Wke

Hur får längre fort

Tyvärr finns det inget sätt att sätta inches på din ram direkt, eller större delen av världen skulle ha använt tricket med nu. Växande längre är mest om gener. Vad det betyder är det DNA som dina föräldrar gått ner till dig. Cirka 20% av allt längre, dock påverkas av hur mycket du tränar, sover och äter före och under puberteten år. Om du vill få längre fort, läs vidare för några bra tips om hur man gro inches på flera olika sätt.

Steg

Hur får längre fort. Förstå att det finns ingen skam i artificiellt blir längre.
Hur får längre fort. Förstå att det finns ingen skam i artificiellt blir längre.

Göra själv verkar längre

 1. 1
  Förstå att det finns ingen skam i artificiellt blir längre. Kvinnor, i synnerhet, gör det hela tiden. Du kan vara för ung för att börja bära höga klackar, men du kan förstå några andra tips och tricks för att titta längre medan du väntar på din tillväxt spurt till fullo sparka i.
 2. 2
  Bär åtsittande kläder. Bära åtsittande kläder, såsom skinny jeans, hjälper till att accentuera linjer formuläret. När du bär säckiga kläder, är dessa linjer inte riktigt definierat, vilket gör att du verkar mer knäböj. Skinny jeans, speciellt, kommer att definiera din benlängd och kommer hänga på fint till din ben form, drar uppmärksamhet till benet form snarare än din längd.
 3. 3
  Bära klackar. Bära klackar är ett snabbt lyft. Du kan växa var som helst från ett par inches till sex inches så fort du sätter dem på. Med ett par klackar på, kommer folk titta på dig eller upp till dig istället för ner till er. När du först träffa en person, brukar deras första intryck vara av din längd, utan snarare av dina ansiktsdrag.
  • Gå i högklackat är en allvarlig färdighet som kräver övning. Promenad runt som du är på en lina är knappast attraktiv för killar. Ta dig tid att verkligen känna sig bekväma i högklackat innan du klippa dem. Eftersom vagga dem du borde.
  • Gå i högklackat kan vara farligt och skadligt för dina fötter. Försök att bära sulor och mollskinn, liksom bryta nya skor i innan du går ut i dem. Detta kommer att spara den skam att behöva ta hälarna av efter en timme eller två.
  • Om du inte vill bära uppenbarligen stora klackar, leta efter skor med tjock sula. Eller köpa skor som är lite för stor, och lägga några extra fotkuddar i det för extra höjd.
 4. 4
  Visa upp dina ben med en fin, snäv kjol. Visa upp dina ben i stället för att ha dem gömmer sig bakom ett par leggings. Sporting en kjol hjälper dig att förstärka sin naturliga längd istället för att täcka dem.
 5. 5
  Satsa på medellång eller kort hår. Du kanske tror att längre hår skulle få dig att se längre. Men i själva verket tar längre hår uppmärksamheten bort från din nacke och hals, vilket gör att du ser mindre ut. Istället väljer kort eller medellångt hår. Dessa frisyrer kommer att lägga tonvikten tillbaka på nacken, om du har en ganska hög hals, kommer dessa frisyrer bli ess!
 6. 6
  Bär bantning färger för att se längre. Bantning färger som svart, marinblått och skogsgrönt hjälper dig att synas längre. Hur? Genom att göra din kropp visas smalare. Going for bantning topp och bantning botten får du dubbla effekten.
 7. 7
  Bär vertikala ränder. Vertikala ränder gör att du ser längre. För kvinnor, prova ett par vertikalt randiga byxor, eller kanske till och med en krage. Undvik horisontellt randiga tees - dessa har motsatt effekt av att göra du verkar squatter.
 8. 8
  Layer smart. Skiktning dina stängs, tro det eller ej, kan ha en effekt på hur lång du ser ut. Satsa på en v-ringad över din tank top, till exempel för att förlänga ditt bröst och kropp. När du lagret med mörka färger, alltid sätta den mörka färgen på utsidan, eftersom det är den färg som folk kommer ihåg.

