Wke

Hur man väljer en airsoft pistol

Hej alla, jag antar att eftersom du läser detta, du behöver lite hjälp att välja en airsoft pistol. Tja, inte leta längre! Jag ska försöka täcka så mycket som jag kan för att hjälpa dig att fatta rätt beslut.

Steg

Hur man väljer en airsoft pistol. Prisklass - Kontrollera att du har en klar uppfattning om vad du vill spendera innan du börjar leta efter det perfekta vapnet.
Hur man väljer en airsoft pistol. Prisklass - Kontrollera att du har en klar uppfattning om vad du vill spendera innan du börjar leta efter det perfekta vapnet.
 1. 1
  Prisklass - Kontrollera att du har en klar uppfattning om vad du vill spendera innan du börjar leta efter det perfekta vapnet. Din prisklass bör också baseras på inte bara hur mycket du har till förfogande att spendera, men hur involverad du vill komma. Det finns ingen mening med att släppa hundratals dollar på en Classic Army om du är ny till sporten.
 2. 2
  Tänk också på vilken typ av spel du kommer att göra: CQB, prickskytte, support skytt, eller bara täcker brand. På vissa dåliga airsoft webbplatser de kommer att visa vår AK är under sniper kategorin. Detta innebär att det är en dålig och billig pistol. Köp inte något vapen om det inte ser ut som vapen av den roll den skulle spela i ett riktigt krig.
  • 5€ - 75€: Om du inte har minst 75€ att spendera på en ny pistol, bör du hålla sparande. Köp inte en slumpmässig kinesisk LPEG (Låg Powered Electric Gun). Du kanske tänker, "Hey, kyla, en 15€ pistol! Jag ska ha massor av kul skjuta på saker i trädgården!" Verkligheten är att du kommer att spendera ungefär 10 minuter skjuter saker i din trädgård och sedan inser att du bara slösat bort 15€ + dollar på en bit skräp.
  • 75€ - 120€: Denna prisklass innehåller de flesta av dina vapen ingångsnivå. De primära tillverkarna i denna prisklass är Echo 1, Classic Army Sportline, och G & G Affordable serien. Så länge du håller dig med dessa 4 tillverkare, du verkligen inte kan gå fel. Stilen i pistolen du väljer bör baseras på personliga preferenser. Om du verkligen vill ha en G36 men dina vänner säger till dig att få en M4, GET THE G36! Det är din pistol trots allt, och du ska vara nöjd med vad du köper (se "Hur man airsoft på en låg budget")!
  • 120€ - 150€: Denna prisklass innehåller uppgraderade / metallkropp versioner av vapnen ingångsnivå från samma tillverkare. Jag skulle föreslå att undvika detta område, eftersom de flesta av de uppgraderade versioner är inte mycket bättre än de grundläggande versioner. Överväg att spara för en high end pistol eller spendera extra pengar på BDU: s eller andra redskap.
  • 150€ - 190€: Detta är en problematisk prisklass att vara i. Många klon tillverkare, främst A & K, marknads specialiserade vapen i detta område som SR-25: s och anpassade M4/M16 's. UNDVIK DESSA VAPEN! Även metall kropparna är lockande på denna relativt lågt pris, kan de interna bäst beskrivas som en ångande hög med... du vet. Det enda undantaget är den Classic Army MP5 talet. Om du letar efter en MP5 och detta är din prisklass, de är definitivt en solid investering.
  • 190€ - 225€: Välkommen till det förlovade landet! Denna prisklass är början på den sanna avancerade modeller. De flesta av de vapen du hittar i detta intervall är Classic Army M4/M16 's. Du kan verkligen inte gå fel med en Classic Army, och de flesta människor väljer en M4/M16 variant.
  • 225€ +: Det är där dammluckorna riktigt öppen. Classic Army, Tokyo Marui, G & G, KWA, och ICS är alla utmärkta tillverkare. Denna prisklass är verkligen handlar om personliga preferenser. Observera att Tokyo Marui kroppar är plast, även om de interna är utmärkt. Återigen, du verkligen inte kan gå fel om du köper från någon av dessa tillverkare, och ditt val bör baseras på personliga preferenser.
 3. 3
  Modell - Som jag har nämnt tidigare, välj din modell baserat på dina preferenser, inte vad andra människor berätta. Jag ska ge en snabb genomgång av vad du kan förvänta sig från de flesta modellerna.
  • M4/M16 - Bröd och smör i airsoft världen. Det finns ett överflöd av både externa uppgraderingar och interna uppgraderingar för denna typ av gevär. För skogsmark play, är någon variant bra, men om du tänker spela CQB, undvika en full längd M16.
  • MP5 - En annan populär pistol. Inte riktigt lika många alternativ för externa uppgraderingar som M4/M16 's, men massor av interna uppgraderingar tillgängliga. Dessa lyser verkligen i CQB, där den lilla storleken gör stor skillnad.
