Wke

Hur att heja på en Notre Dame fotbollsmatch

Är det första gången du går till Notre Dame för en fotbollsmatch? Leta längre då följande sida om du är inriktad upp för att heja, Cheer, för Ol 'Notre Dame.

Steg

Hur att heja på en Notre Dame fotbollsmatch. Se till att du sitter i ett område med Notre Dame fans.
Hur att heja på en Notre Dame fotbollsmatch. Se till att du sitter i ett område med Notre Dame fans.
 1. 1
  Se till att du sitter i ett område med Notre Dame fans. Att vara i närheten av motståndarlagets fans kan vara skrämmande och irriterande. Om du är nära eleven avsnittet, bara att följa vad de gör.
 2. 2
  Att veta hur man gör buller är bara hälften av affären. När motståndarlaget har bollen, försöka göra så mycket buller som möjligt.
 3. 3
  Börja med koppning händerna över munnen och i ett "mjukt" scream börjar skrika "Ohhhhhh."
 4. 4
  Efter quarterback sätter i centrum, öppna koppen du gjort med dina händer och utöka din skrikande. Om quarterback börjar titta på sina mottagare, vågor eller påpekar något konstant, vet du att dess arbete.
 5. 5
  Beroende på var dina platser är, kanske du vill följa eleverna i de övriga ND jubel. Den alumner avsnitt jubel aldrig hos eleverna inte dess under en kickoff (se tips avsnitt).
 6. 6
  ALDRIG skriker när Notre Dame har bollen! Du kommer att bli generad rörigare och förmodligen förlöjligad av alla ND fans i området för resten av matchen.

Tips

 • Efter ett ND touchtown: Omedelbart efter poäng, slap hand med Notre Dame trogna omkring dig. Vänta kampen låt att spela och klappa tillsammans i samklang med sången. Sång är inte nödvändigt men uppmuntras.
 • Bär Notre Dame kläder
 • Det kanske inte verkar som det, men det avspark jubel är egentligen en förlängd "går irländare!".
 • Under en kickoff: Peka pekfingret på höger hand i luften och gör en cirkelrörelse med armen. Samtidigt, skrika samma (Ohhhhh) som du gjorde när motståndarlaget hade bollen, men inte så högt. Som kickern börjar röra sig mot bollen för att sparka den, öka din skrän i ljudstyrka och ton. När bollen sparkas, avsluta Ohhhhh och vänta en sekund. Procédé sedan att skrika "irländare!" extremt högt.
 • Efter den extra punkten görs efter en touchdown, gör studenten sektionen armhävningar där en elev kastas i luften en gång för varje punkt som ND har.
 • Glöm inte att ta dina nycklar ut och "jingle" dem på 3rd down pjäser. Detta beror på att 3: e ner är en "nyckel" ner.
 • Låt dig inte skrämmas av de motstående fansen. Vanligtvis kommer de att ha sina stunder av härlighet under spelet.

Varningar

 • Vid rivalitet spel som ettor mot USC eller Michigan, kommer ljudnivån vara extremt hög. Om du behöver lämna, se en av mittgången vaktmästarna (bär gul) för att eskortera dig ut.
 • Aldrig sitta ner på en stor tredjedel ner spel!