Wke

Hur att pendla med cykel

Efter en initial investering för att köpa en cykel, kommer du att inse att cykling är ett mycket billigt transportmedel. Du kommer att spara pengar på gas och underhåll av fordon, kommer du att komma i bra form, och dina medarbetare kommer att tro att du är fantastisk. Varför inte hoppa över trafiken sylt och gå in på din arbetsplats med en endorfin rush?

Steg

Hur att pendla med cykel. Hitta en säker och trevlig rutt.
Hur att pendla med cykel. Hitta en säker och trevlig rutt.
 1. 1
  Hitta en säker och trevlig rutt. Inte bara anta att vägen du är den bästa vägen för cykling. Ofta den bästa cykeln rutt omfattar tillbaka gator och vägar biverkningar som kan göra din resa lite längre men mycket säkrare och roligare. Var realistisk och ärlig mot dig själv. Är du verkligen villig att betala 20 minuter om dagen med trafik från en freeway matare susar genom dig vid 60mph?
  • Din lokala cykelaffär kommer förmodligen cykelväg kartor. Få en och staka ut din väg till jobbet. Om det inte finns några cykel väg kartor, få på din cykel på en icke-arbetsdag och spana ut området.
  • Överväga att införliva gator med cykelbanor när du börjar. Dedikerade cykelbanor är bra för nybörjare, även om mer självsäkra cyklister anser ofta rider på vägen att bli både snabbare och säkrare. Var medveten om andra användare på cykelvägar, t.ex. folk med barnvagnar eller hundar. Meddela att du passerar på vänster vid omkörning någon på cykelvägen (en hosta eller ringer din klocka räcker om inte den traditionella "På vänster!").
  • Du kanske upptäcker att din rutt i den är mer högtrafikerade på eftermiddagen och att du behöver olika vägar till och från arbetet.
  • Om det behövs, kombinera cykling med kollektivtrafik. Fler och fler transportsystem är att hitta sätt att rymma cyklister. Om din inte är up-to-speed, överväga att köpa en hopfällbar cykel för att ta med dig på en buss eller tåg, eller med hjälp av två cyklar (en mellan hemmet och din hållplats eller station, en annan för mellan stopp eller stationen och din arbetsplats ).
 2. 2
  Gör en provkörning av din cykel väg på en dag med lätt trafik Om du inte har en cykel ännu, låna en och gör din provkörning innan de köper en,. den ska ge dig en bättre uppfattning om vilken typ av cykel du behöver.
  • Prova några alternativa vägar, om möjligt. Anteckna hur lång tid varje rutt tar dig.
  • Undvik gator med stora gropar eller skräp i vägen.
  • Undvik tvivelaktiga stadsdelar där din säkerhet kan vara i fara. En offentlig, öppen plats är alltid bättre än en dold gränden.
 3. 3
  Bestäm var du kan låsa din cykel medan du är på jobbet. Fråga din chef eller arbetsledare. Kanske finns det en garderob eller ett lager där de ska låta dig lämna din cykel för dagen.
  • Annars, hitta en vägskylt som inte drar ut på marken eller ett inlägg för att säkra din cykel på med ett bra lås (eller flera, för att ytterligare motverka stöld).
  • Om du låser ett vägmärke, kom ihåg att det kan vara möjligt för en tjuv kan skruva isär skylten och skjut sedan din cykel upp över toppen.
  • Det bästa man kan låsa till är en komplett slinga av svetsad metall som är ordentligt förankrad i tegel eller betong. Andra val skulle vara en stolpe med svetsade tvärbalkar bredare än den längsta dimensionen på ditt lås.
 4. 4
  Skaffa en cykel. Hitta en lokal cykel butik. Där kan kunniga människor hjälpa dig att bestämma vad du ska köpa. Se "Välja en pendlare cykel" nedan för mer råd.
  • Köp inte en billig cykel på en rabatt butik. Detta är en investering, och du bör inte köpa en billig cykel av samma skäl som du inte skulle köpa en billig bil.
 5. 5
  Köp det bästa låset för att skydda din cykel.
  • Håll dig borta från kablar, som kan kapas en tråd i taget (snabbt, alltför), lås kombination, och lås med hjälp av en cylindrisk nyckel.
 6. 6
  Forskning de lokala cykling lagarna i ditt område. Det är viktigt att vara säker och inom lagen.
  • Många ställen tilldelar cyklar samma rättigheter och skyldigheter som en.
  • Merparten av tiden, rider på trottoaren kan inte bara öka dina chanser att köra in i något eller någon, men det kan också ge dig en trafik biljett.