  • AK-47 / AK-74 - Många olika organ stilar att välja mellan, allt från en grundläggande AK-47 till en kompakt AK-74U. Återigen, inte så många externa modifieringar som M4/M16 's, men massor av interna uppgraderingar.
  • G36 - Inte riktigt lika populär som de tidigare nämnda vapen, men ändå ett bra val. En stor fördel är tillgängligheten av tidningen och adaptrar. Dessa kan vara en Gud skicka eftersom G36 tidningar är inte så brett tillgängliga som andra typer.
 4. 4
  Här är några modeller som är mindre populära:
  • G3 - Mycket få externa förändringar, men fortfarande kraftigt uppgraderas internt.
  • P90 - Mycket tunga externa uppgraderingar, och något begränsade interna uppgraderingar.
  • SIG 550/552 - Ganska begränsad extern modifikation, tung intern uppgradering potential.
  • LMG: s (') - Begränsade externa modifikationer, massor av interna uppgraderingar tillgängliga.
 5. 5
  Som jag sa, basera ditt val kring vad du föredrar snarare än vad någon annan säger. Om du känner dig mer bekväm med en MP5 än med en M16A4, gå med MP5!
  • Du kanske också vill överväga utformningen av vapnet. Det finns två huvudsakliga layouter av airsoft vapen (och riktiga vapen för den delen), regelbundna och bullpup. Bullpup vapen har magasinet bakom avtryckaren, så att vapnet kan vara lite kortare total, men ändå hålla en löjligt lång pipa. På grund av detta kan Bullpup pistoler lätt användas som krypskyttar, vapen fält, och CQB gevär på en gång.
 6. 6
  "The ONE situation där jag skulle råda kommer INTE med vad din personliga preferenser är LMG: s (i. E M249, M60, RPD / RPK, etc). Även om du kanske tror att det skulle vara coolt att springa runt skjuta på folk med ett vapen som detta, är vikten av dessa vapen helt enkelt för mycket för de flesta spelare att använda effektivt. Om du har överkroppen styrka för att bära en av dessa runt under lång tid, med alla medel gå för det. Men se till att du överväga vikten innan de köper en.
 7. 7
  Spelstil - Tänk vilken typ av spel du kommer att göra när du väljer din airsoft pistol. Det finns två huvudsakliga typer av spel i airsoft-CQB (nära fjärdedelar slaget) och fält. Om du kanske vill spela CQB, bör du överväga att få en pistol med en kortare pipa eller en hopfällbar lager. Om du spelplan, kanske du vill ha en pistol med en mycket längre pipa, eftersom detta kommer att vara mer exakt. Det är definitivt möjligt att ta en lång pistol i en CQB spel, men det kommer att bli lättare för spelaren om pistolen är kortare. Dessutom, är det mycket möjligt och mycket lätt att ta en kortare pistol till ett fält spel, men du måste komma nära din fiende för skotten att vara effektivt korrekt. Det finns två större grenar av spelet över CQB och fält, Casual och Milsim. Casual spel är i huvudsak vuxit upp formen av bakgård airsoft. Även om ingen kör runt en bakgård, är stämningen i allmänhet ganska avslappnad, och det finns inga större restriktioner för redskap. Milsim, å andra sidan, är mycket mer restriktiv i fråga om redskap. De flesta Milsim händelser kommer inte att tillåta hög kapacitet magasin som ska användas om de används med ett vapen som normalt skulle ha en hög kapacitet (dvs. LMG s). De kräver också realistiska redskap såsom ordentlig kamouflage (lag i både avslappnad och milsim spel ofta tilldelas baserat på kamouflage typ).
 8. 8
  Performance-det finns 3 typer av airsoft vapen.
  • Här är några typer av airsoft vapen som Preform annorlunda
 9. 9
  Gas / gas bakslag-denna typ av vapen kommer troligen använda grön gas eller co2 patroner, dessa vapen har en realistisk rekyl att det, i princip varje skott du skjuter, kommer pistolen rekyl som en riktig pistol. De flesta gas vapen är pistoler, men det finns många gas gevär och SMGs.
 10. 10
  Spring-dessa vapen kräver inga batterier eller gas. De flesta våren vapen är pistoler eller prickskyttegevär. Du kommer att behöva dra cocking mekanismen tillbaka innan varje skott eftersom våren är det enda drivmedlet.
 11. 11
  Aeg/aep- dessa vapen köras på batterier. Den vanligaste batteri är en 8.4V. AEGs är de vanligaste airsoft vapen att hitta, och är också några av högsta kvalitet och variation. De flesta nybörjare bör få AEGs (automatisk elektriska pistoler / pistoler), eftersom de är tillförlitliga och uppgraderingsbar jämfört med GBBs (gas blowbacks).

Tips

  1. Gå med dina personliga preferenser, men inte vara en idiot! Om du kommer att spela en hel del CQB, inte köpa en DildoLongRangeShooter!
  2. Stick till pålitliga tillverkare! Du kan inte gå fel om du köper från tillverkarna som har listade.