Wke

Hur du lär simma lektioner

När jag var på college, lärde vår idrott föreläsare en väldigt nervös ex-polis i 40-årsåldern för att simma i en halvtimme! Hans metod var mycket enkel, men det fungerade som en charm. Den personliga integriteten på college poolen var en bonus.

Steg

Hur du lär simma lektioner. Komma in i grunda delen.
Hur du lär simma lektioner. Komma in i grunda delen.
 1. 1
  Komma in i grunda delen
 2. 2
  Har eleven sitta på kanten av poolen och titta på medan du visar dem hur man utför vissa slag och hur man flyta. Floating är en bra säkerhet färdighet att börja med eftersom det kommer att ge en simmare en paus om de inte kan göra det till sidan av poolen och är för trött för att fortsätta simma. Samma håller andan färdigheter i flytande används också när man trampar vatten (simning på ett ställe).
 3. 3
  Med din hjälp, lindra dem i poolen och hjälpa sin simning skicklighet innan låta dem gå vidare
 4. 4
  Låt eleven att lägga på armarna uppåt för att öva flytande. Låt dem vänja sig vatten komma i deras öron.
 5. 5
  Berätta för dem att ta ett djupt andetag, hålla andan i sin mage för att få dem att flyta, och hålla sin kropp stel genom att hålla benen upp. När benen kommer till toppen av vattnet, gör de tar ytliga andetag och ändå hålla sig flytande.
 6. 6
  Om de är bekväma, börja undervisa stroke genom att få dem att simma en meter (från bassängkanten till dina armar), sedan gradvis öka avståndet som de förbättrar
 7. 7
  Vissa människor lär sig att simma under vatten innan de simmar ovanpå vattnet. Se till att de vet hur man ska komma upp för luft med några slag så att de inte kommer att bli alltför trött.
 8. 8
  Öva, öva, öva. Simning är utvecklande och det tar tid att träna varje färdighet. Du kommer inte se ut som ett proffs i en sommar, men du kommer att vara på väg!

Tips

 • En Water Safety Instruktör klass erbjuds av din lokala Röda Korset gren är det bästa sättet att lära sig ett professionellt sätt att lära simma lektioner.
 • Det är mycket svårare att fixa ett problem när barn är i skolan sedan förskolan: fokus på tekniken så mycket som enkel simning!
 • Du måste vara ansvarsfull och seriös om att lära andra hur man simmar. Ett fel flytta och ett litet barn kan vara traumatiserade, och du inte vill det! När du kommer in i det, kommer du att ha så mycket roligt!
 • Om du undervisar mycket små barn (fem och under) konkurrenskraftig simning, prova att ha dem göra "arm pullies" med kickboard: De simmar frisim i nästan en catchup borr stil, tag på kickboard på toppen av varje slag.

Varningar

 • Swim hjälpmedel (t.ex. kickboards) kan göra att lära sig simma roligt, och hjälpa till att öva färdigheter som andningsteknik och sparkar. De bör dock inte åberopas för att hålla en icke-simmare flytande - det är instruktörens jobb att hålla sin elev säkert!