Wke

Hur kan man vara en skateboardåkare

Du kan redan vara att lära sig att åka skateboard, men det finns mer att vara en skateboardåkare än att veta några knep. Skateboarding kan vara både en livsstil och en subkultur, så här gör du för att betraktas som en del av det.

Steg

Hur kan man vara en skateboardåkare. Klä dig som en åkare.
Hur kan man vara en skateboardåkare. Klä dig som en åkare.
 1. 1
  Lär dig att åka skateboard. Detta borde vara självklart, men det är värt att understryka. Du kommer aldrig att accepteras som en åkare i längden om du inte kan backa upp ditt beteende med dina kunskaper. Att lära sig att åka skateboard, bara rida så mycket som möjligt. Att lära sig vad ett trick är, kan det hjälpa att spela skateboard spel. Den Tony Hawk spelserien är bra, men bara de Mocap spel. Europeiska Wasteland, Project 8 och Proving Ground är den bästa, eftersom riktigt proffs skateboardåkare rörelse fångade det bara för spelet. EA Skate hjälper också, men det är lite mer komplicerat. Bara gå ut och åka skridskor!
 2. 2
  Klä dig som en åkare. Klä men du känner dig bekväm. skridsko varumärken är ett självklart val, men kom ihåg, bara för att du klä dig som en skridskoåkare, betyder inte att du är. Om du bara någonsin bära DC eller Adio, kommer du förmodligen få kallas en poser. Var inte rädd för att vara annorlunda. Jag bär skridsko kläder och sånt Gap och Old Navy. Bära vad din stil är, är skateboarding handlar om att vara annorlunda, uppror från det normala, och ha kul.
 3. 3
  Prata som en åkare. Varje subkultur har sin egen jargong. Så gör skateboardåkare. Bekanta dig med skateboard vokabulär, umgås på lokal Skateshop eller skatepark och se vad barnen säger. Överdriv inte, dock. Posers kan säga det, men skateboardåkare aldrig säga "hang-ten, dude!". "Dude" är ett vanligt ord i skateboard jargong, och du kommer förmodligen höra det bland skridskoåkare så ofta som "gillar" och "den".
 4. 4
  Var dig själv. Skateboarding handlar om att ha roligt och samtidigt vara en rebell. Men säg inte snubben i varje mening bara för att Dude Skater gjorde. Skateboarding är enorm. Det finns punk skridskoåkare, skridskoåkare rocker, hip-hop skridskoåkare, skridskoåkare emo, normala skridskoåkare och diverse andra åkare. Var inte rädd för att hoppa över subkulturer. Var inte rädd för att vara dig själv.

Tips

 • Håll dina vänner, försök inte att passa in för hårt eller kommer du att se ut som en poser
 • Kom ihåg detta: 20% av skateboarding är att "inte frukta Betong / Falling" och 80% är praktiken! Varje åkare vet detta motto.
 • Om du går att göra ett trick och röra upp inte skylla på någonting runt omkring dig som hinder, vind (om det inte är en av dessa jävla vindar.) Eller andra bara komma tillbaka på brädan, hoppas ingen annan såg och försöka igen, om någon såg dig sedan bara komma tillbaka på brädan så fort som möjligt. Skateboarding handlar om att göra nya trick så om du är generad med att inte landa ett trick, så vad, alla kommer att falla och ösa.
 • Oroa dig inte om hur du ser ut.
 • De flesta människor kan känna lama för att be hjälp från ett proffs åkare men det kan vara till hjälp. Om du känner till människor eller umgås med peeps som skatar hela tiden be dem hjälpa dig med grunderna och du kan göra resten på egen hand.
 • Om du inte kan åka skridskor ta din styrelse och se om du kan göra några gratis lektioner!
 • Om du är i en farlig plats då alltid ha en vän med dig.
 • Obs: Dessa tips effekter kan variera
 • Får inte i vägen för andra åkare. Oavsett om din där för att landa några tricks, fixa en brud / snubbe eller att dina vänner skridskor, hitta proffs, de vet hur man ska åka tio miljoner gånger bättre än du, men det är lika mycket ditt revir än deras!
 • Det bästa är att faktiskt vara bra på skridskor!
 • Bli informerad om alla gata jargong och agera som om du inte kunde bry sig mindre om vad andra kan göra.

Varningar

 • Om du gör skata ensam ihåg att ha en cell på dig om du faller eller bryta några ben och sånt så du kan ha backup för att hämta dig.
 • Var noga med att bära hjälm och kuddar när man lär sig, även om du är den enda!
 • Inte plocka en kamp med andra åkare, speciellt om det handlar om ras eller stil. Skateboards är dödliga vapen. De kan och har dödat människor.