Wke

Hur gör streetball tricks

Denna guide innehåller mer Streetball tricks för dig, njut OBS: Dessa åtgärder är alla kombinationer, och en del kan vara svårt, så ge inte upp!

Steg

Hur gör streetball tricks. Weird crossover orkan detta trick görs allt med en hand.
Hur gör streetball tricks. Weird crossover orkan detta trick görs allt med en hand.
 1. 1
  Man räckte shammgod orkan få bollen i svag hand, kränga ut med bollen i handen, men dra tillbaka, studsa den genom benen, ta tag i det med din andra hand (din bra hand) och med bollen i handen, når runt din kropp, din andra sida, och studsa genom benet igen, ska bollen studsar ut framför dig, bör D antagligen vara förvirrad eller helt enkelt brännas, så greppa bollen springa runt honom.
 2. 2
  Weird crossover orkan detta trick görs allt med en hand... med bra hand, studsa bollen bakom dig, sedan göra en crossover så bollen studsar ut framför dig, snabbt ta fram samma hand, greppa bollen, och nå runt till andra sidan, och studsa det genom din ben, greppa bollen med samma hand.
 3. 3
  Draken promenad regnbåge detta trick är mycket svårt att förstå... med bollen i bra hand, rulla, från bakom dig, genom dina ben så det kommer ut framför, steg en fot över bollen till den andra sidan, och sedan med den andra foten, svänga runt och lägga det på andra sidan, och så på Obs:. fötterna inte ska vidröra bollen! Det borde bara vara rullande sundet. efter liknande, 2, 3 eller 4 steg, hoppa framför bollen, med bra fot, rulla bollen upp ankeln för dig svagare fot. Nu snabbt sätta din "rullande" ner foten, och sparka upp bollen med din andra foten, över huvudet och din D's.
 4. 4
  Lethal om du är inträngda i ett hörn, vända ryggen till killen, studsa bollen från din goda hand till din svage, och uttrycka det genom benen på den andra sidan, nu, studsar den genom killen som täcker benen, nu piska runt honom och ta tag i den. Om det finns en annan kille, greppa bollen, och gör en 360 omkring honom, visst, den princip som trall ut en kille, och att kunna tänka snabbt nog för att komma runt en annan kille, men om du kan lämna två killar i dammet i en fråga om 3 sekunder, hej, du är en superhjälte.
 5. 5
  Twista först studsa bollen via ditt vänstra ben så det kommer ut på andra sidan, greppa bollen och kontinuerligt, utan att bollen vidrör marken studsa den via höger ben och sedan använda samma metod studsa bollen igen via din vänster ben. Gör detta steg 4 eller 5 tid för att slutföra "Twista".
 6. 6
  Fram-back-dans stående, studsa bollen genom mitten av benen till andra sidan och snabbt ändra riktning på var bollen är (baken). Gör detta steg om och om igen ett antal gånger för att slutföra flyttningen. Det ser verkligen ut som en dans!
 7. 7
  7. Tröja trick fake "Medan dribblingar med din högra hand lyft upp framsidan av din skjorta med vänster hand och studsa bollen in i det med din högra hand. Slå bollen hårt motsols med höger. Så fort du gör detta vrider överkroppen åt höger så att bollen kommer att träffa din rygg och komma ut till vänster. Om du hoppar över överkroppen slå bollen kommer ut till höger.