Wke

Hur får bredare axlar

Trött på att få sand sparkad i ansiktet på stranden? Vill att stå högt och stolt? Vill du se stora och polera med en skjorta på? Du vill ha bredare axlar för att få dem, prova följande metoder.

Steg

Hur får bredare axlar. Gör vikt och styrketräning.
Hur får bredare axlar. Gör vikt och styrketräning.

Metod ett: förtjäna det

 1. 1
  Gör vikt och styrketräning. Rikta axlarna genom militära pressar, Arnold pressar, främre och laterala höjer, armhävningar, och rotator övningar manschetten med roddmaskiner.
  • Inte bara rikta dina axlar-rikta din rygg och pecs också, att växa proportionellt.
  • Var inte rädd för att börja i liten skala. En färsk studie har föreslagit att göra fler reps med lägre vikt kan vara lika bra som att använda tunga vikter.
 2. 2
  Simma. Simning fungerar nästan varje muskel i kroppen, men om du använder rätt formulär, kan du rikta dina axlar och överkropp för en bra träning. Börja med bröstsim, sedan tillbaka stroke, sedan fjärilssim.
 3. 3
  Utför skuldra sträckor. Hålla dina axlar sträckt och smidig inte bara bör vara en del av din träning regim, men kan också göra din överkropp ser mer expansiv. Varje riktad muskelgrupp ska sträckas innan någon träning regim.
 4. 4
  Förbättra din hållning. Att hålla din ryggrad rak, axlarna bakåt, och tarm företag kan göra en stor skillnad i hur du ser ut. För en dubbel-whammy, använda för att förbättra din hållning, vilket kan lägga bulk och förbättra din form vid samma tidpunkt.

Metod två: köp den!

 1. 1
  Stuff dina axlar. Kanske du inte tycks kunna bulk upp oavsett hur mycket du äter, och ser så mager som en halv-fyllda fågelskrämma, eller kanske du är en av de människor som vill se smal och du besväras av din tunga ramen. Med några dressing tips, kan du antyder att V-form som de flesta män arbetar hårt för, och kvinnor älskar.
 2. 2
  Undvik baggy kläder. Håll dig borta från spandex, alltför. Välj kläder som är anpassad så att den skär in i midjan och ut på axlarna.
 3. 3
  Välj rätt T. Plocka rätt t-shirt är viktigt. Plocka skjortor som har ärmar högre på armen och montera hårdare än vanligt. Vida ärmar kommer att betona beniga armar!
 4. 4
  Bär v-ringad skjortor och tröjor. Den naturliga linje av V kommer att hjälpa skilja dina axlar visuellt, vilket gör dem verkar bredare.
 5. 5
  Bär axelvaddar. Något vadderade axlar kommer att betona vad du har, vilket gör att du verkar bredare. Gå inte överbord, eller kommer det att bryta illusionen och du ser ut som du bär axelvaddar som är för stora.
 6. 6
  Bär den med tillförsikt. Vare bredaxlad eller inte, gå och bära dig med förtroende-head up, axlarna bakåt-lämnar intrycket av en man av ämnet, fysiskt.

Tips

 • Do träning som kommer att ge dig en mindre midja. Precis som bredare axlar göra din midja ser smalare, gör en smalare midja dina axlar ser bredare.
 • För att understryka en liten midja, se till.

Varningar

 • Överdriv inte när du börjar på din träning plan. Det är bättre att ha tålamod än att bränna ut eller skadar dig.
 • Innan du försöker något träningsprogram, är det lämpligt att rådgöra med din läkare. Dessutom, se till att du alltid använder rätt form, fråga en expert på ditt gym eller få information om teknik från andra välrenommerade källor.