Wke

Hur att öka blodflödet till hjärnan

Blodflödet är den enskilt viktigaste för din hjärna. Blod levererar glukos till hjärnan, vilket används som energi. Din hjärna använder 20% av blodet från varje hjärtslag. Det tar bara cirka en sekund utan blodflöde att orsaka hjärnskador! Det är hur viktigt blod är för din hjärna. Förbättra blodflödet till hjärnan kommer att förbättra dig Brain Power, minskar den gör precis tvärtom. Läs vidare för tips om hur man kan förbättra blodflödet till hjärnan, och med din hjärna är din mest värdefulla tillgång du behöver för att hålla den väl omhändertagen. Som ordspråket säger "use it or lose it"

Steg

Hur att öka blodflödet till hjärnan. Ha sex, eller mer sex.
Hur att öka blodflödet till hjärnan. Ha sex, eller mer sex.
 1. 1
  Gör aerobics. Vad bättre sätt att öka blodflödet till hjärnan än genom att utöva ditt hjärta? Vare jogging, dans, sporta, ha sex, wresting, etc. Du kommer att öka din puls, skicka en våg av blod till hjärnan med varje hjärtslag. 30 minuter minst tre gånger i veckan är tillräckligt och varje session kommer att släppa en tillväxtfaktor i hjärnan som hjälper dig att växa nya celler och dendriter! (3 timmar per vecka är bäst för optimal prestanda)
 2. 2
  Ha sex, eller mer sex. Sex inte bara ökar blodflödet till hjärnan, men det också frigör hormoner och kemikalier som ökar mental prestationsförmåga. Sex hjälper också med sociala sammanhang, genom att aktivera den djupa limbiska systemet och binda de inblandade parterna. Inte bara det, ofarliga, är kul kön alltid bra för din hjärna och en annan fördel med att ha sex är frisättningen av endorfiner som bidrar till att minska smärta och ökar kognitiv funktion även det tar bort stressen som alltid är en bra sak!
 3. 3
  Träna din hjärna. Brain Motion ökar blodflödet till hjärnan med en liten grad. Regionerna som används i övningarna får mer blodflöde till följd av de hårt arbetande nervceller. Detta ökar Brain Power trots motion och ökad blod! Människor som gör ca 30 minuters aerobics, sedan utöva sina hjärnor komma ut att vara mycket, mycket smartare eftersom de tar full nytta av fördelarna av tillväxtfaktorn frigörs under fysisk träning.
 4. 4
  Meditera. Djupandning Meditation ökar syre till hjärnan, som också bidrar till att öka blodflödet till hjärnan med en liten bit. Du kommer att kunna känna artärerna pulserande när du fokuserar på din andning. Meditation är en annan av dem överst i listan aktiviteter för att förbättra Brain Power.
 5. 5
  Sluta röka. Nikotin, för att inte nämna de andra kemikalier i cigaretter, begränsa artärer, krymper dina små grå. Att sluta röka kommer att återvända blodflödet till det normala, som tar stora kliv för att förbättra din hjärna.
 6. 6
  Avsluta koffein. Koffein i små åtgärder är hälsosamt för hjärnan, men i måttlig till större doser kommer koffein hindra blodflödet, orsakar kognitiv förlust.
 7. 7
  Ät hälsosam mat. Vissa livsmedel, som frukt och grönsaker är hälsosamma för hjärtat och din hjärna. Livsmedel rika på antioxidanter som blåbär, eller bär i allmänhet är också bra för ditt hjärta. Vad är hälsosamt för ditt hjärta, är bra för din hjärna.
 8. 8
  Ta kosttillskott. Kosttillskott som Ginkgo Biloba, arbete genom att förbättra blodflödet till hjärnan, förbättrar kognitiva kapaciteten avsevärt.

Tips

 • Det är inte svårt att hitta aktiviteter som ökar din puls, försöka experimentera för att se vilket som fungerar bäst för dig.
 • Glöm inte att stretcha före och efter dina övningar!

Varningar

 • Vissa aktiviteter som höjer din puls kan också leda till att du slår huvudet. Din hjärna är extremt mjuk och känslig, skydda det som det är din mest värdefulla tillgång.