Wke

Hur man botar vaginal infektioner utan att använda mediciner

Kvinnor som lider av vaginal infektioner vet klåda, sveda och förändring i deras utsläpp när det gäller färg och lukt och ibland textur så snart symtomen börjar. Det finns emellertid olika typer av vaginala infektioner, såväl som sexuellt överförbara infektioner (STI) och andra tillstånd som kan imitera symptomen av vaginala infektioner. Därför är det viktigt att se en läkare för diagnos som helst du upplever vaginal infektion symptom. Vissa kvinnor som lider av en av de två vanligaste återkommande vaginala infektioner, jäst vaginos och bakteriell vaginos (BV), föredrar att bota sina infektioner utan att använda mediciner.

Steg

Hur man botar vaginal infektioner utan att använda mediciner. Ät minst 5 gram yoghurt dagligen kämpa jäst eller BV infektioner och hindra dem från att upprepas.
Hur man botar vaginal infektioner utan att använda mediciner. Ät minst 5 gram yoghurt dagligen kämpa jäst eller BV infektioner och hindra dem från att upprepas.
 1. 1
  Ät minst 5 gram yoghurt dagligen kämpa jäst eller BV infektioner och hindra dem från att upprepas.
  • Välj en yoghurt som står på förpackningen att det innehåller levande Lactobacillus acidophilus, en probiotiska eller vänliga bakterier. Probiotika hjälper till att återställa normala bakterier och nivåer jäst i slemhinnorna i slidan.
 2. 2
  Ansök levande Lactobacillus acidophilus lokalt i form av en vaginalsuppositorium insats för upp till 2 veckor.
  • Använd unflavored, vanlig yoghurt som innehåller levande aktiva kulturer. Förvara yoghurt i kylskåpet tills du är redo att använda den.
  • För bästa resultat, applicera stolpiller innan du går till sängs på kvällen. Disponibel eller tvättbara sprutor finns på de flesta droghandel göra ansökan lättaste.
  • Applicera en acidophilus stolpiller vecka efter infektionen har läkt ut för att förhindra den från att återvända om du lider av täta vaginala infektioner.
 3. 3
  Ät en vitlöksklyfta varje dag genom att hugga upp den och lägga den till soppor, sallader, såser och andra livsmedel. Alternativt kan du ta vitlök i tillägg form efter paket dosering. Vitlök har länge varit känt för sina svampdödande egenskaper, och du kan använda den för att bota och förebygga vaginala infektioner.
 4. 4
  Ta ett dagligt vitamintillskott som innehåller minst 500 mg C-vitamin och 200 IU vitamin E. Dessa vitaminer hjälper till att minska inflammation i samband med infektion och stärka ditt immunförsvar för att hjälpa din kropp i kampen.
 5. 5
  Minska mängden animaliskt fett i kosten och öka mängden av essentiella fettsyror som finns i en del fisk och nötter för att minska inflammation och vävnad svullnad.
 6. 6
  Tala med din läkare om att ta en kalcium och magnesium tillägg om du inte redan tar en. Studier har visat att kvinnor som lider av återkommande vaginala infektioner ofta saknar tillräckliga kalciumnivåer.
 7. 7
  Prova ett naturläkemedel för pau d'arco bark (tabebuia avellanedae), som är känd för sina svampdödande fördelar. Brygga det som te och dricker det, eller kyla lösningen och använda den som en douche.
 8. 8
  Var extra noga med att hålla din vaginala området rent och torrt. Bär bomull underkläder att veken bort fukt från området, och torka dig framifrån och bakåt efter urinering eller att ha en avföring.
 9. 9
  Minimera antalet vaginala infektioner du kontrakt och minska svårighetsgraden av dina symtom genom att undvika irriterande, som inkluderar:
  • Friktion, orsakad av dåligt anpassad underkläder eller byxor, aggressiva eller överdriven sexuell aktivitet, cykling och andra aktiviteter.
  • Tamponger, bindor, toalettpapper, tvål och andra produkter som har konstgjorda färgämnen och dofter.
  • Kemikalier finns i spermiedödande medel, smörjmedel eller andra produkter som används i det vaginala området.
 10. 10
  Undvik samlag, douches och tamponger när du har en vaginal infektion. Vissa vaginala infektioner kan överföras sexuellt, även om symptomen inte är närvarande, så det är en bra idé att använda en kondom varje gång du har sex om du är benägna att täta infektioner.

Varningar

 • Stärka vitlök stolpiller genom att skära vitlöksklyfta ökar mängden bränna dig kan uppleva efter insättning. Om din infektion är bara början, se till att inte repa eller gör det kryddnejlika att minimera bränna under behandling. Om din infektion är avancerad och du behöver öka styrkan av kryddnejlika, är du förmodligen redan upplever vaginal brännande så du kanske inte ens märker det.