Wke

Hur att vidga livmoderhalsen

Cervical dilatation görs för ett antal skäl. En kvinna som är gravid kan genomgå dilatation och utplåning av livmoderhalsen som arbetskraft uppmuntran. Kvinnor som kräver ett förfarande som kallas en dilatation och skrapning kan också genomgå en cervical dilation. Det finns ett antal sätt som läkarna vet hur man vidga livmoderhalsen idag, kan se till att kvinnor har detta förfarande gjort på ett säkert och effektivt, oavsett vad orsaken kan vara. Från medicin till naturliga metoder som akupunktur, kan denna process ta sig an på ett antal olika sätt.

Steg

Hur att vidga livmoderhalsen. Titta efter tecken på cervix dilaterad om du är nära slutet av graviditeten.
Hur att vidga livmoderhalsen. Titta efter tecken på cervix dilaterad om du är nära slutet av graviditeten.
 1. 1
  Titta efter tecken på cervix dilaterad om du är nära slutet av graviditeten. Eftersom barnets huvud börjar att trycka ner på öppningen av livmodern, kommer livmoderhalsen börjar att tunna ut och öppna. Din läkare kan göra en enkel undersökning för att avgöra om dilation och utplåning av livmoderhalsen har börjat, vilket indikerar att du kan vara i ett mycket tidigt skede av förlossningen.
 2. 2
  Prova en naturlig metod för cervical dilation under de senare stadierna av graviditeten, sex med din partner. Sex startar en prostaglandin release i kroppen som kan leda till livmoderhalscancer stimulering och dilation. Innan hänge sig åt sex vid denna punkt i graviditeten, rådgöra med din läkare. I de flesta fall är kön i detta skede av graviditeten helt säkert så länge ditt vatten inte har brutit. Även studier som stöder sambandet mellan kön och cervical dilation är inte helt entydiga, många läkare fortsätter att rekommendera denna metod till patienter som blir otålig med sin gravida status.
 3. 3
  Betrakta ett möte med akupunktör. En liten studie som genomförts vid University of North Carolina fann att kvinnor som fått akupunktur behandlingar i de senare stadierna av graviditeten var mer benägna att gå in i arbete utan medicinsk åtgärd. Man tror att vissa triggerpunkter på kroppen kan främja arbetskraft, vilket skulle resultera i cervical dilation samt.
 4. 4
  Tala med din läkare om medicinering. Många läkare vet hur man vidga livmoderhalsen genom att administrera läkemedel till sina patienter, antingen för att stimulera arbetsmarknaden eller förbereda kroppen för en dilatation och skrapning förfarande. Den vanligaste läkemedel som används för detta ändamål är misoprostol, som är en syntetisk prostaglandin. En annan prostaglandin som ofta används för dilatation och utplåning av livmoderhalsen är dinoproston. Båda dessa läkemedel administreras vaginalt, även misoprostol är ofta det bästa alternativet för läkare.
 5. 5
  Ta reda på om en laminaria ska användas. Laminaria är en typ av tång hemma i Japan som bildar en tjock, klibbig gel i vått tillstånd. De torkade stammar av alger formas till "tält" som kommer att svälla upp successivt. Ett lager av detta ämne är placerad strax innanför livmoderhalsen, runt halsen av livmodern för att främja cervical dilation. Även laminaria har använts både före dilatation och skrapning och att stimulera arbetsmarknaden, har säkerheten för dess användning under graviditet inte bevisats vid denna tidpunkt.