  • Även om stoppskyltar är valfria i ditt område, kan du aldrig vara säker på hur en bil kommer att reagera om de är i korsningen, alltför.
  • Registrera din cykel om det behövs.
 7. 7
  Lär dig att göra enkla cykel reparationer innan du träffar på vägen. En punktering, lös bromsvajern, lös sadelstolpe, eller löst styre, en obalanserad hjul, eller andra mindre justeringar kan dyka upp när du pendlar. Var redo för dem.
  • Förbereda och genomföra en lätt, cykel-specifika verktygslåda. Inkludera metriska Allen skiftnycklar som passar din cykel bultar, a, och / eller en multi-användning verktyg som utformats speciellt för cykel underhåll.
  • Ett par av latex, kan engångshandskar komma väl till pass eftersom det är svårt att få fettet bort dina händer när du kommer till jobbet.
  • En lätt luftpump eller CO2 patron uppumpningsanordning, spakar däck, och ett rör patch-kit inte lägga mycket vikt, men reparationer på plats kan vara tidskrävande. En extra innerslang är trevligt, men det är bara "engångsbruk" utan en patch kit.
  • En bra kompromiss är att ha en extra slang för on-the-spot reparationer, och sedan använda plåstret kit att reparera röret när du kommer till jobbet, så att du sedan kan använda din reparerade röret som reserv för att åka hem. Du kanske vill investera i "platta fria" tuber eller innerbehållare däck.
  • Punkteras däck fungerar bra om du planerar att pendla dagligen, speciellt över grus eller där det kan brytas glas. De är värt de extra pengarna.
 8. 8
  Vidta säkerhetsåtgärder under cykling.
  • Håll ett rimligt avstånd mellan din cykel och parkerade bilar. Den vanligaste olyckan för pendling cyklister kör in i ett plötsligt öppnade bildörren.
  • Gör inga plötsliga svängar, eller väva in och ut i trafiken. Gör din kurs stadigt så att förarna kan förutse din position.
  • Använd handsignaler för att indikera en sväng eller, ännu bättre, investera i en elektrisk blinkers eller använda den gamla kuriren metoden att fysiskt sätta dig framför bilen som kan förvandlas till dig. Trafikanterna är enligt lag skyldig att göra signaler i de flesta länder, och även om du inte är, är det nödvändigt för din säkerhet att se till att människorna runt omkring dig är medveten om vad du håller på att göra.
  • Låt inte en tailgating bil att mobba dig in klämma in i sidan av vägen när det inte är säkert. Det är bättre att bromsa trafiken än att sätta dig själv i fara. När det finns tillräckligt med utrymme på vägen för dig att dra åt sidan på ett säkert sätt, så gör det och låt bilarna bakom dig passera.
  • Var försiktig när du rider i regn. Metallytor är slick och din förmåga att sluta är inte så bra.
  • Många bilar som inte använder sina blinkers blir lite innan du slutar lära sig att leta efter denna indikator. Förarens rörelser kan också erbjuda ledtrådar till deras nästa drag.
 9. 9
  Plan för dragande dina saker. Du kommer att behöva något där att göra ditt arbete objekt. Det finns många typer av Cykelhållare bagage. Ryggsäckar och väskor budbärare kan fungera, men bristen på luftflödet mot kroppen kan generera mer svett i varmare klimat. # * Leta efter en stabiliserande bandet runt midjan eller ribbor för att hålla påsen från att flytta medan du trampar.
  • Leta efter packväskor (ett par påsar eller lådor hängde över bakhjulet) som är vattentät så att du kan skydda dina saker från regnet. Även med en vattentät påse (som kan läcka runt sömmarna eller öppningar), är det smart att packa dina kläder i plastpåsar, samt hålla reservdelar på arbetsplatsen-skor, strumpor och underkläder minst, en fullständig förändring av kläder om det finns plats.
  • Folding tröjor kan leda till stora veck, så om du behöver se smart, testa att rulla dina kläder istället för att vika dem.
 10. 10
  Överväg bär ridning kläder och skyddsutrustning under din pendla.
  • Ofta i städerna, är cyklar inte lätt hyses och drivrutiner används inte för att dela vägen. Många människor känner sig mycket tryggare med en cykelhjälm. En cykelhjälm skyddar ditt huvud när du montering och demontering (gemensamma tider för fall), och det kommer att göra dig mer synlig för bilister. Det kommer också att ge ett visst skydd för din chef om du har en krasch när man rider.
