Wke

Hur köper acidophilus

Acidophilus (Lactobacillus eller L. acidophilus) klassificeras som en probiotisk, vilket är en mikroorganism som reglerar mängden goda bakterier i kroppen. De goda bakterierna hjälper till att bryta ner maten i din kolon. Kliniska studier har visat att acidophilus undertrycker tillväxten av patogener i mag-tarmkanalen, och kan användas för att hantera gastrointestinala sjukdomstillstånd, minska antibiotika-inducerad diarré och matsmältningen. Acidophilus finns normalt i tunntarmen och vaginala området, och kan vara till hjälp i att kontrollera bakteriella och svampinfektioner. Acidophilus finns naturligt i yoghurt, men det kan också köpas som ett tillägg i hälsokostbutiker, apotek eller online distributörer vitamin. Använd dessa tips för att köpa acidophilus.

Steg

Hur köper acidophilus. Köp acidophilus från en känd leverantör.
Hur köper acidophilus. Köp acidophilus från en känd leverantör.
 1. 1
  Köp acidophilus från en känd leverantör. Köp probiotiska kosttillskott från en ansedd leverantör som garanterar sina produkter. Varje acidophilus kosttillskott bör komma med en CFU (kolonibildande enheter) räkna garanti, som är baserad på räkningen vid tillverkningen. Mest acidophilus kosttillskott innehåller mellan 1 till 2000000000 CFU. Köp inte produkter utan CFU räkna garantier.
 2. 2
  Se till att acidophilus hanteras korrekt av leverantören. Eftersom acidophilus kosttillskott innehåller levande bakterier, bör de förvaras och transporteras i kalla förhållanden, företrädesvis under 40 grader F (4,5 grader C).
 3. 3
  Kontrollera ingredienserna i acidophilus tillägg. För att öka CFU räkna, och verkar därför som en mer effektiv produkt till konsumenter, vissa tillägg tillverkare kombinerar långsamväxande acidophilus med andra snabbväxande bakterier. För bästa resultat, leta efter en acidophilus kosttillskott som innehåller endast acidophilus. Den probiotiska kan anges som acidophilus, Lactobacillus eller liter. acidophilus.
 4. 4
  Utvärdera acidophilus rekommenderade doser. De rekommenderade doseringarna för acidophilus varierar. När den används som en ordinarie tillägget, rekommenderade dagliga doser varierar från 1 till 4000000000 CFU. När de används för att behandla ett specifikt tillstånd, följ din läkares rekommenderad dosering.
 5. 5
  Köp form av acidophilus kompletterar du föredrar. Lactobacillus tillägg finns att tillgå på i tablett, kapsel, pulver, mjölk och livsmedel formulär från de flesta hälsokostbutiker, apotek eller online distributörer vitamin.
  • Tänk acidophilus kapslar. Probiotiska kosttillskott är lätt tillgängliga i kapselform. Kapslar är det mest populära sättet att ta acidophilus eftersom du svälja piller med vatten. Den allmänna rekommenderade dosen av 1-4000000000 CFU översätter till 1 till 2 kapslar om 1-2000000000 CFU styrka kosttillskott en gång om dagen.
  • Tänk acidophilus tabletter. Tuggbara acidophilus tabletter är ett bra alternativ för barn och vuxna som har svårt att svälja tabletter. Precis som kapslar, den allmänna rekommenderade dosen av 1-4000000000 CFU översätter till 1 till 2 tabletter 1-2000000000 CFU styrka kosttillskott en gång om dagen. Vissa leverantörer erbjuder acidophilus tabletter som smakar jordgubb eller andra smaker.
  • Bestäm om acidophilus pulver är ett bra alternativ för dig. Acidophilus pulver finns i stora flaskor genom hälsokostbutiker och på nätet leverantörer vitamin. Pulvret kan blandas med juice eller vatten, eller strös över mat. Den har en lätt söt och kritsmak. Ca 1/4 tsk. (1,23 ml) av pulvret är motsvarigheten till två kapslar eller tabletter. Eftersom pulvret oxideras varje gång flaskan har öppnats, innehållet kontamineras och fuktighet, och kan försämras på grund av fukt.
  • Tänk acidophilus mjölk. Acidophilus mjölk är tillgänglig via hälsokostbutiker och vissa livsmedelsbutiker. Mjölken har en syrlig smak och en lite tjockare konsistens än komjölk. Till skillnad från den annonserade CFU styrka i tabletter, kapslar och pulver, vanligtvis Tilläggsbeloppet i mjölken inte är verifierad, så det är svårt att veta hur mycket acidophilus du dricker.
  • Äter acidophilus genom livsmedel. Yoghurt och soja produkter innehåller naturliga former av acidophilus. När du väljer yoghurt för sina probiotiska värde, leta efter yoghurt som innehåller levande l.. acidophilus kulturer och inget tillsatt socker. Några färska frukter och grönsaker, till exempel morötter, innehåller också acidophilus. Däremot uppfyller mängden probiotika i livsmedel källor inte de rekommenderade doserna för acidophilus kosttillskott. Därför, medan yoghurt, sojaprodukter och färskvaror är till hjälp för att öka probiotiska intag, är de inte ett substitut för en acidophilus komplement.

Tips

 • Acidophilus kosttillskott bör tas före måltid eller på fastande mage när magsyra är som lägst. Den låga syran tillåter acidophilus att enkelt passera genom magen in i tarmen.
 • Håll acidophilus kosttillskott kylskåp hela tiden. För att behålla sin kvalitet, bör acidophilus förvaras vid en temperatur under 40 grader F (4,5 grader C).
 • Inköp acidophilus i glasflaskor, i stället för plastflaskor. Plastflaskor är porösa, vilket kan orsaka de acidophilus att förlora dess potens.

Varningar

 • Personer med försvagat immunsystem eller de med konstgjorda hjärtklaffar bör rådgöra med sin läkare innan de tar acidophilus kosttillskott eller eventuella probiotiska produkter.
 • Ta inte acidophilus med antibiotika. De antibiotika dödar de goda bakterierna.
 • Alltid rådfråga en läkare innan du ger spädbarn eller barn kosttillskott acidophilus.