två potter, en tång och några skålar, äta (mess-kit), tallrikar, vass kniv och skärbräda, och några koppar för drycker liksom. Folie är utmärkt för massor av möjligheter och samtidigt en bordsduk kan vara händig, kan du även använda tidningen från enstaka läsningar. Har en liten mängd tvättmedel (lämplig för den naturliga miljön) och en alltför. Om du har burkar, ta med en konservöppnare (dessa kan även fästas på fickknivar) och en kapsylöppnare är användbart. Du kan avstå från stormkök och bara laga mat med en brand (minns matcherna) förutsatt att du är en kompetent brand maker. Också ha grundläggande yxa eller liknande verktyg för trä hugga.
  • Ljussättning: En ficklampa eller pannlampa per person. Om det inte, gå till sängs tidigt, prata i mörker tills du somnar, och gå upp tidigt. Du kommer att älska det.
  • Grunderna:, toalettpapper, rep, soppåsar, liten sömnad kit, essentiella mediciner, första hjälpen kit, och solkräm och kanske en myggnät om det är motiverat när man är på väg. Något mer och du får alltför märkvärdigt.
 4. 4
  Räkna ut vad du inte behöver på campingen. Det finns många saker som du inte behöver men som är starkt marknadsförs i tillägg lyx camping. Några av dessa inkluderar:
  • Kaffebryggare och alla andra apparater som har packats för camping ändamål. Behöver du verkligen en espresso eller är du redo för lägret kaffe?
  • Fällbara bord och fåtöljer. Kanske en hopfällbar pall är användbar men behålla matsalen och vardagsrum möbler hemma. Många campingplatser erbjuder bord och sittplatser, och naturen ger stockar, stubbar och andra naturliga föremål som din fantasi kan dra nytta av. Och om du får en Thermarest ® sele, kan du förvandla din liggunderlag till en stol utan mycket väsen, även det är overkill för vissa, så du kan också bara luta mattan upp mot en sten för komfort och sittplatser!
  • Fancy stora lampor, kaminer, eller något drev. Om dessa är din grej, kanske hyra en RV är ett bättre val, speciellt om du försöker också ta med parabolantenn.
  • Något fint och inte något som dina morföräldrar skulle ha känt när de gick camping. Detta test kommer att hjälpa dig att lämna massor av redskap hemma.
 5. 5
  Skär ner på badrummet måste. Allt du behöver är din tandborste, lite tandkräm (dela en tub med alla av samma kön som det är lättare i samma badrum), en bar av tvål, en liten flaska schampo (och balsam om du verkligen behöver det), och deodorant. Tandtråd är bra för både tänder och massor av saker som behöver binda upp, och tar inte upp mycket plats. Det finns ännu mer hard core versioner av tvätta håret, som bara använder tvål eller vatten, eller inte bry sig om att tvätta det alls, valet är ditt. Ett ansikte bricka ska göra dig för rengöring av ögon och ansikte och en för den genitala regionen för de morgnar när det finns ingen dusch anläggning och dessa kan tvättas och torkas under dagtid. Låt håret / kroppen / bad geler, parfymer, hårspray, mousse, skumbad, rakning redskap, hårborttagningsprodukter objekt, etc. hemma. Du är camping, och du kommer att lukta som naturen, lägereldar, och svettas mycket snart, så det är bäst att vänja sig!
  • Ta bort alla hår under armarna och ben hår innan du lämnar och sedan bara glömma det. Visst det kommer att växa lite, men kom ihåg - du är camping och livet är tillbaka-till-natur.
 6. 6
  Minimera val av livsmedel. Det finns gott om möjligheter i camping mat sektionen och snabbköpet, men du kan lätt ryckas på mat fronten, med alltför många kryddor, alltför många burkar, och alltför många paket gourmet av någon camping mat du har espied och trodde kanske smaka bra. Stick med vad du vet fungerar när camping, och det är grunderna.
  • Gör ett litet kit bestående av en liten flaska, salt och peppar, paprika eller chili pulver, liten soja, och en krydda av val som den grundläggande matlagning kit.
  • Köp drycker såsom mjölk, vatten, juice och öl som du behöver dem. Det finns ingen anledning att vara släpa längs något annat än vissa dricksvatten för bilresan.
  • Köp färsk frukt och grönsaker medan camping. Använd lokala gårdar som din källa.
  • Undvik att ha för många förädlade livsmedel. Några burkar bönor kan vara till hjälp, men inte ett helt sortiment av konserver.
  • Använd torkade livsmedel för att lägga torkade grönsaker till rätter du lagar mat.
  • Havre och kex vete gör goda frukostflingor.
  • Ris, pasta, och snabb matlagning korn är viktiga grunderna.
  • Tepåsar och direktmeddelanden påsar kaffe är användbara. Visst, kan du älska din perfekt bryggt kaffe men du camping, inte cafe slappa.
  • Fånga din egen fisk. Om du jagar, jagar din egen mat i legitima ställen, eller köpa lokalt slaktade kött. är också bra att ta med.
 7. 7
  Vara tuff på det roliga utrustningen. Bara ta vad du vet att du verkligen kommer att använda och inte en massa "vi kan använda detta om vi tar det". Carting kajak, cyklar, frisbees, bollar, badminton set, sparkcyklar, leksaker, vattenpolo set, volleyboll netto, kortspel, brädspel, elektroniska prylar, och gudarna vet vad alla tar upp utrymme och oroa utrymme på dina resor, som du måste tänka på när det passar och om det är i fara att bli bruten, förlorade eller stulna. Hur går det att garantera en fredlig camping resa bort?
  • Bra små roliga objekt för den minimalistiska sommarlägret inkluderar en kortlek, en uppsättning av berättande tärningar, en frisbee, och din baddräkt.
 8. 8
  Överväga att förbjuda de elektroniska prylar. Du har haft tillgång till dem året runt. Just varför måste du ta dem camping? Den bärbara datorn riskerar att tappas, bli smutsig och ha vatten dränkts över det - Ditto iPad och kanske även den bärbara musikspelaren. Som för en DVD-spelare i vildmarken? Vid det här laget är det inte så mycket camping som försöker sätta upp med erfarenhet! Få vild och lämna elektronisk utrustning i hemmet.
  • Återupptäck konversationer, berättande, rita i sanden / jorden, och stjärnorna. Ingen av dessa aktiviteter kräver komplicerad utrustning.
  • En för säkerheten är okej men stänga av den. Det är out of bounds för spel, e-post arbete, och tillgång till internet (om du inte ser upp hur man sätter upp ditt tält).
  • En kamera är förmodligen ett undantag, dokumenterat skönheten i allt du ser och lycka och vedermödor av era läger följeslagare är definitivt värt besväret.
 9. 9
  Anpassa och utvidga sig. Lär dig nya sätt att göra saker som du inte har tänkt på tidigare. Detta är bra för din kreativitet och känsla för. Så, har du inte ett stativ för dina kastruller? och göra en från stenar och stockar. Du har inte fått en klocka att berätta tiden? Berätta tid med din hand. Inga skålar för dessert? Tvätta de du använt för soppa först och återanvända dem för samma måltid. Det finns så många saker som du kan improvisera och vara påhittig om, att detta är i sig en rolig och spännande del av minimalistisk camping.
 10. 10
  Njut upplevelsen av minimalistisk camping. Om du beger dig ut till lägret med tankesättet att du beröva dig av lyx och komfort, kommer du sannolikt att njuta. Å andra sidan, om du har det tankesättet att du har tillräckligt för att överleva, plus lite godis, och att det verkliga syftet med resan är att återupptäcka naturen och din idérikedom, kommer resan att bli roligt och en sund, givande utmaning. Du kommer att lära dig mycket och upptäcka saker om dig själv och dina kolleger följeslagare camping som du inte visste förut och det är något redskap kan aldrig ge dig.