  • Hjälmar är "single-use", så kasta er bort om det gjort sitt jobb i en krasch. Sprickor eller brister är inte alltid märkbar för ögat och en ny hjälm är billigare än en ny chef!
  • Många människor väljer att inte bära sina arbetskläder när de rider till jobbet om vädret är oförutsägbart eller varmt (se tips). Förbered en outfit speciellt för regniga dagar.
  • Generellt, vad du bär beror på din budget och komfort, men vid dåligt väder, är det viktigt att vara förberedd. Fylla på ponchos, skoöverdrag gummi och vattentäta handskar. Leta efter jackor med ventilerande dragkedjor under armarna. Matkassar kan vattentätt en hjälm på ett kick, liksom din sittplats om den har en porös lock. Vattentäta strumpor eller galoscher är värdelös om du inte har byxor att styra regn över och bort från topparna av strumpor. Ull är dyrare och tar särskild vård, men det ger ett bredare utbud av komfort i vädret än andra kläder, även håller dig varm när det är vått!
  • Bär inte något som kan fastna i kedjan eller hjulen. Stoppa dina shoestrings i din högra sko, och få en rem att linda din långa byxor manschetten runt din högra vrist så att ingenting fastnar i kedjan ringen.
  • I fuktiga områden, använd fuktspridande polyester material för att hålla svetten från att främja en hud svamp. Låt dessa kläder för att torka helt, roterar ut två uppsättningar varannan dag, tvätta dem med ett milt rengöringsmedel, och torka på låg värme.
 11. 11
  Hacka din cykel när det behövs. Några "extras" kan göra en enorm skillnad i kvaliteten på din resa.
  • Överväga att installera stänkskärmar på cykeln för att förhindra pölar från stänk på din cykel och din kropp. "Rat-tail" fendrar som klämmer på din sadelstolpe är endast minimalt effektiva. Investera i en uppsättning av fulla fendrar - rostfritt stål, men tung, är den bästa, mest hållbara lösningen. Näst bäst är aluminium bundet till plast. Polykarbonat fendrar kommer också att göra jobbet, men de är av betydligt sämre kvalitet. Också vara medveten om att vissa cyklar (speciellt sådana som utformats för racing) har mycket lite utrymme för installation av fendrar.
  • Bekväma säten är värt att investera i den upprätt cyklar men inte får en som är för stor, eller att de kommer i vägen och skaver. Säten med en försänkt yta i mitten minska trycket på våra känsliga områden. Mer stoppning betyder inte mer bekväm, om sadeln är för mjuk, kan domningar bli ett problem. Experimentera och se vilken sadel som är rätt för dig. Håll dig borta från gel-vadderade säten, de bryts ner under exponering för elementen och skapar en omöjlig röra.
  • Få en spegel. Du skulle inte köra bil utan backspegel, skulle du? Du hittar speglar som passar på styret, hjälmen, även dina glasögon. Få minst en av dessa.
  • Vid något tillfälle, kan du sluta upp med att rida i mörker. Som en försiktighetsåtgärd, installera belysning på din cykel. Du vill inte att rida på vägarna på natten med vanliga reflektorer, och cykla utan belysning när det är mörkt är olagligt i vissa länder. Installera ett vitt ljus på framsidan och rött ljus på baksidan av din cykel för after dark. LED-tekniken är mycket avancerad nu, erbjuder stora ljus på enkla priser. Leta efter enheter som använder AAA eller AA batterier (som kan bytas ut för uppladdningsbara batterier). Lyser med egna uppladdningsbara batterier är dyrare och allmänt ljusare, dessa är för att se vart du ska.
 1. 1
  • Om du har en trevligare väg cykel, och inte känner sig bekväm låsning det utanför, överväga att köpa en full-cykel väska, vilket gör att du kan rulla din cykel - hjul och allt - i påsen, och bär den inuti. Påsarna väger endast ca 5 pounds, och kan utföras helt enkelt i en ryggsäck. Om byggnaden har säkerhetsvakter, anser en trevlig semester "muta" - they'll ring din väska "den stora laptop."
 2. 2
  Stick med det. Dina ben (och bakre änden) kan vara öm i några dagar eller veckor. Ge inte upp! Du vänjer dig till träningen snart, och du kommer att börja märka nya muskler i benen. Fortsätta framåt och njuta av landskapet.

