Wke

Hur du handskas med hunger

Om du någonsin befunnit dig ensam och inte kunna få mat för ett tag, vet du hur det är att vara så hungrig. Kanske om du är camping ute i naturen och du får slut på mat du kan börja gå hungrig. Förutom att försöka hitta mat, det finns saker du kan göra för att bekämpa hungern.

Steg

Hur du handskas med hunger. Drick ett glas vatten när du känner dig hungrig.
Hur du handskas med hunger. Drick ett glas vatten när du känner dig hungrig.
 1. 1
  Drick ett glas vatten när du känner dig hungrig. Detta kommer att fylla din mage och minska hunger KVAL. Det kommer också att hjälpa dig att äta mindre om du dricker vattnet strax innan du äter.
 2. 2
  Komma bort från tv. Titta inte matlagning program eller reklamfilmer om mat. Du kan få upp under reklamen och göra något annat eller spela in dina favorit program och sedan snabbspola igenom reklamfilmerna.
 3. 3
  Undvik kolhydrater eftersom dessa kommer ofta stimulerar din hunger, vilket gör dig ännu mer hungrig. Istället äter ett litet mellanmål av protein och nyttiga fetter, såsom några nötter, den vita delen av ett kokt ägg eller en avokado.
 4. 4
  Ät frukost. En bra frukost ger dig energi hela dagen och du kommer att bli mindre hungrig mellan måltiderna.
 5. 5
  Ha en större lunch och mindre middag. Det är lättare att vara hungrig på natten när du sover och du kommer vara redo för frukost på morgonen.

Tips

 • Försök att sova och glömma att du är väldigt hungrig. Du kan ha en morrande mage under en lång tid, men ignorera det.
 • Du dör efter ca 3-4 dagar utan vatten. Få massor av vattenflaskor och kanske en vattenrenare för strömmar om det kommer att bli en lång resa.
 • Alltid försöker att förbereda sig genom att icke-färskvaror. Konserverade eller förseglade livsmedel fungerar bra. Se till att de inte har gått ut.
 • Försök aldrig en av de dieter där du svälter dig själv. Det saktar ner din ämnesomsättning och gör att du äter mer i slutändan.
 • Du kan läsa böcker eller webbplatser på att överleva i vildmarken. Från den kan du lära dig tekniker och alla om ätliga växter och rötter.

Varningar

 • Helst bör du aldrig gå hungrig i första hand och vara beredd, men bara i fall...
 • Om du planerar att äta några bär eller växter finns det en stor risk Läs detta Google Artikel någon>:. Test-om-en-växt-är-ätbar För mer information.
 • Försök aldrig att öva detta hemma!