Att få längre naturligt

 1. 1
  Ställ din hållning. Du kanske inte inser hur din hållning är att beröva dig av höjden. En viss nedsjunkning av axlarna, framåtlutad i huvud och hals, och vanligtvis står med din vikt på ett ben kan alla dra ifrån din längd. Promenera med en bok på huvudet för att träna kroppen för att hålla din ryggrad så rak som möjligt. Stå med benen raka, och inget annat än hip bredd isär. Stick din haka upp lite. Inte bara kommer den att lägga lite extra höjd, men det kommer också göra att du ser mer självsäker.
 2. 2
  Få mer sömn. Visste du att du bara växer när du sover? Din kropp producerar ett hormon som kallas HGH (eller humant tillväxthormon) medan du sover. Detta hormon hjälper dig att utveckla muskler och faktiskt växa längre. Så om du menar allvar med att få längre, får seriöst om att fånga fler Zs.
  • Hur mycket ska du sova? Enligt läkare:
   • Barn i skolåldern bör få mellan 10 och 11 timmars sömn.
   • Tonåringar och de knappt 18 bör få minst 9 till 10 timmars sömn.
 3. 3
  Ät rätt. En balanserad kost fylld med massor av hälsosamma näringsämnen kommer troligen att ha en inverkan på hur mycket du växer. Det betyder stanna borta från kakor, läsk, och pizzor och nå för sallader, fullkorn och fisk. Om du har problem med att motivera dig själv att äta dessa "äckligt" livsmedel, söka efter olika recept och leta efter kombinationer av mat som du finner naturligt tilltalande.
  • Sätt magert protein i din kost. Magert protein inkluderar vitt fjäderfäkött (kycklingbröst), fisk, mejeriprodukter och sojaprodukter. Protein hjälper dig att få muskler också. En måltid utan protein är en missad möjlighet att få längre.
  • Sätt zink i kroppen. Även om studierna är långt ifrån entydig, kan det vetenskapliga bevis pekar på ett möjligt samband mellan zink brister och hämmad tillväxt. Det innebär att få din zink eller riskera möjligheten att dvärgväxt din tillväxt.
  • Sätt kalcium i kroppen. Återigen, det finns lite direkta bevis mellan kalcium och få längre, men kalcium är en viktig ingrediens i att hjälpa dig att växa starka ben. Starka ben kan betyda högväxt ben.
  • Få tillräckligt med D-vitamin i kroppen. Vitamin D hjälper dig att växa starkare ben och främjar muskeltillväxten hos barn. Brist på D-vitamin har kopplats till hämmad tillväxt och även viktökning hos tonårsflickor, har en ny studie funnit.
 4. 4
  Motion. Vad du än gör, ta dig tid att träna. Motion är en kraftfull aktivitet som kan hjälpa dig att bekämpa en lång lista med krämpor. Om du vill växa högt under din tonåren speciellt, ta för vana att utöva din kropp. Motion kommer att tvinga dig att äta väl, vilket är en stapelvara i växande längre.
 5. 5
  Vänta tid att göra dig längre. Om du gör alla de föregående stegen, det finns en god chans att du har gett din kropp det mesta du kan ge den att växa längre. Inte alla kommer att bli så lång som en basketspelare eller modell. Baksidan är att vara lång är inte allt som finns i livet, och att övervinna det fysiska och känslomässiga hinder kan även hjälpa dig i det långa loppet.
  • Dina epifysplattor smälter samman i slutet av puberteten, vilket är när du slutar växa. När du träffar i slutet av puberteten, kan du i stort förväntar sig att sluta växa.
  • Vet att du kan gå igenom puberteten, och ändå inte träffa din tillväxt spurt tills svansen slutet av puberteten. Vissa människor är "sena mamelucker" och bara träffa sin stora tillväxt spurt när de fyller 17, 18 eller längre.
  • Om du är riktigt orolig, kontakta din barnendokrinolog. Denna läkare kommer att kunna ge dig värdefull information om möjliga medicinska kurser du kan vidta för att bekämpa låg tillväxt.

Tips

 • Vara frisk och ha ett friskt immunsystem och du kommer att gro!