Välja en pendlare cykel

 1. 1
  Får inte säljas på att köpa en mountainbike bara för att det finns en hel del av dem. Bike butiker är vana att strumpan cyklar för rekreation, inte för, och funktionerna på mountainbikes egentligen inte gynna dig som en pendlare såvida du re den aggressiva typen och behöver en mer robust springare.
  • Byt ut knobbies för varaktiga slicks i det här fallet, men försök inte med full fjädring. Om de flesta av din ridning kommer antagligen att ske på trottoaren, du är bättre med en hybrid, komfort, turnera, väg eller, utformad för ridning på trottoaren.
  • Du kanske också vill överväga en recumbent cykel. Ytterst är de viktigaste faktorerna när man väljer en cykel är komfort och effektivitet.
 2. 2
  Hybrider och cyklar komfort är samma sak, men har en bredare version av väg cykel hjul och däck (hybrid) eller mjuk version av mountainbike-sized hjul och däck (komfort).
  • Hybriden är en lite mer effektiv när komforten cykeln tar gupp bättre, båda har en mycket bekväm och upprätt trampa läge, bra för att ta belastningen av din kropp.
  • Touring cyklar är beefier versioner av väg cyklar men med mer avslappnad trampa ställning, men oftast inte så avslappnad som komfort / hybrid cyklar.
 3. 3
  Konverterade väg och spår cyklar är ganska i ropet i flackare områden, med en enda växel för att upprätthålla och ingen växling att lära. Track cyklar har ett fast redskap, så ingen bakbroms behövs när du har fått kläm på dessa avskalade snabba maskiner.
  • Se upp för dina knän, men: en fast växel innebär pedalerna är direkt kopplade till bakhjulet, vilket eliminerar cykeln förmåga till kust. Avancerade fixer cyklister kan rida en fast växel cykel i omvänd genom back-trampa.
  • På en liggcykel, vars lägre tyngdpunkt också tar tid att vänja sig, är detta mer kraftfull trampa ställning oändligt mycket mer bekväm. Dessa snabbare liggcyklar har pedaler högre eller i nivå med sätet. Lägre pedaler indikerar en mer komfort-orienterad tillbakalutad. De flesta liggcyklar erbjuda bättre aerodynamik än andra cyklar när du får upp farten, liksom en ryggstödet för att lägga hävstång mot pedalerna.
 1. 1
  • Den lägre synvinkel gör du önskar att du kunde se igenom bilar ibland och måste erkännas. Längre tillbakalutad axelavstånd är mer stabila, där kortare axelavstånd är snabbare och mer lättmanövrerad, testa åkattraktioner är i allmänhet erbjuds till bra recumbent butiker, så ta din tid att välja och testa om du är ute efter att undvika kroppens smärtor i upprätt cyklar.
 2. 2
  Kolfiber cyklar allmänhet tillåter inte bolt-on tillbehör, såsom packväskor och kickstands. Detta innebär att om du köper en kolfiber cykel kommer du troligtvis att använda en ryggsäck, vilket kan vara varmt på en sommardag. Det kan också vara mer benägna att falla över utan ett stativ.