Tips

 • Öva hur man bygger en brand och sätta upp ett tält på hemmaplan innan de lämnar. Så att du inte kommer att känna så nervös över att inte se till att du kan lita på dina egna färdigheter! Du kanske även gillar att prova några måltider fältkök innan pågående men oftast det är inte så svårt att lära sig medan camping.
 • Följ en checklista så att du inte överbelasta dig med grejer.
 • Efter varje campingtur, se över din camping listan och stryka något du trodde var inte nyttigt eller kunde ersättas med ett annat objekt som redan finns på listan. På detta sätt kan du fortsätta att finslipa nedåt i listan tills du når din nästan perfekt minimalistisk camping lista för framtida resor!
 • Om du gör friluftsmåleriet, minimalize din camping redskap för att göra det lättare att bära din konst redskap. Var noga med att bära ditt måleri växel på en lång vandring runt hemma innan föra den på en camping resa för att se till att det är tillräckligt lätt att hantera. Din första resa du förmodligen ta för mycket, men när du får mer praktik med din valda plein air mediet kommer du att upptäcka vilka verktyg är nödvändiga och vilka som inte ens vänja. Om du aldrig har provat utomhus målning innan, vattenfärger är den mest kompakta, lätta medel att använda. Bara ta en ficka set eller några rör, några penslar resor och en akvarell journal.
 • Föredrar de handdukar som är små men suga upp vatten dramatiskt.
 • Camping checklistor varierar beroende på din destination och säsongen, överväga att hålla olika listor på din dator för att underlätta återbesök och uppdatera vid behov.
 • Om du planerar att sända din minimalistiska nätet camping erfarenhet, ta med en liten netbook istället för en tyngre laptop. Det kommer fortfarande att ge dig tillgång online och bär strömmen men storlek och vikt saken mycket vid vandring. Eller använda en smartphone för att bära strömmen, är det ännu mindre. Var säker på att det finns mobiltelefon service i din camping område för denna strategi och försöka minska det totala antalet prylar. En smartphone med en kamera inbyggd är bättre än en separat kamera, netbook och mobiltelefon.
 • Den bästa tiden för att diskutera vad som kan vara kvar nästa gång är i slutet av en lång vandring föra allt tillbaka från campingplats. Alla kommer att vilja lättare förpackningar nästa gång.

Varningar

 • Bygg upp till minimalistisk camping gradvis. Om meningen med resan är en cykeltur, lämna inte ut cyklarna. Gör en lista på vad du önskar att du hade tagit och jämför det med de saker du tog och använde inte. Förfina din utrustning tills den är personlig och optimerad för de verkliga vanor och personligheter av alla som regelbundet går på resan kan göra minimalistisk camping en underbar upplevelse.
 • Var noga med att ta med alla nödvändiga mediciner, vara minimalistisk handlar inte om att förneka verkligheten. Det sista du behöver är en allergisk reaktion mot en bee sting eller en astma attack och du har inte fört din medicinering.

Saker du behöver

 • Liten väska
 • Grunderna för camping enligt ovan
 • Tält
 • Baslivsmedel
 • Grundläggande läger matlagning leveranser