Wke

Hur förbättra din bowling poäng (för avancerade spelare)

Hur ofta går du bowling med dina kompisar och upptäcker att dina värderingar inte riktigt stämmer upp till deras? Har du redan älskar spelet, men är intresserad av att förbättra dina poäng? Om så är fallet, är detta guiden för dig.

Steg

Hur förbättra din bowling poäng (för avancerade spelare). Om du använder en reaktiv eller partikel bowlingklot och reaktionen är inte tillräckligt, prova scooting en eller två skivor till höger.
Hur förbättra din bowling poäng (för avancerade spelare). Om du använder en reaktiv eller partikel bowlingklot och reaktionen är inte tillräckligt, prova scooting en eller två skivor till höger.
 1. 1
  Om du använder en reaktiv eller partikel bowlingklot och reaktionen är inte tillräckligt, prova scooting en eller två skivor till höger. Behåll samma mål. Om du är vänsterhänt, prova att flytta över en eller två brädor till vänster.
 2. 2
  Om reaktionen är för mycket och din boll är över-spinning, flytta en eller två brädor över till vänster. Återigen, hålla samma mål. Om du är vänsterhänt, flytta en eller två skivor till höger.
 3. 3
  Om du har ingen aning om vad du gör fel, sedan har en kompis film en eller två av dina bilder med en mobiltelefon eller en liten kamera. Sedan, efter att du har avslutat ditt skott, se den om och om igen tills du kan räkna ut vad du gör fel. Se om du inte kan förbättra ditt nästa slag.
 4. 4
  Om du upptäcker att du lämnar en hel del hörn stift (slå fickan och "ringer" den 10 (righty) 7 (lefty) hålla allt samma men flytta ett styrelsemöte åt vänster / höger för att skapa mer vinkel och detta kommer sparka ut det.
 5. 5
  Om du behöver mer krok kan du alltid "cup" detta handleden * kommer att ta tid att vänja sig * som du behöver för att snabbt gå från "laddad" kupade handleden till last (oflänsad) tillbaka till lastas på en bråkdels sekund vid punkten av utsläpp, även du kan ändra vinkeln på handleden rak nästan 90 grader på insidan så vänster för högerhänta och höger för Leftys, kommer detta att ge dig maximal kantrullfördjupning och kommer båge bollen utanför brytpunkten nedre vinkel på mindre kantrullfördjupning och mer "up baksidan" av bollen du kommer att bli.
 6. 6
  Öva slå ett märke. De flesta bowlare använd pilarna för märken, men andra gillar att använda prickarna. När du har ett varumärke, öva kasta över det. Kom ihåg att inte titta på stiften tills bollen passerar över märket. Spela ett spel med dig själv och se hur många gånger i rad kan du träffa ditt varumärke.
 7. 7
  Ge coaching ett skott. Den mest rekommenderade typen av bowling coach är en USBC certifierad coach. Din lokala bowlinghall bör ha information om var du kan hitta en.
 8. 8
  Gå med i en liga. Detta är förmodligen det mest praktiska sättet att förbättra ditt spel. De flesta ligor är USBC certifierade och kräver att du skål tre matcher en gång i veckan. Men, de flesta bowlinghallar har också "Just for Fun" ligor om du inte är den konkurrensutsatta typ. Ring din lokala bowlinghall för att få information om de ligor som de erbjuder.
 9. 9
  Den mest avancerade och bästa sättet att förbättra dina poäng är praktiken! Kom ihåg att bara du kastare kan förbättra ditt spel. Därför bowling är en individuell sport. Om du menar allvar med att förbättra dina poäng, måste du träna minst tre gånger i veckan.

Tips

 • Se till att du använder ett bowlingklot som du är bekväm.
 • Titta på proffsen på tv. En av de bästa proffsen att emulera är Norm Duke. Hans stil är väldigt flytande, men han genererar massiva stift insatser med relativt ingen ansträngning. Men försök inte efterlikna proffsen som hakar hela körfältet. Deras stilar kan se flashiga, men de har haft många års erfarenhet och började med grunderna. Försöker kopiera deras höga, muskulösa armswings och överdrivna handleden åtgärder på din release, vid de mest mindre, blister fingrarna, hela vägen till riktiga allvarliga saker som dislocating din axel!
 • När du bowlar, försöka hålla kroppen rak, inte "twist" medan kasta bollen.
 • Spela vissa spel gör något nytt och vissa spel med din vanliga stil för att se vad som passar dig bäst. Detta kan bidra till att förbättra din poäng.
 • Du kan kasta bollen snabbare om du tar några snabba steg och sedan släppa bollen.

Varningar

 • Använd inte en boll som är för tungt för dig. Detta kan orsaka spänningar och skada. Som en vägledning, försök hålla bollen framför dig parallellt med marken med armarna helt utsträckta. Om du kan hålla den där medan du räknar till tio utan en hel del påfrestningar, då en kula av den tyngd som är monterad på rätt sätt kan vara ett bra val. Detta är endast en grov vägledning. Ett besök till den lokala kvalificerade pro shop kan vara det bästa sättet att bestämma rätt vikt för dig. Faktiska pro butiker kan vanligtvis hittas i en bowlinghall.