Tips

 • Om någon av dina vänner på kontoret kommer på samma sätt, se om de skulle vara villiga att hämta dig vid mekanisk nödsituation.
 • Överväga att ta cykel underhåll och skyddsklasser.
 • Se till att din sadel är inställd på rätt höjd. Detta kommer att säkerställa att du får ut det mesta av din träning för att fungera. Pedaling är mer effektiva och ändamålsenliga. Viktigast, kommer det att undvika många knä eller skador höft. På rätt höjd, bör ditt knä bara vara lätt böjda när pedalen är i den lägsta positionen av dess rörelse. Varje gång ett tag, stå upp på pedalerna, bara för att få knäna rakt.
 • Många kommuner har cykel klubbar. Du kan använda dessa för att ansluta med andra cyklister och få hjälp och råd. Kontrollera och grupper Yahoo! för e-post listservs.
 • Överväg att köra in på måndag och fredag. Detta gör att du kan kundvagn i vissa kläder och andra förnödenheter som du sedan inte behöver bära och du kan kundvagnen alla dina smutsiga hem med dig på fredag. Kontrollera att du har en utom synhåll plats för att hålla både rena och smutsiga.
 • Ta en tvättlapp och en plastpåse med dig, när du kommer till jobbet kan du torka av och stuva den våt disktrasa i påsen.

Varningar

 • Större fordon, särskilt kommunala bussar och sopbilar, kommer inte att se dig om du drar upp jämsides med dem. Var mycket försiktig i dessa situationer, eftersom de kan förstöra din dag om du inte!
 • Håll utkik för dåliga eller distraherade förare. Om cykling nära en väg, inte alltid förvänta fordon att se dig.
 • De flesta förare inser inte effekten av en bil horn på en cyklist. En plötslig horn kan förstöra din dag om du försöker att koncentrera eller om ditt sinne vandrar i andra tankar. Till skillnad styra en bil, skulle ett plötsligt ryck i styret på en cykel orsaka fallolyckor och eventuellt allvarliga skador, särskilt vid höga hastigheter. Var beredd på ett horn.
 • Precis som när man kör bil, när du lyder reglerna i väg på en cykel, andra fordon (personbilar) vet vad som väntar på dig. Så stanna vid alla stoppskyltar, göra noggranna filbyten, etc., och alltid vara medveten om trafiken runt omkring dig. Kom ihåg att även om du inte är i en bil, är du fortfarande en trafikant, med alla de rättigheter och skyldigheter som detta medför.
 • Pendling med cykel är generellt en säker och hälsosam aktivitet, men kollisioner är alltid en möjlighet. Res med ditt ID och din sjukförsäkring kort och en akut kontakt.
 • Bär färgglada kläder eller en säkerhetsväst att bli mer synliga, särskilt om någon del av din pendla kommer sannolikt att ske i mörker eller skymning.
 • LED lampor är billiga och billigt och ökar din chans att bli märkt av trafiken särskilt om blinka.
 • Om en kollision sker, följer protokollet för någon trafikolycka (lämna in en rapport, samarbeta med polisen, etc.) och besöka en att se till att du är okej.

Saker du behöver

 • Cykel
 • Cykellås
 • Cykelhjälm
 • Färgglada kläder (tillval)
 • Något som att bära ditt arbete objekt
 • Reservdäck eller punktera kit i händelse av en punktering (eller ha förändring för bussbiljetten)
 • Belysning för natten och en fender för att skydda mot lera stänk i regnet
 • Regnställ i vått väder
 • Elektroniska eller kommunicera objekt. (EgGPS, mobiltelefon)
 • Backspegel