Wke

Hur att öka blodflödet

Dålig cirkulation och blodflöde orsakar ofta en stickande känsla i händer och fötter. Du kan också märka att dina fötter och händer somnar ofta. För att öka blodflödet till hela kroppen och dessa extremiteter, är det viktigt att genomföra några dagliga aktiviteter, som lätt tillåter syre att flöda i hela kroppen mer effektivt. Följ dessa tips för att minska dålig cirkulation och öka blodflödet.

Steg

Hur att öka blodflödet. Delta i regelbunden motion minst 4 till 5 dagar i veckan.
Hur att öka blodflödet. Delta i regelbunden motion minst 4 till 5 dagar i veckan.

Aktivitet

 1. 1
  Delta i regelbunden motion minst 4 till 5 dagar i veckan. Ta för vana att hitta aktiviteter som du gillar att göra. Någon typ av fysisk aktivitet som får blodet att pumpa är perfekt. Om du utför dagliga sysslor, såsom dammsugning, moppning, dammning eller skrubbning räknare hjälper dig att bränna kalorier och gör att du svettas, gör denna verksamhet upp till 3 gånger i veckan. För de andra 2 eller 3 dagar, hitta andra aktiviteter som promenader, jogging, löpning eller aerobics för att få dig att flytta. Promenader på ett köpcentrum kan vara bekvämt.
 2. 2
  Gå istället för att köra till butiker nära ditt hem. Samtidigt ha en bil är bekvämt, kan det leda till begränsad aktivitet. Om du behöver göra en del shopping, gå till närmaste butik istället för att köra. Bär matkassar med dig, som kommer att hjälpa dig att bränna mer kalorier.
 3. 3
  Motstå parkera bilen på en parkeringsplats nära ingången till butiken. Varje steg räknas. Parkera bilen längre bort från ingången till butiken och få in några allvarliga promenader.
 4. 4
  Ta trappan före och efter arbetet, samt vid lunch. Ta en hiss del av vägen, om det behövs.

Hetta

 1. 1
  Fyll badkaret med ångande hett vatten. Kontrollera vattnet innan du försöker få i. Vattnet bör vara varmt, men bör inte vara skållhet. Varmt vatten hjälper till att slappna av spända muskler, för att öka blodcirkulationen. Det ökar också blodcirkulationen och tillåter syre att flyta smidigare i hela kroppen.
 2. 2
  Slå på varmvatten i duschen. Kontrollera temperaturen på vattnet innan du hämtar i dusch. Andas in ångan från dusch. Problem med bihålorna och bröstet överbelastning kan också störa syreflöde i kroppen. Ångan hjälper till att lossa trängsel, öppnar näsgångarna och tillåter dig att andas bättre, vilket hjälper till med syre flödet och blodcirkulationen.
 3. 3
  Massage områden på kroppen som är täta eller spänd. Inflammation från dessa muskler kan blockera vägar som syre använder för att resa inom kroppen. Detta stör ofta med blodcirkulationen och blodflöde. Genom att massera dessa muskler kommer du släpper naturligt förekommande toxiner i kroppen och uppnå bättre blodcirkulation.

Tips

 • Lök och vitlök har visat att inte bara förbättra blodflödet, men också slappna av musklerna i kroppen.
 • Ät kryddstark mat, som innehåller capsaicin från heta peppar (till exempel cayennepeppar) i dem. Denna kemikalie ökar blodflödet i hela kroppen. Det är därför många människor blir spolas när de äter vissa kryddstark mat.
 • Kryddor och örter som cayennepeppar, ingefära och vitlök alla bidra till att öka blodcirkulationen. Dessa kryddor innehåller också tinktur, som lätt absorberas i kroppen. Tinktur bidrar till att minska kolesterolnivåer, renar blodet, förebygger hjärtsjukdomar och slagsmål mot åderförkalkning.
 • Fråga din läkare hur mycket niacin han kan rekommendera, det är en ganska harmlös B-vitamin, få den version som orsakar rodnad och kräver ökande mängder som du blir van vid det (börja med 250 mg tablett - eller 500 mg om det är tidsinställd frisättning) att vara kunna spola. Det finns, också, ett receptbelagt läkemedel använder niacin med en kontrollerad hjärtsjukdom som kallas kallas Niaspan (varumärke), men det har flera allvarliga varningar.